Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meikkikynä kuin ala-asteelta – Clarins 4-Colour All-in-One Pen Eyes & Lips

*Sis. mainoslinkin

Joko olette kuulleet yhdestä vuoden 2017 minua ainakin eniten kiinnostavasta kosmetiikkatuotteesta, jonka idea on niin yksinkertainen, että on suoranainen ihme, ettei sitä ole vielä tätä ennen keksitty?

multipen

Muistatteko ensinnäkin nämä kouluaikojen hittikynät, joissa samaan paksuun kynään oli sisällytetty kätevästi kymmenkunta eriväristä lopputulosta piirtävää kynänkärkeä? Minulla oli tällainen kynä, jonka musteet kaiken lisäksi vieläpä tuoksuivat erilaisille (tai niin ainakin muistan uskoneeni silloin).

Nyt tämä sama idea on keksitty lainata kosmetiikan puolelle!

clarins-4-colour-all-in-one-pen-eyes-lips

Clarinsin uusi 4-Colour All-in-One Pen Eyes & Lips -meikkikynä yhdistää nimittäin samalla idealla neljä rajauskynää. Monitoimituote sisältää mustan, ruskean ja trendikkään sinisen silmänrajauskynän sekä nuden huultenrajauksen. Ruskeaa kynää voi lisäksi käyttää myös kulmakarvoissa.

Clarins SPring Look 2017
Clarins kevät 2017

Minusta tämä on todella kätevä idea! Helmikuussa Clarinsin kevätlookin mukana myyntiin tulevalla kausituotteella on hintaa 39 euroa. Kynästä voi lukea lisää esimerkiksi Alluren artikkelista, jossa kerrotaankin sen olevan loistava tuote niille, jotka tahtovat pitää meikkipussinsa sisällön minimissä.

Kuinka moni liputtaa vastaavien monitoimituotteiden puolesta?

PS. Nyt sitä aiemmin hehkuttamaani Lancômen upeaa ruusupuuteria vihdoin saa!* Oma meni tilaukseen välittömästi!


Joko luit nämä postaukseni?

benefit-gel-eyeliner-pencil kuinka-iho-kuoritaan-oikein naisten-parranajo

Kommentit (15)

 1. HanSu

  Hmm… Minäkin mietin että miten ne saa tuon täytteen pysymään ehjänä? Mitenhän toi käytännössä toimii? Ja oisko noin paksulla kynällä vaikeaa tehdä silmänrajauksia/miten sopii käteen? Jos toimii niin on kyllä hintansa väärti:) Huippu kätevä! Varsinkin jos noi ruskea ja nude on hyvän sävyisiä, wow!

  • Virve

   Mielenkiinnolla tutkin kyllä kynää kun sen kaupoista bongaan! Hyvä huomio tuo, että voi olla jännä kädessä kun on noin paksu! 🙂

 2. Salka

  Tässä on kyllä niin supermahtis idea, ettei tosi 😀 Meillä töissä on muuten tuollainen kynä vielä käytössä eräiden listojen merkkailemisessa, hihhii! ^_^

 3. eekku

  Mahtava idea

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *