Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meikkieväät

Moni on ollut kiinnostunut kuulemaan, millaisin meikkieväin olin etelässä.

Reissuun lähtiessä tavaraa tulee aina tietysti pakattua yli tarpeiden, mutta yritin itse olla kerrankin kohtuuksien rajoissa.

Vähän jotain joka tarpeeseen, muttei silti kauheasti.

Meikkipohjan tekoon tarvittavista tuotteista käytin tosiasiassa vain Diorin Nude-peiteainetta ja muutaman kerran irtopuuteria, joka on hemmetin kokoinen, mutta niin hyvä, etten vaan voinut jättää sitä kotiin. (Diorin irtopuuterista on muuten tulossa oma postauksensa myöhemmin.) Ei puhettakaan, että olisin viitsinyt alkaa levittämään auringossa hikoilevalle iholleni Shiseidon sävyttävää päivävoidetta tai Cliniquen aurinkopuuterin minikokoa!

Ripsille olin ottanut mukaan paitsi loistavaakin loistavamman Diorin Diorshow Maximizer Lash Plumping Serumin myös epähuomiossa kaksi matkakokoista Lancomen mascaraa. Itse keskityin käyttämään niistä Doll Eyesia tavallisen Hypnosen sijaan, sillä se tekee pitkää, tuuheaa ja näyttävää jälkeä, mutta erittäin siististi. Efekti on siis hieman siistimpi ja näyttävempi omissa silmissäni tavalliseen Hypnoseen verrattuna.

En ollut löytänyt kestovärjäysromppeitanim joten jouduin päivittäin käyttämään kulmatuotteitani. Chanelin loistava kulmakynä sävyssä 40 sekä IsaDoran sävyllinen kulmageeli ovat molemmat luottotuotteitani.

Nämä tuotteet jäivät reissussa käyttämättä.

Chanelin meikkipaletti on loistava ja monipuolinen ja sisältää lähestulkoon (kahdeksan yhdeksästä) vain ja ainoastaan sävyjä ja tuotteita, joita käytän mielelläni. Vain ruskeampi huulipuna jäänee käyttämättä.

Diorin miniviisikko 019 Smoky light oli viimehetken hätäpakkaus, sillä sillä saa aina hyvän meikin.

Silmiä en jaksanut rajailla, luomia ei tarvinnut pohjustella eikä huulikiiltoakaan tullut käytettyä.

Loppujen lopuksi olisin siis aivan hyvin pärjännyt tällä parin tuotteen arsenaalilla ja siitäkin olisin vielä voinut jättää ongelmitta pois Diorin ripsienpohjustajan.

Yllättävän helpolla sitä siis reissussa pärjääkin.

Millaisia pakkaajia te olette matkameikkienne kanssa?

Kommentit (5)

 1. Hantta

  4 kynsilakkaa(täysin pakko yleensä enemmänkin) yks lempparipaletti, rohkeampi paletti, eyeliner, ripsari ja tietysti konadit mukaan ja konad lakkaväreinä valkoinen ja musta. Oon maailmasta huonoin pakkaamaan mulla on aina vähintään kilo liikkaa vaatteita mukana. 🙁

  livingtonight.blogspot.com
  Miltä kuulostaisi seurata kolmen 14-vuotiaan tytön elämää ja kuvailuja ja pienenä osana meikkejä, kynsilakkoja sun muuta. =)

 2. Kätsy Kissa

  Mä pärjäsin yhtä vähällä viimeksi, kun olin pitemmällä reissulla ja täytyykin nyt vakuutella itselle, että pärjään yhtä vähällä myös seuraavalla matkalla. Houkutus on vaan aika suuri ottaa kaikkia kivoja meikkejä mukaan, jos niitä vaikka sattuisi tarvitsemaan (vaan ei kylläkään tarvitse) 😀

  • Hantta

   ja sitten kun jättää ottamatta niin tottakai sitä tietynväristä luomiväriä tarvitsee.. Sama pätee jos sulla on ensiapulaukku mukana niin et tarvitse sittten päätät yhtenäpäivänä jättää sen kotiin niin eiköhän olisi tarvetta.

 3. Red Rose

  Minulla on hyvin vähän meikkejä joten kauheasti ei tuu pakattua. Mä unelmoin sellaisesta järjettömän suuresta meikkipussista josat ei ikinä löydä sitä mitä etsii:) Haluaisitko tehdä postauksen siitä että mikä olisi hyvä peruskokoelma businessnaisen/yrittäjän meikkipussiin?

 4. Anonyymi

  Yritän pakata mukaan kaikkea mikä on vähissä, jotta voin heittää menemään kotiin lähtiessä. Meikkipuoli on kutistunut vuosi vuodelta. Oikeasti ripsi- ja rajausväri on ainoita, joita tulee käytettyä perillä, jos kyseessä on rantakohde. Niin ja peitepuikko finneille yms.
  -H

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *