Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meikki ilman peiliä -video

Minulta pyydellään aina välillä videopostauksia, joten tänään taas luvassa yksi sellainen -ja tällä kertaa vieläpä hyvin, hyvin pitkä!
Kuten olen kertonut ja moni meikkejäni aktiivisemmin tarkkaileva lienee varmasti jo huomannutkin, olen varsin tylsä meikkaaja. Menen usein päivästä toiseen samoilla tuotteilla varioiden meikkiä yleensä maksimissaa vain yhdellä muuttuvalla tekijällä, joka sekin on vain juuri sillä hetkellä testailuni kohteena oleva tuote.
Voisikin siis kuvitella, että tällaiselta supertylsältä meikkaajalta sujuisi tavallisen arkimeikin tekeminen ns. silmät ummessa, eli vaikka ihan ilman peiliäkin? Vai sujuukohan sittenkään?
Onnistuin nakittamaan lähipiiristäni kuvaajan, joka sai kuvattua Canonilta saamallani Legria-kameralla suht hyvää materiaalia peilittä meikkauksestani. Videosta tuli kuitenkin varsin pitkä, sillä kun lähdin editoimaan sitä koin, että leikkaaminen sabotoi sitä hieman.
Tänään siis luvassa tuutin täydeltä meikkausta ja oikein pitkän kaavan kautta, olkaatte hyvät!
Pakko sanoa, että olen positiivisesti erittäin yllättynyt! Silmämeikki olisi kaivannut lisää häivyttelyä ja kulmat olisivat voineet onnistua paremmin, mutta lopputulos oli minusta silti yllättävän hyvä!
Oletteko te kokeilleet meikata ilman peiliä? Miten se mahtaisi sujua?

Kommentit (28)

 1. Fantome

  Sehän sujui uskomattoman hyvin! 🙂

  Itse en olisi edes pessyt tuota meikkiä pois, vain häivytellyt hieman luomivarjostuksia sekä siistinyt kulmakarvoje vanupuikon ja kulmakynän avulla. Eikä varmasti olisi vienyt kuin pari minsaa enemmän, verrattuna koko meikin uudelleentekoon 🙂

  Pitäisi joskus kokeilla itsekin tuota, meikkaan arkisin muutenkin niin vähän. Laitan vain UV-suojan sisältävän pohjan, poskipunaa ja kulmakynää. Hyvinä aamuina myös huulikiillettä, jota lisäilen bilelookiinkin aina ilman peiliä. 😀

  • virve

   No joo, olisihan tuon tosiaan voinut elvyttää pienillä jutuilla. 🙂

 2. Leena

  Kiva video!

  Tajusin itse meikkaavani oikean silmän oikealla kädellä ja vasemman vasemmalla.

  • virve

   Ohhoh, aika taituri. 🙂

 3. Anonyymi

  Tänään tarkoituksella aloin kiinnittämään huomiota ilmeisiin, mitä naamataulussa näkyy silloin, kun meikkaan. Sain kyllä hyvät naurut yksin vessassa…=) Silmämeikin teko menee ihan naama peruslukemilla, samoin ripsarin laitto. Kulmien meikkauksessa tapahtuu pientä nykimistä mutta kaikkein pahin ilmeily oli meikkipohjan teossa. Pohjan teko mulla tapahtuu hyvin huolellisesti siveltimen kanssa, kun on aika paljon peitettävää ja silloin kun meikkaan poskia ja korvan seutuvilta+kun laitan puuteria leukapieliin, niin sus siunatkoon, mikä ilme. Happea haukkova pusukala sivulle vääntyneenä! Ihan kammottavaa, onneksi kukaan ei ole mun meikkisessiota kuvannut.

  • virve

   Hahaha, täytyisikin joskus kuvata ihan normaali meikintekoni pikakuvauksena ja ilman spiikkejä ja katsoa ilmeet. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *