Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meikit vähentyvät -onneksi!

Ihanaa, meikkipuolelta on kulunut loppuun kaksi tuotetta!

Loppuun kului yksi tavallista pienikokoisempi tuote:

YSL:n Long-Lasting Eye Pencil on laadultaan mielestäni loistava kynä. Piirtää helposti ja pehmeästi ja pysyy aivan loistavasti luomillani. Plussaa tulee vielä ehdottomasti kokomustasta ja tyylikkäästä ulkoasusta. Hinta on ehkä hieman kova, sillä vastaavaa laatua saa kyllä mielestäni edullisemminkin.

Tämän kynän loppumiseen olen varsin tyytyväinen, sillä minulle jäi enää yksi musta silmänrajauskynä (itseasiassa toinen samanlainen). Toki muita värejä on vielä reilusti, mutta mustia on enää yksi. Käytän mustaa rajausta niin harvoin, että yksi lyhyehkö musta kynä riittää minulle varsin hyvin.

Loppuun kului tosiaan myös toinen meikkituote:

Tämä tuote oli Make Up Storen Drama Mascara. Tällä ei todellakaan syntynyt mitään dramaattista efektiä ripsiini ja koostumus oli niin kuiva, ettei massaa meinannut edes irrota kunnolla. Noin kahdellakymmenellä eurolla saa kyllä huomattavasti parempiakin mascaroita.

Koska tämä mascara kuitenkin erotteli ripset kauniisti ja antoi niihin lähinnä vain väriä, sopi tämä mitä parhaimmin alaripsilleni. Käytin tätä koko tämän reilun neljän kuukauden elinkaaren ajan lähes päivittäin alaripsissäni hyvällä menestyksellä. Mascara pysyi ripsissäni hyvin eikä sotkenut alaluomiani (mitä tosin tapahtuu muutenkin vain hyvin harvoin). Ei, vaikka kävelin tämä ripsissä kamalassa lumimyräkässä useampaankin otteeseen. Ehdottomasti hyvin pysyvä mascara, siis.

(Jos tahdot nähdä, mihin mascara ylärpisissäni kykeni, kurkista tämä postaus.)

Meikkituotteiden loppuminen on aivan ihanaa, sillä olen jatkuvasti lähempänä sen täydellisen meikkikokoelmani omistamista. Toki siihen on vielä matkaa, mutta meikkien kanssa tunnen todellakin edistyväni!

Toki mascaroita ja silmämeikkikyniä on vielä kumpiakin reilusti jäljellä, mutta kyllä nämäkin tästä luultavasti pikkuhiljaa vähenevät.

Itseasiassa minua kiinnostaisi kovasti tietää, kuika monta mascaraa ja silmämeikkikynää te omistatte?

Kommentit (62)

  1. Nimetön

    Anonyymi: Jos olet avanut tuotteen, ja jättänyt sen käyttämättä, on sinne päässyt ilmaa tuotetta hapettamaan. Tällöin on suuri riski, että tuote on pilalla, vaikket olisi sitä säännöllisesti käyttänytkään. Itse en noin vanhoja käytä, mutta jos tuote on ollut vaikkapa vuoden avattuna, mutta lähes käyttämättömänä, saatan tuotteesta riippuen kyllä sen käyttää, ellei koostumus epäilytä. Ripsivärit yms. heittäisin kyllä tuossa tapauksessa pois, mutta esim. vartalovoide menee vielä varmasti, jos tuoksu ja koostumus ovat kohdallaan. Suojakertoimellisen päivävoiteen suoja on kuitenki esimerkiksi varmasti jo heikentynyt.

  2. Anonyymi

    1 mascara, koska en tunne tarpeelliseksi hankkia montaa samaanaikaan, koska en kuitenkaan ehtisi käyttää niitä kaikkia kerralla 🙁 Silmämeikkikyniä on muistaakseni… 6? Ostin tänään juuri uuden hopean värisen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *