Meikit vähentyvät -onneksi!

Ihanaa, meikkipuolelta on kulunut loppuun kaksi tuotetta!

Loppuun kului yksi tavallista pienikokoisempi tuote:

YSL:n Long-Lasting Eye Pencil on laadultaan mielestäni loistava kynä. Piirtää helposti ja pehmeästi ja pysyy aivan loistavasti luomillani. Plussaa tulee vielä ehdottomasti kokomustasta ja tyylikkäästä ulkoasusta. Hinta on ehkä hieman kova, sillä vastaavaa laatua saa kyllä mielestäni edullisemminkin.

Tämän kynän loppumiseen olen varsin tyytyväinen, sillä minulle jäi enää yksi musta silmänrajauskynä (itseasiassa toinen samanlainen). Toki muita värejä on vielä reilusti, mutta mustia on enää yksi. Käytän mustaa rajausta niin harvoin, että yksi lyhyehkö musta kynä riittää minulle varsin hyvin.

Loppuun kului tosiaan myös toinen meikkituote:

Tämä tuote oli Make Up Storen Drama Mascara. Tällä ei todellakaan syntynyt mitään dramaattista efektiä ripsiini ja koostumus oli niin kuiva, ettei massaa meinannut edes irrota kunnolla. Noin kahdellakymmenellä eurolla saa kyllä huomattavasti parempiakin mascaroita.

Koska tämä mascara kuitenkin erotteli ripset kauniisti ja antoi niihin lähinnä vain väriä, sopi tämä mitä parhaimmin alaripsilleni. Käytin tätä koko tämän reilun neljän kuukauden elinkaaren ajan lähes päivittäin alaripsissäni hyvällä menestyksellä. Mascara pysyi ripsissäni hyvin eikä sotkenut alaluomiani (mitä tosin tapahtuu muutenkin vain hyvin harvoin). Ei, vaikka kävelin tämä ripsissä kamalassa lumimyräkässä useampaankin otteeseen. Ehdottomasti hyvin pysyvä mascara, siis.

(Jos tahdot nähdä, mihin mascara ylärpisissäni kykeni, kurkista tämä postaus.)

Meikkituotteiden loppuminen on aivan ihanaa, sillä olen jatkuvasti lähempänä sen täydellisen meikkikokoelmani omistamista. Toki siihen on vielä matkaa, mutta meikkien kanssa tunnen todellakin edistyväni!

Toki mascaroita ja silmämeikkikyniä on vielä kumpiakin reilusti jäljellä, mutta kyllä nämäkin tästä luultavasti pikkuhiljaa vähenevät.

Itseasiassa minua kiinnostaisi kovasti tietää, kuika monta mascaraa ja silmämeikkikynää te omistatte?

Kommentit (62)
  1. Täältä löytyy tällä hetkellä 3 käytössä olevaa ripsiväriä sekä 5 silmämeikkikynää, joista 2 samanlaisia. Olen enemmän eyelinereiden ystävä, silmämeikkikyniä käytän aika satunnaisesti eikä niitä tule siis hirveästi ostettuakaan.

  2. Tämä ei kyllä nyt niity mitenkään niin hurmaavaan asiaan kuin ripsarit.

    Olen syönyt e-pillereitä nyt neljä vuotta, ja ajattelin nyt eron tultua pitää niistä ainakin pientä taukoa. Luin kuitenkin vanhoja postauksiasi ja huomasin, että niin sinulle kuin monelle muullekin on tullut lopettamisen jälkeen aknea, hiusten nopeaa rasvoittumista ja hienhajua. En todellakaan halua palata murrosikään, kun olen vasta täyttänyt 20! Enhän saa uutta miestäkään, jos haisen ja naamani märkii sekä on täynnä finnejä.

    Ennen pillereitä lähinnä otsassani oli paljon pieniä finnejä, isoista en ole kärsinyt koskaan. Hikeni ei mielestäni haise lainkaan, mutta hiukset olen tottunut pesemään lähes päivittäin.

    Tarvitsitko siis roa -kuurin, vaikka käsittääkseni aloitit pillereiden syömisen uudelleen? Eikö iho palautunut kuntoon pelkkien e-pillereiden avulla?

    Lopettamispäätöstä täytyy näköjään harkita huolella, jos haluan vielä olla edes jonkinmoisessa arvossa lihamarkkinoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *