Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meikinpoiston taikatassu

Matkustaessa on usein vaikeaa saada pakattua mukaansa tarpeeksi vähän tavaraa. Varsinkin silloin, kun tahtoisi vaan lähteä lyhyelle viikonloppureissulle ihan vaan pelkällä pienellä laukulla. Välillä tuntuu todella, todella haastavalta yrittää mahduttaa siihen pieneen laukkuun kaikki tarvitsemansa. Moni meistä ottaakin siksi auliisti vastaan kaikki vinkit, jotka vain keventävät matkatavarakuormaa.
Mitäs siis sanoisitte, jos kertoisin, että voitte jättää seuraavalta viikonloppureissultani pois kaikki meikinpuhdistustuotteenne ja pakata mukaanne vain tämän yhden hassun reilun 10 grammaa painavan kintaan?
Niin minä nimittäin nyt sanon.
Pääsin blogini kautta tutustumaan tähän Jane Iredalen Magic Mitt -nimellä kulkevaan taikakintaaseen, joka on siis meikinpoistoon tarkoitettu pesulappu -sillä erotuksena tavallisiin vastaaviin, ettei tämän kanssa tarvitse käyttää meikinpoistoainetta!
Kyllä, tämä erityisestä mikrokuidusta tehty kinnas nimittäin poistaa iholta kaiken meikin ja jopa vesiliukoisen silmämeikinkin hellävaraisesti ja huolella!
En tietenkään uskonut hassun hansikkaan lupauksia noin vaan ja tein ensimmäiset putsailukokeiluni rämäpäisenä kosmetiikkaseikkailijana vahvan meikkipohjan ja smoky-silmämeikin kanssa -ihan vaan voidakseni todeta, että kinnas todellakin puhdisti kaikki meikkini! Ohhoh.
 Parhaimmillaan kinnas on tietysti normaalin arkimeikin kanssa, mutta tulipahan todistettua, että se todellakin toimii.
Kinnas siis laitetaan tassuun, kostutetaan vedellä märäksi ja nassu käydään läpi kintaan molemmilla puolilla. Lopuutuloksena on puhdas ja meikitön iho. Uskomatonta.
Lopuksi tämä tvshopmaisen kuuloinen kinnas pestään saippualla ja jätetään se kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. Kinnas on silloin tällöin hyvä heittää ihan pesukoneeseen puhdistumaan kunnolla, jotta tiukimmatkin mascaranjämät saa siitä pois.
 Mukana tulee myös pieni verkkomainen säilytyspussi, jossa kinnas säilyy ilmavasti.
Kinnas siis todellakin toimii ja on mitä loistavin matkakaveri, mutta en välttämättä suosittelisi sitä jatkuvaan päivittäiseen käyttöön (kuten ei merkki itsekään tee). Reissussa se on kuitenkin mitä mainioin kumppani ja esimerkiksi lentäessä kätevä pakata käsimatkatavaroihin siltä varalta, ettei matkalaukku pääsekään määränpäähänsä ja jäät ilman puhdistustuotteitasi. Ja mökkituotteena tämä vasta näppärä onkin!
Olen itse aivan myyty tästä ihmeestä ja tästä todellakin tulee suosikkituotteitani. Näen sitäpaitsi jo sieluni silmin ne kesäiset viininhuurteiset aamuyöt, joina kotiintullessa meikkien peseminen tuntuu äärimmäisen rasittavalta prosessilta… juuri sellaisiin tämä pikarätti sopii myös kuin nakutettu!
Magic Mitt kustantaa noin 22 euroa ja jälleenmyyjiä voi etsiä täältä.
Mitäs sanotte tästä taikatassusta? Tekisikö mieli kotiuttaa oma?

Kommentit (31)

  1. Tiuna

    Mulla oli vuosia sitten tämä Iredalen liina. En tullut ikuisiksi ystäviksi liinan kanssa. Liinan ulkonäkökin oli niin ällöttävä, koska ei ikinä puhdistunut puhtaan näköiseksi enää konepesusta huolimatta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *