Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meijän äiti on paras äiti

Kuten olen joskus maininnutkin, matkustelevat vanhempani paljon. Äitini on siitä ihana/hankala tapaus, että hänen on aina tuotava minulle paljon tuliaisia ja vaikka kuinka olen yrittänyt sanoa hänelle, että mitä vähemmän sitä parempi, ei hän voi käsittää sitä. Tottakai kaikkien mielestä on kiva saada paljon kaikkea!

Nyt olen kuitenkin saanut viimeaikoina iskostettua hänen päähänsä, etten tarvitse pahemmin tuliaisia. Kun vanhempani saivat jälleen vähän aikaa sitten päähänsä lähteä parin päivän varoitusajalla Mallorcalle, muistutin jälleen äitiäni ennen heidän lähtöään, ettei hän toisi paljoa tuliaisia. Itseasiassa toivoin, että jos hän jotain toisi, niin sitten siveltimiä. Niille olisi aina käyttöä eivätkä ne vanhenisi. Yksi tai kaksi kivaa sivellintä olisi oikein riittävä tuliainen.

Kun sitten sain tuliaiseni, oli niiden joukossa sitten usempi sivellin…

Siveltimien ostosta tekee haastavaa se, ettei kosmetiikasta muuten niin kovasti intoileva äitini itse niinkään innostu kunnollisista siveltimistä. Hänelle riittävät lähes poikkeuksetta meikkien mukana tulevat siveltimet ja koska esimerkiksi Diorin mukana tulee usein todella hyviäkin siveltimiä ja apuvälineitä, pesee ja kierrättää hän niitä käytössään vuosia. Hän ei siis välttämättä edes tiedä, millaiset siveltimet voisivat olla erityisiä.

Täytyy kuitenkin sanoa, että varsin hyviä löytöjä hän oli kyllä tehnyt! Kaikki siveltimet ovat Sephoran omia siveltimiä ja varsinkin nämä kaksipäiset siveltimet ovat osoittautuneet aivan loistaviksi:


Aivan ehdoton suosikkini oli tuon violettikarvaisen siveltimen pyöristetty pää:

Tämä tekee aivan mahtavaa jälkeä ja rakastuin tähän todella palavasti!

Yllätyksekseni äitini oli myös keksinyt ostaa Too Facedin Shadow Insurancen (luomivärinpohjustaja) , jonka perään olen kyllä haikaillut, mutta josta en ole hänelle koskaan edes manininnut. Telepatiaa! Itseasiassa hän oli yrittänyt löytää minulle Urban Decayn Sin-primeria, mutta onneksi sitä ei löytynyt, sillä minähän satuin juuri hankkimaan sen itse (mistä hän ei tosin tiennyt mitään).

Lisäksi tuliaisten joukosta löytyi myös Sephoran Atomic Volume mascara.

Hirveästi taas kaikkea, mutta äitini vielä pahoitteli lopuksi, että tuliaisia oli näin vähän ja saisin kuulemma olla ihan avoimesti pettynyt, ettei muuta tullut. Ja minä kun hihkuin onnesta, kun koko satsi oli kerrankin ihan tasan sitä, mitä oli avoimesti ja salaa toivonut!

Kiitokset ihanalle äidilleni, joka ei tosin blogiani lue. (Ja ehkä ihan hyvä niin.)

Kommentit (18)

 1. Sanni

  Hihii, mäkin sain just tuliaisia Sephorasta! 🙂 Mutta paljon vähemmän kuin sä. Mä jaksan aina ihmetellä tuota sun äitiä kun se on niin "cosmetic savvy", mun äiti ei ikinä koskaan tajuaisi mitään minkään kosmeettisen tuotteen päälle. Jostain luomenpohjustajasta se ei ole koskaan kuullutkaan.

  You are lucky! 🙂

 2. Nimetön

  Sanni: Oih, mitäs kivaa sinne päätyi?
  Ja juu, äiti-kulta on ihan omaa luokkaansa. 😉

 3. veeveera

  ihana äiti sulla ja ihania tuliaisia! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *