Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meidän kotimainen Lumppa!

Muistatteko, kun kehuin teille Lumenen BB-voiteen aikoinaan maasta taivaisiin? En ollut ainoa siihen ihastunut, sillä jopa USA:n Good Housekeeping -lehti valitsi sen kymmenen testitiimiin pääseen BB-voiteen joukosta parhaaksi!
Täytyy sanoa, että kotimaisten naistenlehtien testien puolueettomuuteen en aina oikein jaksa uskoa, mutta yhden maailman suurilevikkisimmän naistenlehden (levikki noin 4,3 miljoonaa) testeihin alan jo uskoa hieman. 
Niin tai näin, mutta marraskuussa USA:n markkinoilla lanseerattu BB-voide on selvästikin otettu hyvin vastaan, mikä toivottavasti tietää meidän kotimaiselle Lumenellemme hyviä markkinoita.
Onnea siis, Lumene!
Ketkä voivat yhtyä naistenlehden mielipiteeseen?
Tässä vielä linkki artikkeliin.

Kommentit (33)

  1. Anonyymi

    Lumenen BB on suosikkini! Minulla on couperosaan taipuva sekaiho, joka näyttää KAMALALTA urheilun jälkeen. Mutta tää voide peittää kaiken punoituksen ja antaa iholle kauniin hehkun, jota ei kolmekymppisen naamassa enää luonnostaan ole. Kuvittelisin vaaleamman sävyn olevan paras juuri punaisuuteen taipuvalla iholla, joka on suht vaalea. Oma ihoni on talvella hyvinkin vaalea, mutta ruskettuu kesällä. Tätä tuotetta en ole kokeillut kesäihooni, joten sävyn sopivuudesta silloin en tiedä. Pysyvyys ei ole yhtä hyvä kuin esim. Estee Lauderin BBssä, mutta levittyvyys ja jälki ovat huomattavasti paremmat.

  2. Anonyymi

    Lumenen light jättää minullakin oranssin jäljen hiusrajan tuntumaan, vaikken koe edes olevani ihan vaaleaihoisin suomalainen. Ehkä nyt kesällä pikkuhiljaa kehtaa käyttää… Testasin apteekin näyteliuskan Vichyn Idealia-BB:tä ja se on tosi vaalea. Ihanan helmiäishohtoisen näköistä, levittyy hyvin eikä tarraa pieneen pintakuivuuteen kuten Lumene, joka jotenkin "kuivuu" iholle tosi nopeasti kun sitä levittää. Ja suojakerrointakin tais löytyä 25 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *