Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meidän kotimainen Lumppa!

Muistatteko, kun kehuin teille Lumenen BB-voiteen aikoinaan maasta taivaisiin? En ollut ainoa siihen ihastunut, sillä jopa USA:n Good Housekeeping -lehti valitsi sen kymmenen testitiimiin pääseen BB-voiteen joukosta parhaaksi!
Täytyy sanoa, että kotimaisten naistenlehtien testien puolueettomuuteen en aina oikein jaksa uskoa, mutta yhden maailman suurilevikkisimmän naistenlehden (levikki noin 4,3 miljoonaa) testeihin alan jo uskoa hieman. 
Niin tai näin, mutta marraskuussa USA:n markkinoilla lanseerattu BB-voide on selvästikin otettu hyvin vastaan, mikä toivottavasti tietää meidän kotimaiselle Lumenellemme hyviä markkinoita.
Onnea siis, Lumene!
Ketkä voivat yhtyä naistenlehden mielipiteeseen?
Tässä vielä linkki artikkeliin.

Kommentit (33)

 1. Lasirakkautta

  Kuinka vaalea tuo Light-sävy on? Onko oikeasti tosi light, sopiva siis mallia suomalainen albiino… Vielä tähän mennessä ei ole oikein löytynyt tarpeeksi vaaleaa ja muuten sopivaa BB-voidetta minulle.

  1. Anonyymi

   Mulla se ainaki näyttää ihan vaaleenpunaselta!

   1. elisa

    Samaa mäkin oon miettinyt!

    1. Anonyymi

     Ei tosiaankaan valitettavasti ole… 🙁 Päinvastoin, tuo on yllättävänkin tumma ollakseen kuitenkin Lumene. Näin olen joistain muistakin blogeista lukenut. Terveisin toinen albiino

     1. Anonyymi

      Ei ole kovin vaalea, ja mielestäni myös punertava sävyltään. Ainakin itselleni on liian tumma, kuten monet muutkin BB-voiteet. Korealaisista löytyy tarpeeksi vaaleita!

      1. MiiaMiau

       Täytyy kyllä sanoa, että minullekkin tuo vaalea sävy oli aivan liian tumma. Olisi nyt sentään edes suomalaiselta tuotteelta odottanut, että olisi hieman vaaleampi ollut. Ostin tuotteen (koska testeriä ei näkynyt mailla eikä halmeilla), kokeilin ja näytin kyllä ihan mandariinilta.

      2. Anonyymi

       Mullakin Lumenen BB on luottotuote! Peittää tosi hyvin ja värin saa blendattua tosi hyvin kaulan ihoon. Lopputulos on nimensäkin mukaan heleyttävä ja ihanan raikas 🙂

       Vastaa

       Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *