Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mega Volume Mascara

Uutuusmascarat kiinnostavat kaikkia aina, joten tänään on tiedossa pikaesittely Lorealin Mega Volume Collagene Mascarasta.

L’oreal Paris on siitä veikeä merkki, että heille näyttää kokoajan tunkevan uusia mascaroita ja niiden variaatioita. Tällä kertaa merkin Extra-Volume mascan kanssa samanmallisessa hylsyssä kulkeva uutuus on nimetty Mega Volumeksi. Volumea volumen perään, mutta mitä eroa tässä nyt sitten on?

Mega Volumen harja on iso, mutta selkeä.

Harja nappaa itseensä enemmän massaa kuin kultahylsyinen Volume Million Lashes (joka tekee nimestään huolimatta omissa ripsissäni vain melko kevyen tuuhennuksen keskittyen lähinnä pidennykseen ja erotteluun), mutta kuitenkin vähemmän (ja siistimmin!) kuin vanha Extra-Volume (joka ilmeisesti on jäänyt pois myynnistä tämän myötä?).

Itseasiassa mascaraharja näytti aluksi mukavan siistiltä hylsystä ulosvetämisen jälkeen. Massaa oli, mutta paakut ja klöntit eivät olleet paikalla edustettuina.

Kuten olen usein kertonut, ovat omat ripseni hennot, mutta melko pitkät (kiitokset jälleen NeuLashille!) ja kaipaavat nimenomaan tuuhennusta. Ilman mascaraa niitä tuskin huomaa, mutta hyvällä mascaralla ne todellakin pääsevät oikeuksiinsa.

Minun ripsissäni Mega Volume oli juuri sellainen hyvä mascara.

Mega Volume antoi ripsiin runsautta, tuuheutta ja massaa, mutta jätti ripset siisteiksi saamatta aikaan takkuisia ja röpelöisiä hämähäkinjalkoja. Mascaraa sai kerrostettua hyvin, vaikkakin massa olisi minun makuuni voinut olla jopa hieman voidemaisempaa ja vähemmän löysää.

Kookas harja teki yllättävän siistiä jälkeä, vaikka sainkin sillä hieman sotkua aikaan yläluomelleni.

Pidin mascarasta aluksi kovasti, sillä sain sillä kuvissa olevat tulokset heti ensimmäisellä käyttökerralla ja omien kokemuksieni mukaan mascarat vain paranevat muutaman viikon käytön jälkeen niiden massan hieman jämäköidyttyä.

Pikkuhiljaa mascaraharja alkoi kuitenkin nappaamaan harjaansa hieman enemmän mascaraa ja harja alkoi näyttää hieman suttuisemmalta sen vuoksi. Mascara ei myöskään lopulta erotellut ripsiä enää niin hyvin tai tehnyt yhtä siistiä jälkeä kuin aluksi, vaikka lopputulos olikin ripsissäni vanhaan Extra-Volumeen verrattuna siistimpää.

Jos vielä vertaan tätä Lorealin Lash Architect 4D mascaraan, pidän tästä huomattavasti enemmän, sillä tämä tekee ripsissäni siistimpää jälkeä. 4D antaa ripsiini samalla lailla runsautta ja näyttävyyttä, mutta ripset jäävät huomattavasti epäsiistimmän näköisiksi ja rosoisemmiksi. (Ja Telescopicithan puolestaan ovat lähinnä vain pidentäviä ja erottelevia, eivätkä ripsiä tämän lailla tuuheuttavia mascaroita.)

Oletteko kokeilleet Lorealin uutta Mega Volumea?

Kommentit (16)

  1. Viivi

    Wouuuu sulla on ihan sika heinot ripset! ;–O Tosi pitkät, mutta ei sellaiset luonnottoman pitkät kuitenkaan, ja vielä kun on ihan omat eikä jatkot niin saa kyllä olla ylpeä. 🙂

    Mulla on tällä hetkellä aktiivikäytössä Maybellinen One by one waterproof pinkki ripsari, enkä voisi olla tyytyväisempi siihen. Mulla on suht pitkät ripset jotka se erottelee just sopivasti ja antaa tuuheutta + pitää taivutukset koko päivän. <3 Suosittelen siis kokeilemaan, jos et ole vielä kokeillut 😉

  2. marilie

    Tuo harja on just sellainen mikä minun ripsiini sopii.Kiitos vinkistä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *