Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maybelline One by One

Nyt kun olen luopunut lähes vuoden pitämistäni ripsienpidennyksistä, olen voinut jälleen kokeilla läpi uutuusmascaroita.

Viimeisimmän kokeiluni tein Maybellinen The One by One Volum’ Express Mascaralla, joka kätkee räikeänoranssin hylsynsä sisään mascaran nimenkin jo lupaaman erittäin hyvin ripset erottelevan mascaraharjan.

Muovinen (?) harja on paitsi tehty mascaran levitykseen myös erottelemaan ripset toisistaan ripsiharjan lailla. Harjan ansiosta paakkuja on käytännössä katsoen mahdotonta saada aikaan ja mascara onkin mitä parhain tuttavuus juurikin niille, jotka rakastavat huolella eroteltua, hieman pidentävää jälkeä ilman suurempia mascaramassakerroksia.

Mielestäni mascara toimii parhaiten ripsissä, jotka ovat jo valmiiksi tuuheat ja kaipaavat juurikin pidennystä ja erottelua, sillä hennommissa ripsissä mascara jää helposti hieman vaisuksi. (Toki haluttu lopputulos on täysin makuasia.)

Omissa ripsissäni on tällä hetkellä (kiitos NeuLashin) mukavasti pituutta, mutta tuuheutta niistä sen sijaan puuttuu. Mascara toi kauniisti esiin jokaisen yksittäisen ripsen jättäen ne siistin sileiksi (tiedätte varmasti ne jotkut mascarat, jotka tekevät ripsistä karheamman ja rosoisemman näköisiä?)

Mascara teki mukavaa jälkeä, mutta lopputulos jäi aivan liian vaatimattomaksi omaan makuuni. Minä tahdon tuuheutta, minä tahdon runsautta, minä tahdon kaiken! Lupauksensa mascara siis lunasti erottelun osalta, mutta minä tahdon vähän enemmän kuin vain erottelun.

Oletteko kokeilleet Maybellinen The One by One Volum’Expressiä? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (21)

  1. Angela

    Sinulla on kyllä ihan uskomattomat ripset, olen itsekin kokeillut ripsiseerumeita, eikä ne ole toiminut. Mutta nyt on käytössä amerikkalainen Latisse, joten toivottavasti saan myös hieman pituutta ripsiini:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *