Loistava valoa tuova peiteaine kasvoja kirkastamaan

Ostolakossa peiteaine

Peiteaine on aina ollut minulle välttämätön meikkituote, jolla olen vuosien varrella yrittänyt peittää epätoivoisesti niin tummia silmänalusia, epäpuhtauksia kuin muitakin ihon sävyn epätasaisuuksia.

Kun hieman yli 10 vuotta sitten aloin työskennellä kosmetiikkamyyjänä, oli edullisten ja kalliimpien meikkipohjatuotteiden ja erityisesti peiteaineiden välillä selkeitä laatueroja. Silloin tunsin, että laadusta täytyy maksaa tai muuten joutuu tyytymään keskivertoiseen lopputulokseen.

Nykyään tämä ei kuitenkaan enää todellakaan pidä paikkaansa ja olen viimeisten kuukausien aikana löytänyt jo neljä (!) loistavaa edullista peiteainetta, jotka haastavat sekä jopa päihittävät useat selektiiviset kilpailijansa.

Yksi näistä tuotteista oli vähän aikaa sitten esittelemäni Essence Colour Correcting Liquid Concealer Anti Redness -peiteaine, joka auttaa neutralisoimaan punoitusta. Tänään haluaisin puolestaan jakaa vinkin loistavasta heleyttävästä peiteaineesta, joka sopii täydellisesti esimerkiksi silmänalusille.

Tajusin Ruotsin arkeeni Thaimaahan muuton myötä etäisyyttä otettuani, että olen jo vuosia nukkunut aivan liian vähän ja korjattuani unirytmini huomasin silmänalusienikin kirkastuvan hieman ikitummuudestaan. Se ei missään tapauksessa vielä tarkoittanut, että voisin luopua peiteaineesta, mutta antoi kuitenkin tilanteelle jo hieman armoa ja salli minun kokeilla uusia, hieman aiempaa kevyempiä vaihtoehtoja.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye peiteaine

Yksi tuote, jota kohtaan olin jo erittäin pitkään ollut utelias, oli superkehuttu Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye -peitevoide*. Edullista peiteainetta oli suitsutettu niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja monet kauneussivustot ja naistenlehdet vaikuttivat maininneen sen  yhtenä parhaista edullisista peiteaineista tummille silmänalusille.

Bongasin peiteaineen parisen kuukautta sitten tarjouksesta, joten päätin vihdoin ottaa sen kokeiluun. Tavallisesti yritän kuvata kosmetiikkatuotteet ennen kuin otan ne käyttöön, mutta tästä tuotteesta olin välittömästi niin innoissani, että se oli pakko korkata jo ennen kuvien ottoa.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye peiteaine

Erityisesti ikääntyvälle iholle kehitetyssä, mutta myös nuoremmille käyttäjille sopivassa peiteaineessa on pehmeän voidemainen ja ihanan kevyenä levittyvä koostumus, joka heijastaa kauniisti valoa. Peiteaine ei ole tippaakaan kuivan tuntuinen ja se onkin hieman kuin valokynä, jossa on peittäviä pigmenttejä.

Peitevoiteen pakkauksen päässä oleva pehmeä tyynyapplikaattori levittää tuotteen kätevästi iholle. Tykkään tämän applikaattoripäästä itseasiassa ihan mielettömästi, sillä se levittää peiteaineen iholle ihanan ohuena kuin itsestään ja lopputulos häivyttyy iholle vaivatta sormenpäällä hellästi taputellen. Joskus minusta tuntuu, että peiteaineet on vaikeaa saada levittymään tasaisesti, mutta tämän kanssa se onnistuu kuin itsestään.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye peiteaine

Rakastan tässä peiteaineessa juurikin sitä, kuinka kevyenä ja ohuena se silmänalusilleni levittyy sekä kuinka kauniisti se niitä kirkastaa. Peiteaine ei ole superpeittävä, mutta ennen kaikkea ihoa heleyttävä ja valoa tuova, joten sitä voi käyttää paitsi silmänalusilla, myös muilla kasvojen varjokohdilla tuomassa kasvoille valoa ja kirkastamassa ihoa.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye peiteaine

Omien silmänalusieni tummuutta peiteaine ei huonommin nukuttujen öiden jälkeen ihan peitä, eli se ei ole mikään mustien silmänalusten ihmetuote, mutta minusta silti muuten aivan loistava tuote valaisemaan kasvoja ja kirkastamaan silmänalusia.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye peiteaine

Koska tuotteessa on ohut koostumus, voisi sitä käyttää iholla ihan yksinäänkin, mutta omilla silmänalusillani peiteaineet eivät pysy millään siistinä ilman puuteria. Onnekseni olen löytänyt mitä täydellisimmän nimenomaan silmänalusien puuterointiin tarkoitetun tuotteen eli Kat Von D Lock-It Brightening Powder -puuterin, joka asettuu tämän peiteaineen päälle kauniisti.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye peiteaine

Puuteri himmentää toki peiteaineen valoa heijastavaa koostumusta, mutta yhdistelmä toimii silti loistavasti luonnollisen peittävän ja kestävän lopputuloksen luomisessa. Voisikin sanoa, että tämä peiteaine on ollut nyt jo parin kuukauden ajan arjen luottotuotteitani silloin, kun päällä ei ole mitään pahaa silmänaluskriisiä ja kaipaan vain hyvää, heleää ja luonnolliselta näyttävää peiteainetta. Käytännössä tämä on siis se tuote, jonka valitsen silmänalusilleni lähes joka päivä.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye peiteaine

Oma sävyni on 110 Fair, joka on melko neutraali vaalea, mutta enemmän kellertävä kuitenkin kuin punertava. Sävyvalikoima näyttää kuitenkin olevan täällä Thaimaassa hieman erilainen kuin Suomessa eikä tätä Fair-sävyä näytä löytyvän ainakaan Maybellinen omalta suomalaiselta sivulta. Täältä löytyy peiteaineen kaikista sävyistä hyvä swatchi.

Jos joku siis kaipaa loistavaa ohuelta tuntuvaa ja valoa heijastavaa peiteainetta, niin suosittelen tutustumaan tähän loistavaan tuotteeseen. Peiteainetta myy mm. eleven.fi*. Jos minun pitäisi valita, ostanko YSL:n valokynän vai tämän peiteaineen, veisi tämä voiton!

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye peiteaine

Onko joku muu kokeillut tätä loistavaa peiteainetta?


Katso myös: Parhaat kosmetiikkatuotteet – näitä tuotteita suosittelen ja Kaikki korealaisesta kosmetiikasta – näin pääset alkuun

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (16)
  1. Ihan paras! Pysyy rasvoittuvallakin iholla hyvänä useamman tunnin. Vähän kyllä itkettää, ettei tota fair sävyä löydy mistään kaupasta taikka saa mitenkään järkevästi tilattua. Itse ostin jenkeistä. Light on liian tumma kalpealle iholle. D:

    1. Kiva kuulla, että pysyy rasvoittuvallakin iholla! 🙂 On kyllä todella outoa, ettei tätä sävyä saa, ei tämä nyt kuitenkaan niin erityisen vaalea ole. :/

  2. Siis tää on ihan paras. Mulla taitaa sävy 06 neutralizer ja se hakkaa kaikki muut. Tätä voi levittää vaikka aamulla puolisokkona väsyneenä ja silti näyttää hyvältä. Eikä mene ”juonteisiin”.

    1. Mahtava kuulla, että muutkin tykkää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *