Edullinen ja hyvin peittävä peiteaine – Maybelline Fit Me! Concealer

Hyvä peiteaine on minulle välttämätön juttu. Tulen harvoin levittäneeksi sitä muualle kasvoille, mutta en voisi kuvitellakaan, etten käyttäisi sitä silmänalusillani. Kiireinen elämä, sen myötä ajoittain vähän rempalleen pääsevät elämäntavat ja vähäiseksi jäävät yöunet saavat silmänalusillani aikaan tavallista enemmän tummuutta ja väsymyksen merkkejä. Jos alkuvuodesta nautin Thaimaassa pitkistä yöunista, niin ne ovat kyllä jälleen viimeaikoina jääneet vähän lyhyiksi ja se valitettavasti näkyy silmänalusillani.

Maybelline Fit Me Concealer Peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ihastuin keväällä blogissakin esittelemääni Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye -peiteaineeseen, jonka koostumusta kehuin sen tuoman heleyden vuoksi. Valoa heijastava peiteaine kirkastaa kivasti katsetta ja häivyttää väsymyksen merkkejä, mutta kun päällä on hard core -väsymystila, eivät sen tehot riitä. Hankinkin keväällä Thaimaasta myös paljon kehutun Maybelline Fit Me! Concealer -peiteaineen, joka ei ehkä silloin vielä tullut niin suureen tarpeeseen, mutta joka on viimeaikoina ollut ehdoton suosikkini.

Maybelline Fit Me Concealer Peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Fit Me! Concealer on huomattavasti Instant Anti-Age The Eraser Eye -peiteainetta paremmin peittävä tapaus, minkä ansiosta se on omiaan kätkemään silmänalusieni tummuutta juuri nyt. Koska silmänaluseni kuitenkin kuivuvat helposti, on niillä tärkeää, ettei peiteaineen koostumus ole liian kuiva, tai muuten peiteaine näyttää iholla raskaalta ja korostaa juonteita – tai jopa näyttää luovan ihan uusia ryppyjä.

Maybelline Fit Me Concealer Peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Toinen ääripää on sitten puolestaan liian rasvainen peiteaine, joka ei pysy millään paikoillaan ja kertyy niihin juonteisiin puuteroinnista huolimatta tai pahimmassa tapauksessa ei lähtökohtaisestikaan edes sulaudu silmänalusien iholle. Ei siis ole helppoa löytää täydellisen peittävää ja hyvin pysyvää peiteainetta, joka ei kuitenkaan olisi liian paksu ja raskas tai kuivan tuntuinen ja näköinen.

Maybelline Fit Me Concealer Peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tässä kuvassa kasvoilla on muuten tyynymeikkivoidetta, mutta silmänalusien iho on jätetty melkolailla rauhaan. Takana on vähän rankka viikko, joka näkyy silmänalusilla sekä tummuutena että tavallista syvempinä uurteina. Jos jostakin saan olla kiitollinen, niin se on sitten varmaan se, ettei minulle synny silmäpusseja, mutta tasapuolisuuden nimissä silmänalusieni ohuesta ihosta kuultaa sitten kyllä aina läpi niitä tummuutta aikaansaavia verisuonia, josta ei voi päästä eroon.

Maybelline Fit Me! Concealer -peiteaine tekee todella peittävää jälkeä ja häivyttää kaiken tummuuden iholta täydellisesti. Kun päälle vielä levittää peiteaineen paikoilleen kiinnittävää puuteria, voi joku luulla harhautumaan, että takana on useampikin hyvin nukuttu yö.

Maybelline Fit Me Concealer Peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Saan jotenkin aivan erityisiä kiksejä, kun löydän hyviä ja edullisia peiteaineita. Minulta kului joitakin viikkoja sitten loppuun aiemmin kehumani NARS Radiant Creamy Concealer, josta pidin kovasti, mutta täytyy sanoa, että kun sen jäljiltä vaihdoin käyttämään aamuisin tätä tuotetta, olen tuntenut itseni vähintäänkin yhtä tyytyväiseksi.

Käytän itse tätä peiteainetta tosiaan lähinnä vain tummilla silmänalusilla, mutta sen hennosti valoa heijastava koostumus sopii hyvin myös esimerkiksi punoittaviin nenänpieliin tai yksittäisten näppyjen peittoon. Peiteaineella saa todella peittävää jälkeä, mutta silti se myös häivyttyy iholle luonnollisen kevyen näköisenä.

Maybelline Fit Me Concealer Peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ostin oman peiteaineeni Thaimaasta, jossa vaalein tarjolla ollut sävy oli tämä käyttämäni 15 Fair. Tämä on ollut omalla vaalealla ihollani hyvä sävy, sillä se ei ole ollut liian vaaleita rinkuloita silmänalusille luova. Suomessa saatavilla näyttää kuitenkin olevan vaaleampiakin sävyjä.

Peiteaine löytyy myynnistä esimerkiksi täältä.*

Maybelline Fit Me Concealer Peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Maybelline Fit Me! Concealer -peiteaineesta?


Lue myös:

6 parasta peiteainetta tummille silmänalusille

Loistava valoa tuova peiteaine kasvoja kirkastamaan

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

Kommentit (18)
  1. Taidanpa testata tämän, kun oma NARS loppuu 🙂 Millä levität yleensä tämän peiteaineen?

    1. Levitän sormin ja häivytän tarvittaessa sienellä. 🙂

  2. Salla Hietanen
    19.9.2018, 16:36

    Käytän tota hyvinä päivinä. Sitten kun kaipaa todella kirkastusta, niin Etude Housen Big Cover Skin Fit Pro on industrial level peittämistä. Sille suuri suositus, hyvä koostumus ja peittää kaiken! KAIKEN!

    1. Tuota en olekaan kokeillut, mutta paria muuta Etude Housen Big Cover -tuotetta kyllä ja olivat loistavia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *