Maybelline Dream Fresh BB

BB-voiteita siellä, BB-voiteita täällä. BB-voiteita joka puolella. Niin myös siis tänään täälläkin.

Moni lukijani oli pyytänyt minulta kommentteja Maybellinen uudesta Dream Fresh BB:stä ja satuin Puolan reissullani huomaamaan, että vaikka maan kosmetiikan myyntihinnat muuten ovat varsin lähellä Suomen hintoja, olivat nimenomaan Maybellinen tuotteet hyvin edullisia kuitenkin. BB-voiteelle jäi hintaa muistaakseni reilut viisi euroa (Suomessa Maybellinen Dream Fesh BB kustantaa noin 12 euroa) eli en vaan voinut pettää teitä ja jättää tuotetta ostamatta. (Eikö ollutkin hyvä tekosyy?)

Maybellinen BB-voide lupaa jo enemmän kuin muut 5-in-1 tai 6-in-1 -tuotteet nimeämällä tuotteen 8-in-1 BB Creamiksi.

Instant Fresh-Faced Glow ja suojakerroin 30 kuulostavat lupaavilta, joten pakkohan tuotteeseen on tarttua.

Nappasin itselleni vaaleimman sävyn Fair, joka meneekin iholleni melko hyvin yksiin.

Mitä kaikkea tuote sitten lupaa?

Luonnollista heleyttä, ihonsävyyn mukautumista, suojakertoimen 30, koko päivän kestävää kosteutusta, ihovirheiden häivyttämistä, öljyttömän ja rasvattoman pinnan sekä kauniilta näyttävän ja raikkaalta tuntuvan pinnan. Paljon lupauksia kieltämättä!

Millainen tuote sitten loppujen lopuksi käytössä oli?

Ensinnäksin tuotteen koostumus oli varsin ohut ja iholle kyllä hyvin levittyvä. Voide tuntui iholla kevyeltä ja todellakin raikkaalta ja ehkä jopa kevyen kevyen kevysti ihoa viilentävältä ja virkistävältä. ”Feels fresh” toteutui, siis samoin kuin kohta ”Compliments skin-tone”. Tuote myös upposi iholle rasvattoman tuntuisena, muttei siltikään mitenkään kuivan oloisena. ”Oil free, Non-greasy” sekä ”Hydrates all day” sopivat myös tuotteeseen.

Ihoni oli tällä kuvanottohetkellä hyvin optimaalinen paikka kokeilla tuotetta, sillä kuivuus oli saanut sen hieman punoittamaan, mutta ihon pinta ei kuvaushetkellä ollut millään lailla hilseilevän kuiva kuitenkaan.

Tasoitettavaa kuitenkin siis oli.

Tältä lopputulos näytti Maybellinen BB-voiteen jälkeen:

Tuote tasoitti kyllä ihon sävyä, muttei ollut oikeastaan peittävä. Kerrostin tuotetta muutaman ohuen kerroksen saavuttaen näin kevyen peittävyyden, mutta en kokenut sitä itselleni tuossa vaiheessa riittäväksi. Tuote siis tosiaankin on todella ohut ja vain kevyesti ihon sävyä tasoittava (mikä toki riittääkin usein sille kohderyhmälle ja ikäluokalle, jolle sarjan tuotteet pääsääntöisesti on suunnattu).

Heleyttä tuote iholle tosiaankin kuitenkin antoi. Tuote heijastaa kauniisti valoa jättäen ihon raikkaaksi ja heleäksi sekä mukavan, lähes meikkaamattoman tuntuiseksi, mutta myös lähes meikkaamattoman näköiseksi. (Kuva blurraa hieman todellista, hieman epätasaisempaa ihonsävyä, joka näkyy edellisessä kuvassa paremmin.)

Kauempaa tulos näyttää kyllä ihan hyvältä kevyen puuteroinnin jälkeen, mutta minun makuuni tämä tuote ei ihan täysin ollut, sillä kaipaan ihan hitusen peittävämpää lopputulosta.

Uudelle suosikilleni Lumenen BB-Creamille tästä ei siis ollut haastajaa minun käytössäni.

Oletteko kokeilleet Maybellinen BB-voidetta? Mitä olette tuotteesta pitäneet? Riittääkö tuotteen peittävyys teille?

Kommentit (9)
  1. Sulla onkin ollut enemmän sävyjä valittavana, itse otin Suomessa sen vaaleimman eli Lightin. Kehuskelin sitä blogissani alkuun kamalasti, mutta nyt oon kyllä sitä mieltä että ohutta on, kun mullakin ihossa on paljon virheitä. Muuten kyllä tykkään ja sekoittelenkin sitä usein Misshan BBn kanssa. Eli oon aika samaa mieltä sun kanssa!

  2. Oletko kokeillut Joe Blascon tuotteita? Jos olet, mitä mieltä niistä olet? Olen kuullut, että sarjan meikkivoiteissa on eniten väripigmenttiä kaikista markkinoilla olevista meikkivoiteista. Joe Blascon meikkivoiteen suolainen hinta vain pistää minut hieman kyselemään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *