Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maybe we should be friends, Rimmel?

Hoen aina, että jos meikissä johonkin törsää, on sen ehdottomasti suositeltavaa olla meikkipohja. Hyviä ja edullisia meikkejä löytyy vaikka kuinka, mutta meikkipohjan tekoon tarvittavat tuotteet ovat yleensä niitä, joissa rahalliset investoinnit palkitsevat näkyvästi.
Vaan eipä pidä kieltäminen, etteikö edullisestikin saisi hyvää. Minulta ja ennakkoluuloiltani on nimitäin hitaan varovaisesti vedetty mattoa alta viimeisen reilun viikon ajan saaden minut lopulta vakuuttuneeksi, että nykyteknologian ansiosta halvalla voi saada hyvää tässäkin asiassa.
Sain blogini kautta kokeiluun Rimmelin uuden uutukaisen Stay Matte Liquid Mousse -meikkivoiteen sen vaaleimmassa sävyssä 091 Light Ivory.
Saanen heti alkuun ilmaista olleeni äärimmäisen epäluuloinen kyseistä tuotetta kohtaan. Minulla ja Rimmelillä on ollut hyvin vähäinen yhteinen meikkihistoria enkä ole koskaan löytänyt merkiltä meikkivoiteita, jotka olisin kelpuuttanut käyttööni. (Mistä johtuen en ole viimeaikoina edes jaksanut tehdä kokeiluja merkin parissa.) Ongelmana ovat aina olleet koostumus sen ongelmana ollessa yleensä huono pysyvyys tai kehnot sävyt, joten en odottanut tältäkään tuotteelta ihmeitä.
Sävyn lisäksi jännitinkin siis kovasti tuotteen koostumusta, sillä viimeisimmät kokemukseni vastaavantyyppisestä tuotteesta olivat teini-iässä kertyneet Maybellinen vaahtomeikkivoidekokemukset ja noh… tuote ei vaan silloin ollut minun juttuni. Myönnän siis olleeni jo lähtökohtaisesti pahimman luokan pessimisti tuotteeseen tarttuessani.
Kokeilemani sävy 091 Light Ivory oli saatavilla olevista viidestä sävystä vaalein ja ilahduin heti huomatessani sen ihan oikeasti olevan vaalea sekä vieläpä keltapohjainen. Harvinaista herkkua markettituotteissa!
 
Ihoni voi pääosin hyvin, eikä siinä ole suurta peitettävää. (Tai olisi, jos tämä Blogger lakkaisi parantelemasta kuvia itse… Blogger on selvästi luotu fashion-bloggaajille kosmetiikkabloggarien sijaan!)
Ihoni sävy on kuitenkin hieman epätasainen, sillä ihoni punoittaa ja siinä on minua vaivaavia pisamia. Myös tummat silmänaluset kaipaavat tietysti peittoa. En siis lähtökohtaisestikaan tahdo paksua ja peittävää meikkiä, mutta haluan sen silti tasoittavan ihoni sävyä hyvin.
Meikkivoiteen vaahtomainen koostumus yllätti minut kuitenkin positiivisesti. Pohja jätti iholle nimittäin puuterisen mattaisen, muttei kuivan tuntuisen pinnan ja tuntui iholla todella kevyeltä. Meikkipohja myös häivytti ihohuokosia tehokkaasti näkymättömiin. Koin saavani sillä loistavan peiton kaikkialle muualle, mutta silmänalusilleni halusin lisätä vielä hieman erillistä ja hieman kosteamman tuntuista Diorin Nude-peiteainetta.
Itseasiassa ihoni ei edes tuntunut pohjan levutyksen jälkeen meikatulta sitä tunnustellessa, sillä tuntu oli niin rasvaton. Pidinkin Matte Liquid Mousse -meikkivoiteen jättämästä pinnasta todella paljon!
Meikkipohja meni sävynsä puolesta iholleni hyvin yksiin ja olisinkin voinut jättää sen ihan ilman puuterointiakin, sillä pohja tuntui jo sen verran mattaiselta ihollani. 
Halusin kuitenkin sipaista  päälle vielä kevyesti puuteria, jolla varmistin meikkipohjan pysyvyyden. Ja hyvinpä pohja pysyikin! Käytin meikkivoidetta hieman yli viikon ajan päivittäin enkä kertaakan päivien aikana korjaillut sitä siksi, että ihoni olisi tuntunut liian rasvaiselta tai että meikkipohja olisi lähtenyt liikkeelle.
Vaikka ihoni onkin pinnaltaan hieman kuivuuteen taipuvainen, sopi pohja minulle silti hyvin vielä tähän aikaan vuodesta. Kokisin sen kuitenkin olevan parhaimmillaan normaalista seka- tai rasvaisemmalla iholla ja pinnaltaan kuivemmalla iholla pohjan puuterinen mattaisuus saattaakin tuoda pintakuivuutta esiin.

Pidin meikkivoiteesta valtavasti ja tämän tuotteen myötä aloinkin miettiä, olisiko minun syytä antaa merkin muillekin tuotteille uusia mahdollisuuksia sarjan laadun selkeästi ilmeisesti parannuttua sitten viimeisten kokemuksieni.

Meikkivoiteella on hintaa n. 9,50 euroa.
Millaisia kokemuksia teillä on Rimmelin tuotteista? Varsinkin kokemukset meikkipohjatuotteista kiinnostavat!

Kommentit (29)

 1. Anonyymi

  Robihood kaupassa oli tarjous ja hinta oli 7,90e silloin tuli ostettuu kokeilun vuoksi ja todellakin tykästyin tuotteeseen. taitaa tästä tuotteesta tulla vakkari niin kuin stay matte puuterista jota olen monet vuodet käyttäny 🙂 Suosittelen!

 2. Anonyymi

  Rimmelin nestemäiset eyelinerit on ollu aina hyviä ja kestäviä! Kunhan vaan jaksaa pohjustaa silmät kunnolla! 🙂
  Ensin olin kriittinen sen paksun pään takia, mutta se osottautuikin kelpo tuotteeksi. En voi tehdä muuta, kuin suositella.

 3. Anonyymi

  Ihanaa, kiitos Virve! Tänään vilkuilin kaupassa kyseistä meikkivoidetta ja tän arvostelun jälkeen käyn kyllä heti huomenissa ostamassa omani 🙂

 4. Anonyymi

  Moikka! Miulla on todella suuria vaikeuksia löytää oikean sävyinen meikkivoide. Kasvojen iho on vaalea ja ERITTÄIN kellertävä. Käskin veljeni tuomaan kaupungista sokkona kyseisen meikkivoiteen samaisessa 091-sävyssä, mutta ei. Väri on aivan liian punainen ja ehkä hieman liian vaalea. Osaatko yhtään sanoa, onko kyseisen meikkivoiteen sävyissä yhtään kellertävämpää vaihtoehtoa? Tai osaisitko suositella jotakin muuta meikkivoidetta? Fit me-juttuja olen kokeillut, mutta jostain syystä en niistä innostunut. Alan olla aikaslailla epätoivoinen tämän asian kanssa..

  Kiitos ja ihanaa joulua! 🙂

 5. Juille

  Testailun omassa blogissa sitä seuraavaa sävyä 100, ja kyllä se on keltapohjaisempi. 🙂

  http://juilles.blogspot.fi/2013/11/kiillotonta-pintaa.html

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *