Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maybe it’s Maybeline

Kokeilin tässä eräänä päivänä töissä ollessani kaksi Maybellinen mascaraa. 
 
Käytännössä lainasin siis hyttiini myymälästä pariksi päiväksi kaksi uutta testeriä, jos joku asiaa miettii.
 Ehkä paras puoli työssä, jossa ei lähdetä yöksi kotiin vaan yövytään joitakin metrejä työpaikan alapuolella on tosiaan ehdottomasti se, että tuotteita pääsee lainailemaan ja kokeilemaan ihan kunnolla!
Lainaamani mascarat olivat hirja tuuheutta lupaileva Maybellinen The Rocket Volum’ Express sekä hieman kevyempää jälkeä lupaileva The Falsies Feather Look Volum’ Express.

Feather-Look lupailee tuuheutta, mutta aikoo silti jättää ripset höyhenen kevyiksi. 
Höyhenen kevyet ripset eivät ehkä ole se lopputulos, josta valmiiksi hennot haituvani syttyisivät, mutta koska uusia mascararoita on aina mukavaa kokeilla, oli tällekin annettava mahdollisuus.
Mascaran harja toi minulle spontaanisti mieleen kiroilevan siilin, sillä sen harjakset osoittivat hieman pörröisinä joka suuntaan. Mascaraharja ei kuitenkaan näyttänyt sojottavista harjaksistaan huolimatta poimivan itseensä liikaa mascaramassaa.
Erityistä harjassa oli sen joustava varsi, joka taipui varren nivelen kohdalta. Tämän taipumisen vuoksi mascaraharjaa ei saanut painettua ripsiin liian tiukasti, mikä sekin jo sääteli ripsien höyhenenkevyeksi mascaramassan jäljiltä jäämistä.
Taipuisalla harjalla pääsi kuitenkin helposti jokapuolelle ripsiä.
Mascara antoi hieman pituutta, mutta ripset jäivät tosiaankin vain höyhenen kevyiksi.
Lopputulos onkin varmaan ideaalimpi niille, joilla on luonnostaan runsaammat ripset ja jotka nimenomaan tahtovat kevyempää ja erotellumpaa jälkeä. 
Jälki oli kyllä siistiä, mutta ei oikeastaan sitä, mitä minä mascaraltani haen. Ripset jäivät kuitenkin tuntumaan lupauksen mukaisesti pehmeiltä ja höyhenen kevyiltä. 
Kevyen tuntuisista ripsistä inspiroituneena yritin kerrostaa massaa lisää jälkikäteen, mutta siitä ei enää seurannut hyvää…

 The Falsies Feather-Look tekikin ripsissäni kevyempää jälkeä kuin tavallinen The Falsies, joka ei tosin sekään kyennyt tuuheuttamaan ripsiäni haluamassani mittakaavassa. Ei siis minun juttuni.

Toinen kokeilemani Maybelline Mascara oli tosiaan The Rocket Volum’ Express, joka lupaa ripsiin välitöntä tuuheutta.
Kookas, mutta lyhytharjaksinen kuminen/muovinen/silikoninen/mitänäitänyton -harja näytti kovasti olevan makuuni. Juuri sellaisilla ripsiini saa yleensä loihdittua hyvin runsautta, mutta samalla erottelua.

 Ja mascarahan lupasikin ripsiin runsautta raketin nopeudella, joten antaa palaa vaan!
Jokainen mascara, joka lupaa lisää runsautta näihin haituviin, on tervetullut näyttämään kykynsä!
 
Ja antoihan tämä mascara tuuheutta tosiaan selvästi edellistä mascaraa enemmän.
Ripset saivat välittömästi lisää runsautta, mutta mascaran massa oli hieman kosteampi kuin Feather-Looksin eikä mascaraa voinut kuitenkaan kerrostaa paljoakaan lisätuuheutuksen toivossa.
Jälki oli siistiä ja eroteltua, mutta tuuheaa. Mascara oli minun ripsissäni hyvä perustuuheuttaja, muttei kyennyt hennoissa haituvissani mihinkään ihan mielettömiin saavutuksiin kuitenkaan. 
Harja oli kuitenkin loistava, joten jäinkin lähinnä vaan kaipailemaan hieman voidemaisempaa ja vähemmän märkää koostumusta.

 Näiden kahden mascaran välillä oli kuitenkin ripsissäni todella selkeä ero:
Vasemmalla Feather-Looks ja oikealla Rocket Volum’. 
Itse pidin tietysti enemmän Rocket Volum’ -mascaran ripsiini jättämästä runsaammasta lopputuloksesta.
Oletteko te kokeilleet näitä? Millaisia ne ovat teidän ripsissänne olleet?

Kommentit (19)

  1. Anonyymi

    Teitkö mitään erityisiä huomioita pestessäsi maskaroita pois? Minulla on nimittäin käytössä tuo Rocket Volum Express jonka antamasta volyymistä kyllä pidän, mutta mielestäni tuote vaatii erityisiä hankaustoimenpiteitä jotta sen saisi irti ripsistä siististi. Yleensä en joudu käyttämään silmämeikinpoistoainetta pelkkää maskaraa varten, mutta tämän kanssa kyllä. Jää siis käyttämättä jos tiedän kyseisenä päivänä peseytyväni yleisissä tiloissa, esim. kuntosalilla.

    -Eve

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *