Mattainen huulikiiltokynä…?

Sain blogin kautta kokeiltavikseni Lumenen herkullisia Miracle Lip Sorbet huulimeikkikyniä.
Näitä vastaavalla tavalla pakattuja huulipunien, kiiltojen, balmien ja ties minkä sekoituksia löytyy tällä hetkellä trendikkäästi lähes joka merkiltä, joten on aina mukavaa kokeilla, onko joku merkki keksinyt omiinsa jotain muista erottuvaa. Tähän mennessä olen nimittäin kokenut kaikki keskenään hyvin samankaltaisiksi pieniä pigmenttisyyseroja lukuunottamatta.
Minulle päätyi neljästä uudesta kesäväristä kaksi: 19 Aurinko valaisee ja 20 Ruusuisia hetkiä.
Näiden uutuussävyjen luvattiin kuitenkin erottuvan aikaisemmin valikoimissa olleista sävyistä laadullisesti hieman. Ne ovat nimittäin paitsi aiemmin valikoimissa olleita sävyjä peittävämpiä, mutta myös mattapintaisia. Mattapintainen huulikiiltokynä onkin jotain sellaista, mitä olenkin aina halunnut nähdä, joten ei muuta kun kokeiluun!
Sävy 19 Aurinko valaisee näytti pakkauksen perusteella oranssimmalta, mutta oli huulillani sävyltään kuitenkin yllättävän kylmä. Minun tekisi mieli kuvailla tätä jopa lähes pinkiksi sävyksi, mutta koska tämän pakkaus oli kuitenkin niin oranssi koen, etten ihan voi. 
Ehkä tämä on sitten sitä korallia? Se kun yleensä on sävy, jota niin moni hakee, mutta josta jokaisella on totaalisen erilainen mielipide näkemysten seikkaillessa kaikkialla pinkin ja oranssin välillä, eli käytännössä jopa kolmeakymmentä prosenttia huulimeikkisävyistä voi huoletta kutsua korallisiksi eikä kukaan voi sanoa asiaan mitään. Kaikki kun ovat siinä väittelyssä aina kuitenkin väärässä.
Sävy 20 Ruusuisia hetkiä oli enemmän sitä tuttua ja turvallista minua, eli herkullista vadelmaisen sävyistä huulikarkkia. Tai no, ruusun terälehtistä ehkä sittenkin? Puikon perusteella sävyä olisi voinut aavistella punaisemmaksi ja intensiivisemmäksi, mutta vaikka kynä antoikin itsestään irti kiitettävästi sävyä, oli se silti odotettua pehmeämpää.
Pidän näiden kynien tunnusta, sillä ne liukuvat huulille mukavan vahamaisina ja pehmeinä sekä sulavat huulten pinnalle kauniisti. En ehkä itse kutsuisi näitä sävyjä mattasävyiksi, sillä nämähän ovat selkeitä cremejä, mutta ehkä termin ”matta” käyttö on tässä yhteydessä kaupallisempaa. 
Kierremekanismilla toimivat kynät ovat joka tapauksessa näppäriä käyttää ja pysyvät huulilla hyvin, joten varsinkin vadelmaisempi tapaus jäänee minulla täksi kesäksi käyttöön.
Lumenen Miracle Lip Sorbet Huulikiiltokynillä on hintaa n. 12,90 euroa.
Oletteko te tehneet tuttavuutta näiden tai muiden vastaavien kynien kanssa?
Kommentit (4)
  1. Ooh, tuo Ruusuisia Hetkiä (argh näitä Lumppu-nimiä) on kyllä todella kaunis 🙂

  2. Aivan ihania! Mulla on yksi elfin tollanen kynä, mutta en oo sitä juuri käyttänyt. Pitäis ehkä vähän tsempata sen suhteen 🙂

    Emmi L.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *