Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Matkatuoksu

Olen tuoksuihminen siinä mielessä, että kuten meistä varmasti jokainen, assosioin minäkin tuoksut aina tiettyihin tilanteisiin, ihmisiin tai asiayhteyksiin. Tämän vuoksi minulla on oltava eri asiayhteyksissä eri tuoksut eli kun esimerkiksi lähden kesällä lomalle, en voi käyttää edellisen kesän tuoksua tai tuoksua, josta tulee mieleen joku tietty talvinen ilta.
Tänä kesänä valitsinkin siksi reissutuoksukseni Miss Dior Cherie L’eaun eli tuoksun, jota ei enää valmisteta. 
Tuo tuoksu oli suuri ihastukseni heti sen ilmestyttyä vuonna 2009 ja kun se jonkun aikaa sitten lopettiin, jäin suremaan sen perään kovasti. Nyt kun lähdin Espanjaan kesälomalle, halusin valita tuoksukseni nimenomaan juuri jotain sellaista, mitä en voisi enää koskaan ostaa itselleni uudelleen ja jota minulle ehkä jäisi hieman jäljelle myöhemmin tuoksuteltavaksi, mutta jota en enää tämän kesäloman jälkeen koskaan varmastikaan käyttäisi. Jatkossa kun haistaisin tuoksun, muistaisin tämän kesäloman, mutta vain mukavana muistona.
 
Millaisia tuoksun käyttäjiä te olette? Menettekö päivästä ja tilanteesta toiseen samalla hajuvedellä vai teettekö tekin itsellenne pysyviä tuoksumuistoja?

Kommentit (6)

  1. Sinppu

    Ohhoh, kuulun selkeästi vähemmistöön. Oma tuoksumuistini on aika heikko. Käytän yhtä hajuvettä kerrallaan loppuun asti ja vaihdan sitten uuteen.
    Muistan tilanteisiin liittyviä hajuja kehnosti ja silloinkin ne ovat enemmän ympäristön hajuja.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *