Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mascarareportteriksi?

Vaikka kuinka en haluaisi, on minunkin välillä myönnettävä, etten voi ja ehdi tehdä kaikkea itse. Rakastan kokeilla ja testata tuotteita, mutta joskus vastaan tulee pieniä rajoituksia.

Tällainen pieni rajoittava tekijä ovat tällä hetkellä esimerkiksi ripsienpidennykseni.

Rakastan niitä, ne ovat upeat ja tällaiselle aamu-unisuuden kuningattarelle aivan täydellinen keksintö, mutta totuus on, että on aivan sama, mitä ripsiväriä niiden päälle kokeilen, kun kaikki näyttävät lähestulkoon samalta. Tämän vuoksi minulta menee sivusuun monta hyvää postausta, sillä uutuusripsivärejä on todella tylsää arvioida ilman omakohtaisia kokemuksia ja omia kuvia.

Aikani tätä asiaa märehdittyäni muistin kuitenkin, että minullahan on tuhansittain ihania lukijoita, jotka voisivat varmasti olla halukkaita uhrautumaan suorittamaan kokeiluja puolestani ja raportoimaan niistä. Tämän ajatuksen pohjalta syntyi uusi idea.

Sain muutamia viikkoja sitten töistä Lumenen uudistuneen Blueberry Curl Volume mascaran käsiini ja muistan ihastuneeni kovasti sen edeltäjään. Koska en itse pääse testaamaan uudistunutta mascaraa, haenkin nyt teidän joukostanne mascarareportteria.

Jos olet kiinnostunut vastaanottamaan Lumenen uuden Blueberry Curl Volume mascaran, kokeilemaan sitä muutaman viikon ja raportoimaan sitten kirjallisesti kuvien kanssa testituloksesi, ilmoittaudu postauksen kommenttiosiossa.

Haussa on siis hyvällä suomen kielellä kirjoittava lukija, jolla on mahdollisuus paitsi kirjoittaa, myös kuvata kokeilunsa tulokset. Testaajan postaus julkaistaan blogissani testaajan nimellä (tai nimimerkillä kirjoittajan niin toivoessa).

Jos kiinnostuit, kerro kommenttiosiossa miksi juuri sinä olisit paras mascarareportteri. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, niin tavoitan sinut, mikäli valinta kohdistuu juuri sinuun. Ilmoittautumisaikaa on tiistaihin 20.9. klo 19:00 asti, jonka jälkeen otan yhteyttä valitsemaani henkilöön sähköpostitse.

Mikäli homma toimii ja herättää teissä kiinnostusta uskon, että minulta löytyy jatkossakin tuotteita, joita lukijani voisivat mielellään testata ja raportoida niistä muille blogissani.

Miltä idea teistä kuulostaa?

Kommentit (46)

  1. Tangomango

    Haa, vielä taitaa ehtiä mukaan! Toimisin mielelläni auttavana maskarareportterinasi, sillä itsellänikin on ikuinen "sen oikean" metsästys päällä. Tällä hetkellä käytän Maybellinen define-a-lashin pinkkiä versiota ja olen jotenkin jumahtanut siihen. Sen hinta-laatusuhde on ollut minulle passeli arkikäyttöön. Mukava olisi kuitenkin löytää uusia tuttavuuksia ja kertoilla niistä muillekin kiinnostuneille.

    terkuin, Tangomango

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *