Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mascaramullistuksia

Kaikkihan me tiedämme, että pyörän voi keksiä vain kerran, mutta jos sen uudelleenkeksimisellä voi tehdä rahaa, yrittää moni sitä varmasti. Siksi tämän päivän postauksen aiheena ovatkin uudelleenkeksityt ripsivärit.
Ripsivärin idea pysyy aina samana, mutta se, kuinka mascaramassa levitetään ripsiin on ollut jo jonkun aikaa suuremman luokan innovaatioiden kohteena. Leikittelyn kohteena ei ole enää pelkkä mascaraharjan materiaalien valinta vaan mascaraharjat ja -pakkaukset yritetään saada entistäkin innovatiivisemmiksi ja massasta erottuvimmiksi.
Joskus linjaksi otetaan vain nättiys. Jos mascarapakkaus on kaunis kuin koru, voi se erottua massasta vaikka se sisältäisikin varsin tavallisen mascaramassan ja -harjan.
Kun kaksipäiset mascarat oli keksitty, alettiin eri päille kehitellä erilaisia ideoita. Sen sijaan, että toisessa päässä olisi ollut mascaranpohjustajaa (miksi sen muuten pitää aina olla valkoista eikä suoraan mustaa…) alkoi toisesta päästä löytyä vaikkapa Guerlainin tyyliin pieni tarkkuusharja.
Pienet mascaraharjat ovat monille niin mieluisia, että Clinique lanseerasi jopa oman pikkupikkuharjaisen mascaransa, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu nimenomaan alaripsille. Nyt niillekin voi siis ostaa oman mascaransa!
Pienten mascaraharjojen ei aina tarvitse näyttää ollenkaan perinteisiltä, vaan muotokieli voi olla jotain aivan muuta kuin perinteistä, kuten Givenchy on osoittanut.
Erilaista muotokieltä kokeili aikoinaan ja Lancomekin Fatale-mascaransa kanssa luoden mascaramaailmaan jotain uutta ja mielenkiintoista.
Merkin uusimmassa mascarassa erikoinen muotokieli näkyy varsinaisessa harjasosassa kuluttajalle vain vähän, mutta sitäkin enemmän mascaran joutsenkaulamaisessa varressa.
Elektroniikkakin on osattu jo yhdistää mascaroihin pitkän aikaa useiden merkkien lanseerattua värisevän mascaraharjansa. Nämä taitavat kuitenkin olla jo menneen ajan trendi, joita ei pahemmin kauppojen hyllyillä enää näy.
Dior veikin sitten homman jo astetta pidemmälle mascarallaan, jonka harja pyörii värisemisen sijaan.
Aina pyörimiseen ei kuitenkaan tarvita pattereita. Aasian markkinoilta nimittäin ainakin löytyy näinkin pyörähteleviä mascaraharjoja!
Ja kun ripsiväriä tahdotaan saada ripsiin mahdollisimman runsaasti ja kaikille ripsien pinnoille, voidaan apua napata vaikkapa Sephoran ripset väliinsä poimivalta tuplaharjaiselta mascaralta.
Toisaalta mascaraharjojen käsitettä voidaan laajentaa ihan uusiin ulottuvuuksiin kuten Avon on pensseliä muistuttavalla ripsivärillään jo osoittaunut.
Mutta mikä tulee olemaan mascaramaailman uusin mullistava juttu? Kaksipäiset mascarat, kumi- ja muoviharjat sekä värisevät koneistot ovat jo vanha juttu, jota moni on toteuttanut, mutta mistä tulee uusi ”SE” juttu?
Onko se kenties ilmatiiviit pakkaukset?
Kaikkihan me tiedämme, että mascaran pahimpia vihollisia on ilman kanssa tekemisiin joutuminen, mikä kuivattaa mascaramassaa ja saa sen lopulta vanhentumaan.
Aletaanko mascaroita kenties tulevaisuudessa pakkaamaan kuluttajien toiveiden mukaan pakkauksiin, joihin ilma ei pääse sisään ja tuotteet pysyvät suojattuina mikrobeilta entistä paremmin?
Mitä te veikkaatte, mikä on mascaroiden seuraava supertrendi?

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Good rates and prices compared to a hotel: since you're able to
    negotiate directly with thhe owner. The water here is more than ideal for lying on a lilo and enjoying the sun, as the sea
    remains shallow some 100 metres off the shore. This is a great alternative to spending your Thailand vacation in a crowded hotel or resort.

    Take a look at my webb page: Villa Cassiopee

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *