Mascarakokeiluja (blääh ja wow)

Nyt olisi taas parit mascaratestaukset suoritettuna ja tulokset kuvitettuina, joten olkaapas hyvät ja ottakaa ilo irti tuloksista!
Ensinnäkin kokeilin Majolica Majorcan Lash Expander Frame Plus mascaran, joka on kuulemma Aasiassa todella suosittu tapaus. Tällä saa kuulemma aikaan kunnon räsyttimet, joten kokeilin tämän tuliaismascarani ilomielin! (Majolica Majorca kuuluu Shiseidolle.)

Kuten kuitenkin varmasti osa ainakin muistaa, ruikutan aina ripsieni hentoudesta. Tämäkin mascara osoittautui enemmän pidentäväksi ja erottelevaksi kuin tuuheuttavaksi mascaraksi:

Käytin tätä myös alaripsiini, sillä mitään mieletöntä massaa en kyennyt tällä ripsiini kyhäämään:

Mascaran ideana on, että harjan tasaisella sivulla painellaan ensin ripsien tyveen volymea ja ikäänkuin rajaukset ja sen jälkeen kaarevalla sivulla harjataan ripsiin pituutta ja näyttävyyttä massassa olevien kuitujen avulla. Koko mascara oli jälkensä puolesta kuitenkin ripsilleni täysin sopimaton ja annoin sen heti parin käyttökerran jälkeen eteenpäin äidilleni tajuamatta, etten ole kuvannut mascaran harjaa teille ollenkaan. Voitte kuitenkin käydä kurkkaamassa harjasta kuituineen kuvan täältä, sillä tuo harja on hyvin olennainen osa tätä mascaraa.

Mascara kuitenkin pysyi ripsissä ihan kiitettävästi, mutta kuivui hieman liian kovaksi, eli sen kuivahdettua oli päälle mahdotonta enää yrittää lisätä mitään. Poistaminen sujui muuten hyvin, mutta kuituja eksyi hieman silmiinkin.

Kuten sanoin, ei mascara ollut ollenkaan minun tuuheutta kaipaamilleni ripsille sopiva tapaus ja lahjoitin sen siksi eteenpäin äidilleni. Sain kuitenkin tilalle jotain minulle sopivampaa:

Rimmelin uuden 1-2-3 Looks Adjustable Volume Mascaran pakkaus ei ole kaikkein kaunein näkemistäni, mutta itse tuote sitäkin yllätyksellisempi.

Esimerkiksi Revlon on jo lanseerannut meikkivoiteen, jonka tummuutta voi säädellä ihan vain purkkia kierämällä. Nyt Rimmel on tuonut markkinoille hieman samalla idealla toimivan mascaran. Tuotteen pakkausta räpeltämällä voi itse muuttaa tuotteen ominaisuuksia!

1-2-3 Looks -tuotteen ideana on, että hylsyä kierämällä käyttäjä voi valita, kuinka näyttävää jälkeä tahtoo mascaran ripsilleen tekevän.

Asento 1 lupaa tehdä ripsistä kolme kertaa tuuheammat.
Asento 2 lupaa puolestaan tehdä ripsistä viisi kertaa tuuheammat.
Asento 3 lupaakin sitten jo mieletöntä lopputulosta kymmenen kertaa tuuheammilla ripsillä.

Te tiedätte, kuinka villinä olen uusista keksinnöistä! Tämä oli ihan pakko korkata heti ja sen sijaan, että olisi malttanut tyytyä asentoon 1, aloitin tietysti heti asennolla 3 peläten kyllä hieman, että mascara yliampuisi massan määrän suhteen.

Mascaran harja on ehkä hitusen isohko, muttei ollenkaan liian iso ja asento 3 annosteli mascaraa juuri sopivasti (kuten kaksi vähemmänkin massaa antavaa asentoa annostelivat) harjaan ilman, että harjasta tuli yhtään liian klimppinen.

Itseasiassa harja on juuri sopivan pöyheä!

Tässä yhteydessä nämä hennot haituvat on jälleen pakko vertailun vuoksi vilauttaa, sillä ero on jälleen selkeä.

Oikean silmäni (kuvassa vasemmalla) ripset taivutin vertailun vuoksi ennen mascaran laittoa, toisen silmän ripsiä en. Tämä piti hankalasti taipuvien ripsieni taivutuksia hieman, mutta ei täydellisesti (mihin ei olekaan tähän asti kyennyt mikään muu kuin vedenkestävä mascara).

Rimmelin uutuus pidensi, tuuheutti ja ennen kaikkea erotteli ripseni aivan mielettömän hyvin. Ja tämä oli vasta ensimmäinen kokeilukerta! Monet mascarathan nimenomaan paranevat oltuaan hetken käytössä, joten saa nähdä, millaisiin ihmetekoihin tämä kykenee. Varsin hyvää jälkeä tämä kyllä kykeni ripsilleni tekemään niiden rajojen puitteissa, jotka pysyvät vielä realistisina.

Tässä vielä kuva asennossa 2:

Ja tässä asennossa 1:

Tykkäsin ripsiväristä sen kaikissa asennoissa, sillä jälki oli aina siistiä ja eroteltua. (Ripsikamman avulla saa toki vielä lisää erottelevuutta, mutta näytän lopputuloksen mielummin ilman sitä, jotta kuvista näkee, millaista jälkeä itse ripsiväri tekee.)

Rimmelin uutuus tulee tämän kuun aikana myyntiin ja hintaa on noin 9,50 euroa. Lisäinfoa mascarasta voit lukea täältä.

Onko joku jo kokeillut tämän? Mielelläni kuulisin kokemuksianne myös muista Rimmelin mascaroista!

Lopuksi vielä yksi aivan ihana kynsilakka:

Lakkana on Seppälästä ostettu Models Ownin ihana mustikkajogurtin värinen Lilac Dream joka on aivan uskomattoman upea. Katsokaa nyt itse vaikka, tämähän on aivan huikea! Mieletön creme-lakka, joka peitti jo yhdellä kerroksella! (Varmuuden vuoksi laitoin kuitenkin kaksi, jotta lakkaus kestäisi pidempään hyvänä. Käsi paketissa kun on lievästi sanottuna hankalahkoa lakkailla kynsiä…)

Ihastuiko kukaan muu?

Kommentit (46)
  1. Pieni korjaus, Majolica Majorca kuuluu Shiseidolle. Ihanaa kun jaksat näitä aasian ihanuuksiakin arvostella. Voisitko joskus testata Skinfoodin tuotteita? 🙂

  2. Anonyymi: Ohoh, pieni ajatusvirhe. Kiitos, että huomasit. 🙂
    Skinfoodia olen miettinyt, eli ehkä sitten kun ihonhoitopuoli joskus kaipaa voiteiden yms. kohdalta täydennystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *