Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Marraskuun yhteenveto

Marraskuu tuli ja meni ihan hujauksessa jättäen kuitenkin onneksi jälkeensä kasan tyhjiä purkkeja.

Yhteenveto Marraskuu

Tällä kertaa tyhjiä purkkeja oli jopa kiitettävän paljon ja kuun loppuunkulutettujen tuotteiden summaksi tulikin 13.

Yhteenveto Vartalo

Vartalotuotteiden puolelta loppuun kului vain yksi pieni vartalovoide. Olen töiden kautta päässyt tekemään hieman tuttavuutta Blissin ihanien tuotteiden kanssa ja tämä saamani vartalon ihoa tehokkaasti ravinnut High Intensity 24-’heaven’ Healing Body Balm oli todella mahtava tapaus. Vartalovoi oli koostumukseltaan paksua ja jämäkkää, mutta myös erittäin tehokkaasti hoitavaa ja ravitsevaa, minkä vuoksi se sopi käytettäväksi erityisesti ihon kuivimmille kohdille.

Loppuun kului myös jo aiemmin kehumani blogikokeiluihin saamani Terre d’Ocin ihastuttava käsivoide sekä Rexonan hyvin palvellut LivBoxin mukana tullut Maximum Protection -antiperspirantti. Pidin molemmista kovasti ja voisin hyvin käyttää niitä vielä lisääkin.

Yhteenveto Hiukset

Myös hiuspuolelta kului loppuun kolme tuotetta. Nyt kun olen siirtynyt omaan vaaleaan, auringossa helposti entisestään vaalenevaan hiustenväriin, on elämä ollut varsin helppoa ja tyvikasvunkin kanssa on ollut helppo elää. Koska aurinko ei kuitenkaan ole viimeaikoina liiemmin paistanut, on hiusten tyvi ollut pituuksia hieman vaaleampi, mitä ajattelin tasoittaa kotoani löytyneen L’Oreal Casting Sunkiss Jelly -vaalennusvoiteen avulla. Tuote taisi kuitenkin olla jo sen verran vanha, etten liiemmin huomannut tyvessä mitään eroa, eli ehkäpä vaan tyydyn suosiolla odottelemaan ensi kesän aurinkoa tai marssin jossain vaiheessa talvea kampaajalle piristääkseni hiusväriäni.

Loppuun kului myös Paul Mitchellin töiden kautta saamani Color Protect Daily Shampoo, josta minulla ei oikeastaan ole mitään erityistä sanottavaa. Tuote teki hommansa kunnolla, mutta siinä ei oikeastaan ollut mitään sellaista erityistä, minkä vuoksi se olisi jäänyt mieleeni. Suurimman osan tuotteesta kuluttikin suosiolla poikaystäväni.

Hiustuote, jota minun sen sijaan tulee aivan valtava ikävä on Id Hairin 911 Rescue Spray, joka on ollut jo parin pullollisen verran suuressa suosiossani. Kosteuttava ja rakennepaikkaava suihke jättää hiuksiin mukavasti rakennetta lätsäyttämättä niitä sekä tuo tukalle samalla myös sopivasti sileyttä. Kun tuotteessa on lisäksi vielä herkullinen tuoksu, niin lienee sanomatta selvää, ettei tähän voi kun ihastua.

Yhteenveto Meikit

Kolme taitaa olla päivän numero, sillä myös meikkituotteita kului loppuun kolme. Roskiin lensi viimeinkin Lumenen suosikkipuuterini rikkinäinen rasia sekä myös Maybellinen todella mattaisen Matte Maker -kivipuuterin tyhjä rasia. Molemmat ovat olleet todella mahtavia tuotteita, mutta siirryn silti ilolla kohti uusia kivipuuterilöytöjä.

Roskiin lensivät myös Sally Hansenin Insta-Dri -pikakuivattajan pullonpohjat, sillä lakka oli muuttunut paksuksi ja venyväksi. Pikakuivattaja oli todella loistavaa tavaraa ja onkin yksi pikakuivattajasuosikeistani kautta aikojen.

Yhteenveto Kasvot

Kasvotuotteiden puolelta loppuun kului kolme varsin loistavaa tuotetta, jotka kaikki ansaitsevat kehuja. Blogin kautta saatu näytekokoinen Sensain Ultimate The Cream oli oikea jumalten lahja iholleni, sillä sen ylellinen koostumus todellakin helli ja kosteutti ihoani. Täytyy kuitenkin myöntää, että niin paljon kun tuotteeseen ihastuinkin, en olisi valmis maksamaan sen täysikokoisesta 40 ml purkista 756 euroa (!!!), joten jään kaiholla muistelemaan yhteisiä, kauniita hetkiämme.

Toinen tuote, jota jään lämmöllä muistelemaan on blogin kautta saatu Estelle & Thildin Biocleanse 3-in-1 Cleansing Foam, joka on oikeastaan tuoksunsa ansiosta vaahtoputsarilempparini, vaikkei se muilta ominaisuuksiltaan vastaavista tuotteista liiemmin eronnutkaan.

Bernard Cassierin blogikokeiluun loppukesästä saatu Eye Contour -voide on ollut niin suuressa suosiossani, että olen loppujen lopuksi päätynyt käyttämään sitä aamuin illoin ja siksi tyhjentänyt purkin melko reippaassa tahdissa. Tätä tuotetta minulla ja kuivilla silmänympäryksilläni tulee totisesti ikävä ja suosittelen sitä lämmöllä kaikille, jotka kaipaavat tehokkaasti kosteuttavaa, mutta silti mukavasti imeytyvää koostumusta.

Yhteenveto huulirasva

Loppuneista tuotteista se viimeisin oli Blistexin Protect Plus -huulirasva, jonka vaniljainen tuoksu, makea maku ja vaaleana huulilla näkyvä sävy tekivät tuotteesta huulillani lähinnä yökäyttöön sopivan. Käytin huulirasvan mielelläni pois, mutta siinä ei oikeastaan ollut mitään sellaista, mitä minulle tulisi ikävä, joten en usko teidemme kohtaavan tulevaisuudessa uudelleen.

Miltä teidän marraskuunne näytti tyhjentyneiden purkkien osalta?

Kommentit (1)

  1. Tingeling

    Ostin pari viikkoa sitten tuon Blistexin Protect Plus -huulirasvan…ja huh mikä pettymys 🙁 Huuleni rohtuivat vain pahemmin, koska rasva on niin hyvänmakuinen, että sitä on koko ajan pakko nuolla huulilta 😀 Roskiin meni ja ACOn v.sin rasva tilalle!
    Minulla tyhjeni vain Misshan Super Aqua anti-trouble kasvovesi. Uutta odotellessa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *