Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Marja Tyrniltä terveisiä?

Esittelyssä oli aiemmin tässä kuussa Weledan Footbalm ja tänään jatketaan läheltä liippaavalla linjalla.

Tarvitsin nimittäin töihin käsivoiteenkin ja päädyin senkin suhteen Weledaan:

Weledan Hand Cream lupaa pehmentää ja suojata käsiä. Tuote sisältää paitsi sen nimessä mainittua tyrniöljyä myös mm. sessaminsiemenöljyä, mutta on silti yllättävän kevyt käsivoiteeksi.

Itseasiassa voiteen koostumus on melko ohut ja emulsiomainen ja nimeäisinkin tämän melkolailla täydelliseksi käsivoiteeksi päiväkäyttöön. Itseasiassa kaikkien toimistotyöntekijöiden pöydällä olisi syytä olla purkki tätä, sillä tämä tuntuu kyllä kosteuttavan kevyesti, mutta kuten jalkavoidekin, myös tämä imeytyy ihan parissa minuutissa oikeastaan täysin, vaikka tätä laittaisi kämmeniinkin (yleensä itse voitelen vain kädenselät, jos päivisin rasvailen käsiäni). Kädet eivät siis jää tämän jäljiltä yhtään lähmäisiksi tai tahmaisiksi!

Itse kaipaan yöksi jotain täyteläisempää käsivoidetta, mutta päiväkäytössä tämä on oikeastaan aivan täysi kymppi minun makuuni!

Onko teillä kokemuksia tästä? Käytättekö te käsivoidetta päivisin vai öisin vai molempina vuorokaudenaikoina?

Kommentit (12)

  1. Jenni

    Muuten loistotuote, mutta haju on mielestäni kamala! Ja nimenomaan haju, tätä en tuoksuksi sanoisi. Hassua, että se on monen mielestä hyvän tuoksuinen :o).

  2. RockQueen

    Oi kyllä! Olen useamman tuubillisen käyttänyt tätä ihanaa käsivoidetta 🙂 Ei oo parempaa käsilaukkurasvaa olemassa. Imeytyy ihan sekunneissa, ja papereihin yms. juttuihin voi tarttua melkein heti ilman lähmää. Tehot ovat imeytymisnopeuteen nähden ihmeteltävän hyvät. Ainoa vika tässä on voimakas tuoksu, aika usein jonkinlaista kommenttia tulee lähistöstä kun tällä alkaa rasvailemaan 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *