Kasvovesi, johon hurahdin: Mario Badescu Glycolic Acid Toner

*Sis. mainoslinkin

Uusia ihonhoitotuotteita valitessani kiinnitän nykyään huomiota erityisesti kahteen asiaan: ihon kosteutukseen sekä ihon heleytykseen. Jälkimmäisen vaikutuksen saavuttamiseksi olen innostunut erityisesti erilaisista hapoista ja varsinkin nimenomaan sekä kuivalle että ikääntyvälle iholle erityisesti sopiva, ihoa hellästi kuoriva ja kosteuttava glykolihappo on minulle mieluisia ainesosia.

Glykolihappoa löytyy nykyään useista ihonhoitotuotteista korkeinakin pitoisuuksina, mutta olen itse oppinut, että oma ihoni nauttii eniten pienemmistä pitoisuuksista. Liian korkeat pitoisuudet saavat ihoni helposti punoittamaan ja hilseilemään, joten olen yrittänyt malttaa tyytyä mietoihin tuotteisiin.

Mario Badescu Glycolic Acid Toner Ostolakossa kokemuksia

Yksi viimeisimpiä glykolihappotuttavuuksiani on ollut  Mario Badescu Glycolic Acid Toner, johon olen päässyt töiden kautta saatujen tuotenäytteiden kautta tutustumaan. Mario Badescu on tunnettu tehokkaista tuotteistaan, jotka eivät näytä prameilta, mutta toimivat iholla sitäkin vakuttavammin.

Merkin supersuosittu kasvovesi on kerännyt paljon kehuja ja kollegani olivat hehkuttaneet sitä minulle kilpaa. Muutama kertoi siirtyneensä aiemmasta suosikistaan eli myös ihoa heleyttävästä ja glykolihappoa hyödyntävästä Pixi Glow Tonic -kasvovedestä tähän, mikä viimeistään herätti mielenkiintoni. Pixin kasvovesi on nimittäin ollut konttorillamme sellaisen hypetyksen kohteena, että loikkaus siitä toiseen tuotteeseen kuulostaa suurelta jutulta!

Mario Badescu Glycolic Acid Toner Ostolakossa kokemuksia

Pixi Glow Tonicilla ja Mario Badescu Glycolic Acid Toner -kasvovesi sisältävät molemmat glykolihappoa, mutta eri pitoisuuden. Pixin kasvovedessä glykolihappopitoisuus on 5%, Mario Badesculla 2%. Molemmat sisältävät lisäksi aloe veraa, joka on tunnettu kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Kumpikin kasvovesi lupaa heleyttää ihoa ja ne ovatkin kaikin puolin hyvin toistensa kaltaiset.

Minun ihollani nämä kasvovedet myös käyttäytyvät melko samalla tavalla. Niissä on iholleni tarpeeksi miedot pitoisuudet glykolihappoa, minkä ansiosta voin käyttää niitä kasvoillani päivittäin ongelmitta. En siis oikeastaan edes osaa sanoa, kummasta kasvovedestä pidän enemmän ja molemmat niistä tuntuvat hyvältä vaihtoehdolta heleyttämään ja kirkastamaan ihoa.

Mario Badescu Glycolic Acid Toner Ostolakossa kokemuksia

Nautin siitä, kuinka heleän ja puhtaan, mutta silti pehmeän ja kosteutetun lopputuloksen Mario Badescu Glycolic Acid Toner -kasvovesi iholleni jättää. Iho tuntuu sen jäljiltä todella miellyttävältä ja kasvoveden säännöllinen käyttö auttaa pitämään ihon heleänä. Alkoholittomassa kasvovedessä on melko mieto tuoksu, joka on minusta ehkä hieman vitalismainen.

Näin talvella, kun ihoni pinta kuivuu helposti tuntuu, että iholleni tekee hyvä pysytellä tässä matalassa 2% glykolihappopitoisuudessa ja olenkin käyttänyt tätä kasvovettä viimeaikoina välillä jopa aamuin illoin. Ymmärrän täysin, miksi työkaverini ovat hurahtaneet tähän kasvoveteen ja hurahdin kyllä itsekin!

Mario Badescu Glycolic Acid Toner Ostolakossa kokemuksia

Jos joku siis kaipaa ihoa heleyttävää ja kosteuttavaa kasvovettä, niin suosittelen tutustumaan tähän Mario Badescun tuotteeseen. 236 ml kasvovedellä on hintaa 24,70 euroa ja se löytyy myynnistä täältä*. Kasvovedestä voi lukea lisää kommentteja ja käyttökokemuksia Mario Badescun omilta verkkosivuilta täältä.

Glykolihaposta ja muista AHA-hapoista sekä BHA-hapoista voi puolestaan lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani, joka erittelee niiden eroja ja vaikutuksia iholla.

Mario Badescu Glycolic Acid Toner Ostolakossa kokemuksia

Onko joku muu ihastunut Mario Badescu Glycolic Acid Toner -kasvoveteen?

Kommentit (12)
  1. Hassua, miten paljon tuotteen väri vaikuttaa mielikuvaan. Turkoosista tulee mieleen varhaisnuoruuteni Clearasil-kasvovesi, joten näistä kahdesta en olisi tullut edes vilkaisseeksi Badescun suuntaan. Sen sijaan Pixin Glow-pullon ostin kunnolla edes katsomatta mitä se sisälsi, koska tuote näytti sen väriseltä että oletin tykkääväni tuotteen vaikutuksesta 😀 Kokeilemaan en ole vielä ehtinyt, mutta hieman kauhistuin tajuttuani ostaneeni glykolihappoa sisältävän tuotteen – aiemmat kokemukset siitä ovat vähän epämiellyttäviä…

    1. Hahha, olinkin unohtanut Clearasilin kasvoveden kokonaan, mutta nyt kun sanoit niin tuli mieleen! 🙂

      Toivottavasti tykkäät Pixin kasvovedestä ja sopii ihollesi! 🙂

  2. Oon miettinyt tän ostamista just ton glykolihapon takia, mutta oon ollut tässä kymmenkunta vuotta kasvovesilakossa koska kaikki kasvovedet tuppaa aiheuttamaan mulle tukkeutuneita ihohuokosia, etenkin tonne leukalinjaan. Osaatko sanoa, että mikä tällaseen vois olla syynä?

    1. Vaikea sanoa tietämättä, mitä ainesosia kyseiset kasvovedet ovat sisältäneet. :/ Tämän kasvoveden ideana on kuitenkin kuoria ihoa hellästi eli nimenomaan irrottaa iholta sitä potentiaalisesti tukkivaa kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia, mutta toki jos iho on esimerkiksi herkkä juuri glykolihapolle niin ei sovi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *