Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mangoliscious!

Mainitsin pari päivää sitten The Body Shopin body butter duosta, mutta tänään voisin taas palata hetkeksi yhteen ihan perus versioon.

Yksi TBS:n varmasti myydyimpiä vartalovoita on epäilemättä Mango body butter.

Tämä huumaavasti mangolta tuoksuva ihanuus on omakin TBS-suosikkini. Ihosta tulee tämän jäljiltä aivan ihana pehmeä ja kosteutettu ja tämän koostumus on minun makuuni juuri sopivan täyteläinen, muttei silti mikää paksu ja kova.

Minulla ei ole tästä mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Tämä levittyy ihanasti ja parin käyttökerran jälkeen tämä on jo häivyttänyt iholtani pois kaikki merkit kuivuudesta.

Lyhyesti ja ytimekkäästi: tämä on IHANA!

Jatkuvassa käytössä mangon tuoksu voisi ehkä alkaa tökkimään hieman, mutta yhden purkin verran käytettynä se ainakin pysyi yhä herkullisena.

Onko joku muu tykästynyt TBS:n Mango body butteriin?

Sarjan vartalokuorinta on muuten sekin aivan mielettömän herkullinen, mutta siitä enemmän toiste!

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Kuivaihoisena ja herkkutuoksuista tykkäävänä minullakin ovat nämä TBS:n vartalovoit jatkuvassa käytössä. Suosikkeja ovat manteli (ei tällä hetkellä myynnissä), kaakaovoi ja moringa. Mango tuoksui minusta aluksi pahalle, mutta pikkupurkin käytettyäni aloinkin pitää siitäkin, tuoksuu iholla paremmalle kuin purkissa.

    Niistä vartalovoiteista en niinkään välitä, olen saanut joskus lahjaksi jonkin satsumavoidepyreen ja se jätti iholle lähinnä kalvon, ei kunnon kosteutusta. Nämä voiteet taas hellivät kuivaa ihoa ihanasti 🙂

    Riikka

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *