Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Makuasia

Vanhempani reissaavat paljon maailmalla ja äitini toi minulle vähän aikaa sitten pieniä tuliaisia yhdeltä heidän reissuistaan.
Sain nimittäin tuliaisiksi pari Victoria’s Secretin huulikiiltoa.
 
Rakastan merkin vartalotuotteita, mutta meikit olen jättänyt toistaiseksi kokeilematta. Siinä missä vartalotuotteissa tuntuu olevan pieni herkullinen cute/naughty -viba, eivät meikit ole edustaneet minulle mitään muuta kuin halpaa kosmetiikkaa. Pakkaukset ovat jotenkin näyttäneet halvalta tusinatuotannolta ja siltä, että ne tulevat samalta linjalta Tarjoustalossa myytävien halpismeikkien kanssa, joten minua ei vaan ole huvittanut ostaa niitä. En tiedä, mistä moinen mielikuva on alunperin syntynyt, mutta jostain syystä merkin meikit eivät vaan ole saaneet minua syttymään (ja ehkä ihan hyväkin niin).
Äitini tuliaisina tuomat huulikiillot olivat Shiny Kiss -kiiltoja, jotka paitsi antavat väriä huulille, myös maistuvat ja tuoksuvat. 
Kiilloista nudempi on nimeltään Champagne Wishes ja onkin sävyltään juuri sellainen herkullisen shampanjainen.
Nude kultabeigen hohtoinen kiilto maistuu makean karkkiselle ja tuo jotenkin hieman lapsekkaan olon. Itse sävy on todella kaunis kevyine shimmereineen, mutta kestävyydesltään ja laadultaan kiillot ovat melko peruskamaa.
Toinen kiilloista on yllättävästi nimeltään Midnight Vanilla. Minusta on yllättävää nimetä punainen huulikiilto näin, mutta ainakaan tuotteen tuoksu ei yllättä: se on tietysti vaniljainen.
Läpikuultavan punainen kiilto näyttää huulilla raikkaalta ja siinä on mukana hieman kultaista shimmeriä. Raikas ja kaunis sävy minusta.
Kokeilemani kiillot ovat hauskoja, mutta en silti vieläkään pääse yli mielessäni merkille iskemästäni halpatuotannon leimasta. Halpatuotannosta kun kielii mm. kiiltojen pakkaus, jossa applikaattori on kovaa muovia, joka ei mukaile huulia millään lailla ja jonka avulla kiilto on vaikeaa levittää huulille tasaisesti. Kyseessä onkin siis halpa standardipakkaus, jollainen löytyy varmasti kymmeniltä ellei sadoilta muilta valmistajilta.
Myönnän, että minulla on pieni asennevamma merkin kosmetiikkaa kohtaan, mutta ehkä se vain johtuu siitä, etten ole edes antanut sen meikeille mahdollisuutta. Kertokaa siis ihmeessä, jos olette bonganneet merkiltä jotain mieletöntä ja mahtavaa kokeilemisen arvoista kosmetiikkaa!
Millaisia kokemuksia ja mielikuvia teillä on Victoria’s Secretin värikosmetiikasta?

Kommentit (1)

  1. M

    Minulla on juuri sama asenne kuin sinulla, pelkästään vartalo- ja tuoksutuotteet ovat kiinnostaneet! Kuinka ollakaan, kävin juuri ulkomailla ja VS:n kaupassa käydessäni ostin aivan ihanan, uuden suosikkituoksuni Sexy Little Things Noir Teasen! <3 Koska ostin kosmetiikkaa yli 30 dollarilla sain kaupan päälliseksi under eye brightenerin(en tiedä suomennosta enkä jaksa etsiä, jonkin sortin valokynä se kai on mutta tuubimuodossa :P). En ole vielä ehtinyt testata mutta saa nähdä muuttuuko oma mielikuva VS:n meikeistä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *