Makee tukka sulla!

Sain kesällä töistä XZ:n Xylitol & Hunaja -linjan shampoon ja hoitoaineen ja ihastuin niiden aikaansaannoksiin niin, että halusin kertoa asiasta teillekin.

Ensinnäkin nämä tuotteet sopivat nyt kaikille niille, jotka syystä tai toisesta tahtovat vältellä silikoneja. Kaikki XZ:n tuotteet muuten ovat silikonittomia!

Sarjan shampoo pesee tukan hellävaraisesti, eli sopii erinomaisesti kuiville hiuksille ja kuivalle päänahalle. Mainio talvishampoo, sillä monen tukka ja päänahka ovat kovilla näillä keleillä !

Tukka jäi sileähköksi jo pelkän shampoonkin jäljiltä, eli mitään tuuheuttahan tämä ei sitten tukkaan erityisesti tuo. Shampoo vaahtosi mukavan miedosti ja oli muutenkin oikein perusmukava käyttää.

Hoitoaine siloitti tukkaa kevyesti ja melko nopeasti, muttei jättänyt tukkaa ollenkaan liian lättänäksi.

Tämä hoitaa ja kosteuttaa, muttei toki ole mikään tehopommikaan. Oikein mukava tuote arkikäyttöön.

Mutta sitten siihen lopputulokseen. En edes muista, koska tukkani olisi viimeksi tuntunut näin pehmeältä ja kevyeltä pesun jälkeen! Tukka ei ole supersileä (muttei karheakaan), mutta siis aivan uskomattoman pehmeä.

Lisäksi tukka on ihanan ilmava, vaikkei tunnukaan samalla lailla ”isolta” ja tuuhealta, mitä tuuheuttavien shampoiden ja hoitoaineiden jäljiltä. Hiukset ovat todella kevyet ja helposti hallittavat ja niitä on helppo muotoilla, sillä tukka ei ole ollenkaan liukkaansileä.

Tämä tehokaksikko oli todella, todella positiivinen yllätys minulle. Tiesin XZ:n tuotteiden olevan mainioita, mutta nämä yllättivät minut toden teolla.

XZ:n tuotteita myyvät lähes kaikki marketit ja tavaratalot ja niillä on hintaa noin kolme euroa pullo.

Mitä helmiä te olette sarjalta löytäneet?

Kommentit (40)
  1. Tuoksutteleppas sarjan kinuskikarpalo, ilmeisesti joku uusi linja. Tuoksuu _aivan täysin_ puolukkamoussejälkkäriltä, tai sit just karpalokinuskilta. Veikkaan et seuraavan kerran kun pesen tolla unenpöppörössä, teen samalla vahingossa makutestauksen…

    Tuo tosin tekee tukan tosi liukkaaksi mut annetaan anteeksi kun tuoksu on ihana.

  2. XZ on mun suuri suosikki myös, oikeastaan kaikki mitä oon kokeillu on ollu hyvää. Ja hiukset jäävät juurikin ihanan pehmeiksi shampoon ja hoitoaineen jälkeen.

    Tällä hetkellä on käytössä tyrni-hoitoaine, joka toimii hyvin, vaikka välillä sitten kaipaakin vähän lisätehoja muualta. Edesmennyt hunaja-sarja oli pitkään mun vakio, mutta sitten tuotetta muunneltiin jonkin verran, on se edelleen hyvä, mutta ei niin täydellinen just mun hiuksille.

    Nää taitaakin olla melkeinpä ainoat markettituotteet, varsinkin hoitoaineista, jotka on sopinu mun hiuksille pitempiaikasessakin käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *