Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maitonaama

Minulta kului vähän aikaa sitten loppuun töiden kautta saamani jättikokoinen Biothermin normaalista sekaiholle tarkoitettu Biosource-puhdistusmaito sen kätevässä 400 millilitran pumppupullopakkauksessa.

Minulla on normaalista enemmän pintakuiva iho, mutta haluatteko kuulla salaisuuden? Tai no, ette te välttämättä ole kiinnostuneita sitä kuulemaan eikä se nyt edes mikään jännittävä salaisuus ole (enää ainakaan sen useammalle tuhannelle ihmiselle ”näin kavereiden kesken” mainittuani), mutta kerronpa sen nyt silti.

En yleensä kuivasta ihostani huolimatta tykkää liiemmin kuivan ihon puhdistusmaidoista ja puhdistusemulsioista, vaan valitsen mielummin aina normaalista sekaiholle tarkoitetun version. Ai miksikö? Siksi, ettei niistä jää yleensä samanlaista lähmäisen likaista tunnetta, minkä kuivan ihon kilpasisaret iholle jättävät. Nämä rasvoittuvamman ihon versiot kun yleensä todellakin huuhtoutuvat iholta pois hyvin ja helposti ilman, että ne jättävät muka niin mukavantuntuisen ”pehmeän suojavaipan” iholle saaden ihon tuntumaan lähinnä vain klähmäisen likaiselta ja siltä, että sen pinnalla pyörii yhä ohut meikinsekainen emulsiokalvo.

Tämä Biothermin puhdistusmaito olikin juuri mainio esimerkki hyvästä, omalle iholleni sopivasta puhdistusmaidosta, sillä se puhdisti ihon hyvin meikistä (ja jopa tarvittaessa vähämascaraisen ja kevyen silmämeikinkin ihan kiitettävästi) jättäen sen kuitenkin puhtaan tuntuiseksi eikä ollenkaan klähmäiseksi tai sellaiseksi, että sen pinnalla pyörisi vielä epämääräinen (yleensä mineraaliöljyjen aikaansaama) emulsionsekainen meikkikalvo.

Pidin tästä tuotteesta, mutta jos rehellisiä ollaan, en varsinaisesti keksi syytä, miksi maksaisin näin paljon tavallisesta perusputsarista. Toisaalta jo 400 millilitran pullon löytää vaikkapa kahdellakympillä tarjouksesta, suosittelen ehdottomasti hyödyntämään tarjouksen, mutta kalliimman hinnan kohdalla voi jo miettiä, ajaisiko joku markettilöytö kuitenkin saman asian.

Mikä on teidän suhtautumisenne emulsiomaisiin kasvojenpuhdistustuotteisiin? Tai onko tämä Biothermin tapaus teille tuttu kaveri?

Kommentit (8)

  1. Anonyymi

    Saako udella kauan tuo puhdistusmaito kesti siulla? Mulla on ollu jokapäiväisessä käytössä saman sarjan kasvovesi, myös 400ml kohta kolme vuotta! Hyvä sarja t.marjo

  2. Anonyymi

    Ne puhdistusemulsiot mitä olen kokeillut – paitsi joku Erisanin, joka muistutti jonkinlaista rasvaa koostumukseltaan – ei ole olleet kovin kivoja. Puhdistaneet meikit huonosti ja iholle tosiaan tuntunut jäävänsellainen klähmäinen tunne. Kaikki on olleet kuivalle iholle tarkoitettu.

  3. Anonyymi

    Ite ostin tätä samaa joskus, ei toiminut ollenkaan minulle. Ei putsannut meikkejä, ja naama jäi ällön lähmäiseksi ja likaisen tuntuiseksi. Hyh! Yksi huonoimmista ns. kalliimmista tuotteista mitä olen koskaan kokeillut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *