Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maineensa veroinen kulttituote?

Tarvitsin uutta pikakuivattajaa kynsilakoilleni ja ostin kesällä Kicksistä jo jonkinlaisen kulttituotteen maineen saaneen Seche Viten pikakuivattajan.

Tasaa kaikki

Pikakuivattaja tulee reilun kokoisessa (14ml) pullossa ja jos annostelun kanssa ei ole tarkkana, nappaa sivellin helposti sisäänsä melko reilusti pikakuivattajaa.

Tämä kuitenkin tekee kynsille upean kiillon ja minusta hyvin kestävän pinnan ja ennen kaikkea lakkaus tosiaan kuivuu tämän kanssa nopeasti. Itseasiassa tämä kuivattaa jopa hieman paksummankin lakkakerroksen kosketuksen kestäväksi todella nopeasti ja iskun kestäväksi melko nopeasti.

Mielestäni Seche Viten pikakuivattaja on todellakin maineensa veroinen pikakuivattaja ja suosittelen sitä kaikille niille, joiden mielestä kynsien lakkaaminen on ylivoimaisen tuskatuttavaa puuhaa juurikin siksi, että lakkojen kuivumista saa aina odotella ikuisuuden.

Itse en tulisi toimeen ilman pikakuivattajaa, sillä on aivan takuuvarmaa, että juuri kun saan kynnet lakattua keksin, että tarvitsen ihan heti tässä ja nyt juuri sen käsilaukkuni pohjimmaisen esineen enkä vaan malttaisi odottaa kovinkaan montaa hetkeä ennen kätösteni käsilaukkuun työntämistä…

En enää muista piakuivattajan tarkkaa hintaa Kicksissä, mutta muistelisin sen pyörineen 12 euron hujakoilla.

Oletteko te kokeilleet Seche Viten pikakuivattajaa? Onko se ollut teistä maineensa arvoinen?

Kommentit (16)

  1. Niia

    Hei kiitos vastauksesta 🙂 Ostin juuri pari uutta lakkaa ja huomasinkin, että noiden kuivumisissa on hurjasti eroja. Osalla ei juuri kuivattajaa tarvitse, mutta osalla varmaan olisi hyödyllinen. Täytyypä kokeilla secheä kans!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *