Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Magic Potion?

Muutamia tuotteita olisi (onneksi) taas loppunut.

Yksi tuotteista oli vain pieni näytekokoinen tuubi Cliniquen Turnaround seerumista. Tämä näytekokoinen tuote kesti kuitenkin käytössä sen verran pitkään (15 ml tuubi), että kutsun tätä jo tuotteeksi.

Tämän tuotteen ideana on kuoria ihoa hyvin hyvin kevyesti (salisyylihapon avulla) ja kirkastaa ja tasoittaa ihoa sitä kautta. Tuotteessa on kohtuullisen runsaasti silikoneja, joten se jättää iholle ihan tasaisen ja mattaisen pinnan ja sopii siksi loistavasti meikin alle. Tykkäsin tästä näin Isotrenioin Actavis -kuurini aikana, sillä ainakaan nyt ihoni ei mene mistään tukkoon yhtään millään. Normaalisti moinen silikonimäärä nimittäin epäilyttäisi kovasti, mutta nyt ei kyllä tosiaan yhtään. Antaa mennä vaan.

Toisaalta tämä tuote ei silti ole tällä hetkellä mikään paras mahdollinen tuote minulle, sillä tämä ei oikeastaan kosteuta yhtään ja sitä ihoni kyllä tällä hetkellä kaipaa eniten.

Näitä näytekokoisia tuubeja jäi vielä toinen jäljelle ja tämän lisäksi minulla on samasta tuotteesta täysi ja korkaamaton 50 ml pumppupullollinen vielä jäljellä. Aion käyttää tuotetta tuon ison pullollisen voidakseni seurata paremmin seerumin vaikutuksia ihooni. Tätä pientä kun en käyttänyt kovinkaan säännöllisesti vaan lähinnä nautin sen meikkiä pohjustavasta ominaisuudesta satunnaisesti….

Toinen loppunut seerumi oli Lumenen Vitanin+ dual serum, jonka ideana on, että tuote on jaettu kahteen säiliöön ja pumppuun: toisesta pumpusta tulee aamuisin käytettävä, lakansiemenöljyä sisältävä virkistävä aamuseerumi ja toisesta pumpusta puolestaan mustikansiemenöljyä sisältävä ihoa rauhoittava ja uudistava yöseerumi.

Tätä tuotetta tykkäsin käyttää paitsi yöseerumin ihanan tuoksun vuoksi myös siksi, että tämä tuntui samalla myös tuovan kivasti kosteutta iholle. En silti sano tätä miksikään superkosteuttajaksi, mutta olen ainakin itse ollut tähän varsin tyytyäinen. Olen käyttänyt näitä jo useita ja vielä taitaa olla yksi kappale uudempaa versiota jäljellä. Mielestäni tässä tuotteessa on ehdottomasti hyvä hinnan ja laadun suhde, vaikkakin Lumenen tuotteet alkavat käymään melko kalliiksi nykyään…

Jos kuitenkin valitsisin Cliniquen seerumin ja Lumenen duo-serumin väliltä minulle itselleni paremman tuotteen, olisi se ihan ehdottomasti Lumene, joka oikeasti tuntuu hoitavan ihoani eikä vaan huijaa sitä silikoneilla sileäksi.

Tässä vielä pieni väliaikaraportti tämän hetkisestä seerumitilanteestani:

Jäljellä olisivat vielä seuraavat seerumit:
-bareMinerals Skin Rev-er upper
-Clinique Turn Around concentrate + minikoko
-Lumene Vitamin C+ Dual serum
-Chanel Calmin Emulsion
-Estee Lauder Idealist (minikoko)

Seerumeita on tosiaan jäljellä vielä muutama (mutta ei mikään mahdoton määrä) ja näiden loputtua pääsen vihdoin perehtymään seerumien ihmeellisen maailmaan ihan omien ostoksien kautta. En olekaan tainnut koskaan ostaa itselleni seerumia Chanelin Calming Emulsionia ja bareMineralsin Skin Rev-er upperia lukuunottamatta (tosin tuo bareMineralsin seerumi tuli oman ostokseni mukana), joten odotan kovasti sitä hetkeä, kun saan itse investoida uuteen juuri minun itselleni valitsemaani seerumiin

Käytättekö te seerumeita? Millaisia?

PS. Muistattehan, että seerumit ovat usein todella turhia yksinään käytettyinä ja kaipaavat päälleen aina voiteen. Esimerkiksi kosteuttavissa seerumiessa on ohut ja kevyt koostumus, joka imeytyy iholle hyvin (seerumeilla voidaan kuulemma kuljettaa monta kertaa enemmän aktiiviaineita iholle, sillä partikkelit voivat olla siinä hyvinkin pienikokoisia) ja kosteuttaa, mutta tuo kevyt koostumus ei kykene yksinään pitämään tuomaansa kosteutta iholla. Kun seerumin päälle siis laittaa kosteusvoiteen, ”lukittuu” kosteus paremmin iholle, jolloin seerumista saadaan hyöty irti parhaiten. Esimerkiksi tehokkaasti kosteutta sitova glyseriinikään ei kuulemma kykene sitomaan kosteutta itseensä kuin parin tunnin ajan, jos sen sitomaa kosteutta ei ole yritetty saada muiden aineosien avulla pysymään iholla paremmin.

Kommentit (23)

 1. Anonyymi

  Ostin juuri eilen tuon Lumenen Vitamin C+ kaksoisseerumin, kun lomapaikkani halppismarketissa (Maxi Makasiini) oli näitä VitaminC+ tuotteita 10€/kpl. Siellä ei missään ilmoitettu alkuperäishintaa (minä pilkunviilaaja olisin halunnut tietää!), mutta muistelen, että taitaa tällä kohtalaisesti olla hintaa, joten hyvä löytö oli. Ehkä voisi hamsterina hakea vielä toisenkin kaappiin, ennen kuin suuntaan kotia kohti. 😀

  -jemm

 2. Anonyymi

  Moi, tosta Chanelin Calmin Emulsionista kyselisin, että luuletko sen olevan hyvä tuote äidilleni, joka kärsii couperosasta? Ihon punaisuus on hänelle kiusa ja toivoisi apua siihen 🙂 Olen menossa laivalle ihan pian, joten sieltä meinasin sen hänelle tuoda. Luuletko, että on kyseessä sama tuote kun Siljan nettisivuilla se on kohdassa Masks ja tuotteen nimi on Calming, Clensing mask 75ml, hintana laivalla on 36,50e? Kiitos vastailuista jo etukäteen! 🙂

 3. Nimetön

  Anonyymi: Ei ole sama tuote. En tiedä puuttuuko vaan hinnastosta vai onko jäänyt pois valikoimista.
  Kuumoittavaan punotukseen loistava tuote on minusta REN:in herkän ihon rauhoittava Hydra Calm Global Protection Day Cream joka rauhoittaa kivasti.
  Pelkkään läpikuultavien verisuonien aiheuttamaan punoitukseen ei tosin voi voiteilla vaikuttaa, mutta tuolla voi rauhoittaa ihoa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *