Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

MAC Ruby Woo: Jokaista ihonsävyä imarteleva punainen huulipuna?

En ihan taatusti ole maailman ainoa nainen, joka on etsinyt jo pitkään sitä täydellistä punaista huulipunaa. Sitä jos jotain on nimittäin hyvin vaikeaa löytää – löysin jopa sen täydellisen miehenkin helpommin!

Olen luullut elämäni aikana kohdanneeni täydellisen punaisen huulipunan jo muutamaan kertaan erilaisiin vivahteisiin ja koostumuksiin tutustuessani, mutta kohdattuani tämän tapauksen tajusin, että vasta nyt Se Oikea oli vihdoin hyppysissäni.

MAC Ruby Woo Lipstick

Sain MACiltä blogikokeiluun meikkejä ja niiden joukossa oli kulttimaineessa oleva Ruby Woo -huulipuna, jonka nimi oli syöpynyt alitajuntaani kulttiklassikoksi, mutta jota en ollut oikeasti itse aiemmin kokeillut.

MAC Ruby Woo Lipstick

MACin Ruby Woo on julistettu eri yhteyksissä useaan otteeseen punaisten huulipunien kuningattareksi, jonka on väitetty jopa sopivan kaikkiin ihon sävyihin. Sivelinkin punaa huulilleni erittäin uteliaana jännittäen, olisiko käsissäni oikeasti Se Huulipuna, jota olin koko elämäni odottanut tulevaksi vastaan.

MAC Ruby Woo Lipstick

Ensinnäkin huulipunan sävy oli aivan täydellinen. Se oli puhdas ja intensiivisen punainen. Se oli melko neutraali, mutta kuitenkin tarpeeksi kylmä kirkastaakseen hymyäni ja saadakseen hampaani näyttämään valkoisemmilta. Sävy oli niin loistava, etten ollut edes osannut haaveilla tällaisesta!

MAC-huulipunat on jaoteltu erilaisiin koostumuksiin ja Ruby Woo on Retro Matte -laatua. Laadun kuvaus on oikein osuva, sillä huulipuna tuntuu ihan oikeasti huulille levittäessä jopa hyvin vanhanaikaiselta. Siinä missä modernit punat ovat pehmeitä, voidemaisia ja kosteuttavia, on tämän mattainen koostumus jopa melko kuivahko eikä se levity huulille ihan noin vain sipaisemalla.

MAC Ruby Woo Lipstick

Kuivahkon mattaisella koostumuksella on kuitenkin puolensa: minulla ei ole koskaan ollut yhtä huoletonta oloa punaisen huulipunan kanssa! Tavallisesti saan jännittää hieman, onko puna karkaillut orastaviin juonteisiin päivän aikana, löytyykö sitä hampaista tai ovatko hiukseni tahriintuneet siihen ja sipaisseet huomaamattani poskelleni huulipunaviivat (enhän ole ainoa, jolle käy näin joskus?).

Puna luo huulille pitkäkestoisen ja luotettavasti kauniina pysyvän lopputuloksen, joka kerää positiivisia kommentteja jatkuvasti. Olen käyttänyt tätä punaa viimeaikoina usein, sillä se freesaa ilmeen välittömästi. Katsokaa nyt vaikka näistä rankan työviikon päätteeksi otetuista kuvista, kuinka se vie huomion väsyneiltä ja kuivanryppyisiltä silmänalusiltanikin ja piristää kasvoja!

Mattaisen ja kuivan koostumuksensa vuoksi Ruby Woo ei välttämättä sovi kaikille tai ihan jokapäiväiseen käyttöön, mutta jos teillä on etsinnässä se täydellisen punainen luottohuulipuna, jonka kestoa ei tarvitse jännittää, niin tämä kulttiklassikko kannattaa ehdottomasti ottaa harkintaan!

MAC Ruby Woo Lipstick

Oletteko te löytäneet Sen Oikean punaisen huulipunan?


Lue myös nämä postaukseni:

Revlon huulipunat MAC Pro Tukholma Stockholm Kahdenlaisia huulipunaihmisiä

Kommentit (21)

 1. Salka

  Tää on kyllä yks mun suosikeista! Mun huulilla tämä mystisesti ei edes rohduta, koen että puna lukitsee huulten omaa kosteutta 😀 Mutta luulen, että olen tässä suhteessa vähemmistön yksilö, haha 😀 Toinen mun suosikki on Chanelin Rouge Allure, sävyssä 99 pirate. Se ei karkaa mulla huulten juonteisiin, vaikka ei kestäkään syömistä 🙂

 2. I’m getting blonder eli C-vitamiinipesu ja Sunkissed Jelly – Kauneus & Terveys -blogit

  […] MAC Ruby Woo: Jokaista ihonsävyä imarteleva punainen huulipuna? […]

 3. Meikkivoideihastus: Lancôme Teint Idole Ultra Wear – Ostolakossa

  […] MAC Ruby Woo: Jokaista ihonsävyä imarteleva punainen huulipuna? […]

 4. Näin teen arkimeikkini – mantrana "ei se ole niin justiinsa" – Ostolakossa

  […] silmäni tai valitsen erilaisen huulipunan. Samasta lookista kun tulee täysin erilainen vaikkapa kirkkaanpunaisella huulipunalla tai hieman tummemmalla […]

 5. Elina

  Palaan tähän, koska kuulostaa niin lupaavalta <3 Käytätkö tämän kanssa rajauskynää vai pysyykö ihan ilman myös hyvin?

  • Virve Vee

   Pysyy minulla hyvin ilman rajaustakin, mutta tykkään kyllä rajata huulet niin tulee skarpimpi lopputulos. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *