Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

MAC Pro Stockholm

No niin, kosmetiikasta intoilevat lukijat, joilla on suunnitteilla reissua Tukholmaan! Minulla olisi jaossa teille yksi uusi pyhiinvalelluskohde: vasta avattu MAC Pro -myymälä!

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1

Kävin viime viikolla kurkistamassa, miltä Biblioteksgatanille juuri avatussa MAC Pro -myymälässä näyttää.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-2

Tähän heti alkuun on liene parasta mainita, että en ole minkään sortin MAC-asiantuntija. Olen siitä harvinainen kosmetiikka-addikti, että olen jopa tietoisesti suorastaan vältellyt merkin tuotteita ihan vaan siksi, että minun ”gotta catch ’em all” -pokemonluonteellani on vain ollut tietoinen ja fiksu päätös pysyä erossa merkistä, joka suoltaa uusia tuotekokoelmia jatkuvalla syötöllä. Muuten olisin ollut konkurssissa jo aikoja sitten.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-14

Toisin kuin monet muut bloggaajat, en osaa nimetä merkin viimeaikaisia kokoelmia tai tiedä omaa ”MAC-meikkivoidesävyäni”, jonka tietäminen vaikuttaisi olevan monen mielestä suorastaan yleissivistykseen kuuluvaa tietoa.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-15

En siis ole paras tyyppi kertomaan, miksi MAC Pro -myymälässä pitäisi käydä, mutta kun sellainen nyt kerran tänne kotihuudeille  on vihdoin tullut ja arvaan teidän joukossanne olevan monia, jotka tietävät, miksi siellä pitäisi käydä niin halusin jakaa teille tiedon sen olemassaolosta.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-5

Periaatteena on kuitenkin käsittääkseni, että Pro-myymälässä on superlaaja tuotevalikoima, joka käsittää paitsi ”tavalliset” MAC-tuotteet myös ammattilaiskäyttöön tarkoitetun MAC Pro -linjan.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-10

Pro-linja sisältää enemmän värikkäitä tuotteita, jotka eivät vetoa tavallisiin keskivertokuluttajiin  suuresti, mutta joille on kysyntää ammattilaispiireissä.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-12

Pro-tuotteita voi kuitenkin ostaa myymälästä ihan kuka tahansa, eli ei tarvitse olla meikkialan ammattilainen saadakseen väriä elämään.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-4

Uusi myymälä näytti ihanalta ja tietysti hyvin varustetulta. Uusimman Nutcracker Sweet Collection -kokoelman inspiroimana sisustettu myymälä suorastaan huusi kokoelman teeman ja värin tunnelmaa ja onkin mielenkiintoista käydä katsomassa, miltä myymälä näyttää tämän kokoelman jälkeen.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-6

Olen tämän syksyn aikana itseasiassa kuitenkin testaillut muutamia MACiltä blogikokeiluun saamiani tuotteita ja löytänyt useita uusia suosikkeja, joten minua jopa pelottaa hieman lompakkoni puolesta, että uusi myymälä on auennut aivan konttorimme lähelle…

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-3

Jos siis olette piipahtamassa Tukholmassa ja suunnittelette käyntiä keskustan Sephorassa, niin tämä saman kadun varrella oleva MAC Pro -myymälä kannattaa käydä kurkistamassa myös!


Seuraa myös näissä: Facebook / Instagram / Bloglovin’

Kommentit (2)

  1. Kosmetiikkashoppailu Tukholmassa – kulje tämä reitti! – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Sephoran kanssa saman kadun varteen on ilmestynyt vähän aikaa sitten MAC Pro -myymälä, jonka laajasta valikoimasta löytyvät myös erityisesti ammattilaisille tarkoitetut MAC Pro -tuotteet. Tästä aiemmasta postauksesta löytyy hieman lisää juttua kyseisestä myymälästä. […]

  2. Tukholman shoppailumekka: Mall of Scandinavia – Ostolakossa

    […] MAC Pro Stockholm […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *