Tämän hetken suosikkipuuteri: MAC Next To Nothing Powder

*Sis. mainoslinkin

Bloggaajan elämään kuuluvia first world problems -tason ongelmia on se, että saa käsiinsä jonkin ihanan kosmetiikkatuotteen, mutta ei voi ottaa sitä käyttöön ennen kuin on saanut sen kuvattua. Näin syksyn pimentyessä ja talven jo kolkutellessa ovelle ongelma on entistäkin todellisempi, sillä parhaat kuvat tulevat päivän valossa ja arkisin valoisat ajat vietetään töissä. Kuvaamiseen jää siis aikaa vain viikonloppuisin jolloin toivoo, että sää on tarpeeksi kirkas hyville kuville.

Jos kuvausolosuhteet ovat kuitenkin huonot tai on käynyt niin hassusti, että vahingossa menee sopimaan valoisalle ajalle jotain tekemistä, voi tuotteen kuvaaminen viivästyä entisestää, mikä taas estää ottamasta tuotetta käyttöön.

MAC Next to nothing pressed powder Ostolakossa kokemuksia

Aina en kuitenkaan malta odottaa, että saan tuotteen kuvattua ennen sen käyttöön ottamista ja joskus seurauksena voi olla, että unohdan sitten kokonaan kuvata sen. Näin kävi esimerkiksi uudelle puuterisuosikilleni MAC Next To Nothing Powder/Pressed -kivipuuterille, jonka hankin jo joitakin kuukausia sitten bloggaajakollegani ja työkaverini Miten niin liikaa? -blogin Elisan suosituksesta.

MAC Next to nothing pressed powder Ostolakossa kokemuksia

Tykkään käyttää kivipuutereita ja aiempi suosikkipuuterini löytyi sekin MACin valikoimasta. MAC Mineralize Skinfinish Natural -kipuuteri on koostumukseltaan peittävä, mutta ihanan heleän pinnan iholle jättävä, minkä vuoksi se sopi täydellisesti makuuni. (Puuterista löytyy aiempi postaukseni täältä.) Sain kuitenkin vinkin, että Next To Nothing -kivipuuteri olisi samalla tavalla ihanan heleän pinnan jättävä, mutta nimenomaan nimelleen uskollisesti hyvin nuden näköinen iholla.

MAC Next to nothing pressed powder Ostolakossa kokemuksia

Kivipuuterin koostumus osoittautuikin käytössä varsin täydelliseksi. Se tasoittaa ihon sävyä, mutta on silti ihan kevyen tuntuinen ja näköinen. Parasta siinä on nimenomaan sen jättämä heleä pinta: puuteri saa ihon tuntumaan mattaiselta ja rasvattomalta, minkä ansiosta meikkipohja kiinnittyy erittäin hyvin, mutta iho näyttää silti heleältä, vaikka alla olisi peittäväkin meikkivoide.

MAC Next to nothing pressed powder Ostolakossa kokemuksia

Puuteri heijastaa kauniisti valoa, mutta ei ole mitenkään kimalteleva tai shimmerinen. Minusta se onkin aivan täydellinen yhdistelmä niitä kaikkia ominaisuuksia, joita itse puuteriltani toivon ja tämä kivipuuteri ampaisikin heti omalle suosikkilistalleni. Kuten kuvista näkyy, on puuteri ollut ahkerassa käytössä ja kuulunut elämääni jo muutamia kuukausia. Minusta vähän jopa tuntuu, että tämän puuterin kohdalla tulen poikkeamaan omasta ”älä osta samaa tuotetta uudelleen” -säännöstäni, jonka olen itselleni monipuolisia kosmetiikkakokemuksia kartuttaakseni luonut.

MAC Next to nothing pressed powder Ostolakossa kokemuksia

Uskon, että puuteri sopii varmasti monille, sillä se tuntuu iholla tosiaan hyvin ohuelta ja näyttää hyvin luonnolliselta. Mattaisimman tuntuinen lopputulos syntyy painelemalla puuteri kasvoille puuterivipalla, mitä suosittelen ainakin seka- ja rasvoittuvalle iholle. Kevyempi lopputulos syntyy sivelemällä puuteri iholle puuterisiveltimellä.  Oma puuterisävyni on valikoiman vaalein sävy Light, joka asettuu iholleni hyvin.

MAC Next to nothing pressed powder Ostolakossa kokemuksia

MAC-meikkejä myy Suomessa Stockmann ja MAC Next To nothing Powder -kivipuuteri löytyy myynnistä Stockmannin verkkokaupasta täältä*.

MAC Next to nothing pressed powder Ostolakossa kokemuksia

Onko joku muu ihastunut MAC Next To Nothing Powder -kivipuuteriin?

Kommentit (19)
 1. Itseasiassa myös jotkut Kicks-myymälät on saaneet MAC:in nyt valikoimiinsa 🙂 Vielä en ole mitään merkin meikkejä testannut, mutta pakko se nyt on, kun uuden työpaikkani seinän takana on MAC:iä myyvä Kicks ja kohta on uudelle puuterille tarve, joten tämä varmaan menee testiin ja muutamat huulipunat haluaisin myös 🙂

  1. Hei totta, hyvä että huikkasit tänne asiasta niin tieto toivottavasti leviää! 🙂

 2. Mitä huulipunaa?

  Kiva, että MACia löytyy nyt useammastakin paikasta, ehkä saisi joskus alennuksellakin. 🙂

  1. Minuakin kiinnostaa huulipuna!

   1. Huulissa on tässä aiemmassa postauksessa mainitsemani Rebecca Stella Lipstick Lips Don’t Lie, joka on mielestäni aivan loistava sekä sävyltään että koostumukseltaan! Huulipuna levittyy huulille ihanan kosteana ja pehmeänä, mutta pysyy todella, todella hyvin. Sen kaverina on käytetty punasta Knockout-huultenrajauskynää, joka on myös aivan loistava. <3

    1. Näyttääkin muissa kuvissa räikeämmältä punaiselta, harmi. Ei olisi ollut kalliskaan. Minulle sopii vain ”wearable red”-sävyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *