Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maailman upein kosmetiikkamyymälä – CREE’MARE

Sain äsken elämäni voimakkaimman kosmetiikkareaktion. Se ei ollut varsinaisesti herkkyysreaktio siinä mielessä, miten käsite kosmetiikasta puhuttaessa ymmäretään. Minä nimittäin suorastaan herkistyin nähtyäni juuri maailman kauneimman kosmetiikkamyymälän.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1

En ole koskaan reagoinut noin vahvasti kosmetiikkaan, mutta minä siis ihan oikeasti liikutuin myymälän kauneudesta ja käsittämättömän huikeasta valikoimasta. Jos mietin kaikkia näkemiäni useita kosmetiikkamerkkejä saman katon alla kaupittelevia myymälöitä, ei niistä mikään ole vetänyt vertoja tälle.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (1)

Kyseessä oli Soulissa Gangnamia lähellä olevan Sinnonhyeon-metroaseman vieressä oleva, syksyllä 2016 aiennut CREE’MARE-myymälä, josta olin lukenut sen olevan erityinen ja näkemisen arvoinen.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (19)

Sanoisin, että nuo kaksi ilmaisua ovat melkoista vähättelyä. Tuo myymälähän oli jumalauta maanpäällinen taivas, paratiisi ja utopia. Se oli kuin suoraan satukirjasta – tai ainakin sellaisesta satukirjasta, jollaista minä lukisin lapsilleni.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (16)

Myymälän jokainen yksityiskohta oli upea. Kaikki sen esillepanot ja niihin liittyneet pienet, uniikit somisteet olivat niin täydellisiä.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (12)

Kaikki materiaalivalinnat, sisustusratkaisut, tilankäyttö ja valoisuus… Kuin pala Eedeniä!

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (3)

Minusta ihan oikeasti tuntui myymälässä kierrellessäni, etten saa henkeä. Nyt ymmärrän, millaista tunnetta ilmaisu henkeäsalpaava on kehitetty kuvaamaan. Juuri tällaista.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (5)

Räpsin kuvia minkä kerkesin ja koskettelin samalla tuotteita. Tai no, oikeastaan en edes uskaltanut kosketella, sillä kaikki oli niin huikeaa, etten edes voinut keskittyä koskemaan mihinkään. Kävelin vain suu auki ympäri myymälää ja ihastelin kaikkea näkemääni.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (24)

Sydämeni pamppaili ja meinasin unohtaa välillä hengittää kun kiersin hyllyn luota toiselle jännittäen, mihin tuotteisiin seuraavaksi törmäisin ja mitä näkisin.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (18)

Olin niin ihastunut näkemästäni, että voin myöntää olleeni liikuttuneempi kuin omissa häissäni. Naurakaa vain, mutta minä olisin voinut alkaa itkeä myymälän ihanuudesta, niin liikuttuneeseen tilaan se minut sai!

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (9)

Onnekseni sen henkilökunta oli niin keskittynyt ripustelemaan katosta halloween-koristeita, etteivät he liiemmin ehtineet kiinnittää minuun huomiota. Otin kuvia kyllä ihan avoimesti eikä se näyttänyt haittaavan heitä. Myymälä on varmastikin niin yleinen kosmetiikkaintoilijoiden pyhiinvalelluspaikka, että siellä on totuttu kuvaamiseen.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (17)

Toisaalta jos minulla itselläni olisi näin upea myymälä, antaisin ilman muuta ylpeänä kaikkien kuvata siellä ihan niin paljon kuin sielu sietää.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (15)

En vain millään päässyt yli siitä, miten ihanasti erilaisia materiaaleja ja somisteitä oli yhdistetty joka puolella myymälää ja kuinka kaikki yksityiskohdat olivat niin ainutlaatuisia.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (10)

Pieniä somisteita oli paljon ja joka puolella, mutta niiden erilaisuudesta huolimatta myymälä ei näyttänyt sekavalta vaan oli jotenkin vain niin täydellisen sopivasti täytetty yksityiskohdilla.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (13)

Silmäni alkoivat suorastaan etsiä kaikkialta niitä pieniä ja kauniita juttuja.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (14)

Minusta tuntui, että olin kuin lapsi karkkitehtaalla. Veikkaan, että Jalista tuntui suklaatehtaalla juuri tältä!

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (11)

Tuntui suorastaan, että sydeämeni pomppaa irti rinnasta, sillä innostuin niin valtavasti kaikista niistä pienistä jutuista, joita myymälän ulkoasun toteutuksessa oli käytetty.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (23)

Vaihtuvat lattiamateriaalit, viherkasvit ja muut pintamateriaalit yhdessä lähinnä indie- ja kulttibrändeistä koostuvan valikoiman kanssa olivat yhdistelmänä jotain niin huikeaa, ettei tosikaan.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (8)

Näiden purkkien somisteina oli esimerkiksi pillillisiä maitopulloja, jotka oli täytetty valkoisella glitterillä, joka säihkyi valoisan ja avaran myymälän spottivaloissa!

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (20)

Merenneitosiveltimien esillepanossa oli puolestaan käytetty niin pieniä kiviä, rantahiekkaa, simpukoita kuin helmiäkin. Yksityiskohtien luomisessa ei todellakaan oltu säästelty.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (22)

Jopa myymälän ostoskorit olivat söpöt kaikessa yksinkertaisuudessaan.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (6)

Kaiken huipuksi myymälän perällä oli hengailuun tarkoitettu keidas, jonne saattoi vain istua ihastelemaan tilaa. Sydämeni meinasi oikeasti pakahtua enkä vielä edes ollut kunnolla fiilistellyt sitä, mitä myymälästä varsinaisesti löytyi myynnistä!

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (2)

Koska myymälässä oli niin huikea valikoima ja pulssini oli jo noussut sataan käsieni täristessä tunnelataukseni voimakkuudesta päätin, että palaan myymälään toiste fiilistelemään sen tuotteita. Liike oli täynnä minulle entuudestaan tuntemattomia merkkejä, vaikka olin jo koko viikon ajan tankannut uusia tuotemerkkejä mieleeni Soulin kosmetiikkamyymälöissä ravatessani.

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (4)

Nyt vedän hotellilla henkeä ja teen kotiläksyjä selvittäen myymälässä tarjolla olevien merkkien must have -tuotteita ja palaan sitten uudelleen myymälään jahka saan hieman rauhoituttua tästä henkisestä orgasmistani.

Jos haluatte muuten seurata Soulin matkaani tarkemmin ja nähdä päivittäin enemmän minua ihastuttaneita ja ihmetyttäneitä juttuja, niin seuratkaa reissuani Instagram Stories -videoklippien puolella. Päivittelen sinne jatkuvasti kaikkea kivaa!

CREE'MARE Seoul Sinnonhyenon - 1 (7)

Oletteko te joskus innostuneet jostain myymälästä näin voimakkaasti?

Kommentit (20)

 1. elli

  Mielenkiintoista miten eri tavalla asioita voi kokea. Minä en löytänyt kuvista mitään erikoisen ihmeellistä. Oikeastaan huomio kiinnittyi ensimmäisenä kattoon ja sieltä satunnaisesti roikkuviin koristeisiin. Yleisvaikutelma oli minun silmään sekava mikä varmasti johtuu siitä, että eri valmistajien erilaiset brändit vaativat erilaista esillepanoa. Tietenkään minä en ollut paikan päällä, vaan katson ottamiasi kuvia kännykän ruudulta. Pääasia että tunnut nauttivan reissustasi täysin siemauksin.

  • Virve Vee

   Joo, olivat tosiaan laittamassa juuri halloween-koristeita, eli homma oli vielä kesken. Täältä voi katsoa, miltä esimerkiksi näytti talvisempi joulupallokoristelu. 🙂

   Jos vertaa tuota kaikkiin tavallisiin sephoroihin, sokoksiin, stockmanneihin ja muihin useita merkkejä yhteen kokoaviin myymälöihin, niin ovat minusta olleet totaalisen tylsiä verrattuna tämän yksityiskohtiin. Ne yhdessä huikean valikoiman kanssa tekivät vaikutuksen. 🙂

 2. Sanni

  Oooo, siis luoja miten ihana paikka…!! Waa, tahtoo takaisin Souliin…! Olisin varmasti saanut *niin* paljon laajemman kosmetiikkaelämyksen kaupungissa jos vain oltaisi satuttu sinne samaan aikaan. Murmur eleven kun pidättelit Virveä töissä lokakuulle… 😀 Toisaalta – mun laukut ja lompakko olisivat ehkä olleet toista mieltä Virve-seuralaisen vaikutuksista ^_^ 😀

  • Virve Vee

   Meidän pitää ottaa vuoden kuluttua uusi matka yhdessä, kun täällä on taas K-Beauty Expo! 😀

  • Sanni

   🙂

  • Sanni

   Höh, mun peukku-hymiö ei näy…. 😛 Yritin siis peukuttaa ylempään kommenttiin 🙂

 3. Emma

  Sun päivitykset Soulista on olleet erittäin mielenkiintoisia! Tykkään muutenkin seurata sun instagram storyja, mut varsinkin lähipäivinä oon ollut silmä tarkkana mitä sieltä seuraavaksi tulee! 😀

  • Virve Vee

   Ihana kuulla! <3 Kiitos! 🙂

 4. Kosmetiikan Suurkuluttaja

  Löytyispä Suomestakin tällaisia myymälöitä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *