Maailman täydellisin ripsiväri läpi aikojen: YSL Volume Effet Faux Cils Mascara

Kun pari viikkoa sitten esittelin teille Sothys-merkin Escale Estivale -meikkilookin kysyi eräs lukijani, mitä ripsiväriä minulla on kuvissa ripsissäni.

Minä tykkään erittäin runsaista ripsistä ja kuvissa minulla sattui olemaan käytössä salainen aseeni, joka minulla on ollut tiedossa jo vuosia, mutta jota en ollut hetkeen taas käyttänyt.

Etsi kuvasta ripset. Aivan, niitä ei liiemmin nopeammalla tarkastelulla suoritettuna ole havaittavissa. Tai no, onhan niitä siellä jonkun verran ja pituuttakin niillä on, mutta ne ovat niin hentoiset, että värjäämisestäkin huolimatta ne jäisivät kadoksiin. Ne siis kaipaavat Volyymia isolla veellä.

Minun salainen aseeni on YSL Volume Effet Faux Cils Mascara, jonka vähän aikaa sitten uudistetun koostumuksen otin kesällä jälleen testiin.

Siihen nähden, kuinka suttuiselta ripsivärin harja näyttää ei todellakaan uskoisi, että se kykenee tuomaan ripsille niin uskomattoman siistiä tuuheutta -ja vieläpä niin paljon! Jo vuosien ajan olen tosiaan liputtanut tämän ripsivärin puolesta ja kun se nyt puolisen vuotta sitten uudisti koostumustaan heräsi mielenkiintoni kovasti. Koostumusta kun oli kuulemma päivitetty sen verran, ettei asiakkaita enää tarvinnut ohjeisaa pyyhkimää mascaraharjaa paperilla puhtaaksi säännöllisin väliajoin liiallisen määrän ripsivärimassaa kerrostuttua harjaan ja lätättyä sen harjakset lyttyyn.

Pidän ripsivärissä siitä, että sen kanssa voi lähteä kevyestä lopputuloksesta. Aina ei ole sellainen hetki, kun ripset tahtoisi kuorruttaa runsaalla ripsivärimassalla, joten ripsivärini ei saa tehdä välitöntä massainvaasiota ripsissäni.

Toisaalta ripsivärin on kuitenkin oltava sellainen, että se jättää ripset pehmeiksi ja lopputulosta voi kerrostaa ripsissä niin paljon kun vaan tahtoo. Ja minähän tahdon.

Minä vetelen ripsiini mielelläni runsaasti ripsiväriä, mutta tahdon lopputuloksen silti pysyvän siistinä.  Massaa saa ja täytyykin olla runsaasti, mutta klimppejä ei saa olla valtavaa määrää eivätkä ripset saa muodostaa sinne tänne sojoittavia kompastuneen hämäkin jalkoja.

Tämä ripsiväri on se, jonka koostumusta vertaan aina muihin ripsiväreihin kun joku kysyy minulta, että millainen sen täydellisen ripsivärimassan sitten tulisi olla. No juuri tällainen! Sopivan voidemainen ja jämäkkä, muttei silti liian kuiva. Ripset pehmeiksi ja erotelluiksi jättävä. Kerrostettavissa oleva. Tuuheutta ja pituutta tuova.

Tämä on minun aseeni ripsiin, jotka ovat omaan makuuni täydelliset ja vievät huomion väkisinkin silmiini -ja silti lopputulos on yllättävänkin siisti siihen nähden, kuinka paljon hentoisten ripsieni päälle onkaan kasattu ylimääräistä meikkiapua!

Muita YSL:n Volume Effet Faux Cils Mascaralle sydämensä menettäneitä?


Lue myös nämä postaukseni:

Elizabeth Arden ripsiväri Loreal Mega Volume Miss hippie mascara 2000 Calorie Curl Addict Max Factor

Kommentit (37)
 1. Minä! Olen vannonut tuon ripsarin nimeen aina kun kukkaro on antanut myöden! LOVE IT!

 2. Mulla on ollut 3krt elämässäni ysl:n valokunä, se oli silloin nuoruudessani jotain must be meikkiä.
  Sain siitä aina punaisen turvonneen viirun, mihin voidetta laitettiin. Eka palautettiin Sokokselta maahantuojallekin ja sainvarmasti pränikänja silti siitä tuli ne turvonneet viirut (sellaiset kun nokkosella ihoon poltettaisiin viirut).
  No ei se käynyt mulle ja unohdin koko tuotteen.

  Muutama vuosi sitten sain näytteen sarjan meikkivoiteesta, jossa samaa hehkua kuin valokynässä. Ihan sama nokkosihottuma iholla (ekan valokynän ja meikkivoiteen kokeilun välissä yli kymmenen vuotta).

  En tiedä vieläkään mikä aiheuttaa tuon sarjan voiteessa reaktion.
  Mistään muusta kokeilemastani vastaavaa ei ole tullut (Isadora, Lumene, EL, Lancome, Dior, Kanebo/Sensai,Clinique, Blasco…).

  Tykkäisin kauniista meikkirasioista ulkoisesti, mutten oikein uskalla kokeilla tältä merkiltä mitään. Kun en tiedä, mikä aiheuttaa noissa sen allergisen reaktion. Tuli ripsarisi merkistä tämämieleen ja aattelin laittaa tänne, jos osaisit arvella mitään (jota voisi epäillä syyksi), kun olet ainakin munmielestä perehtynyt itseäni enemmän koskmetiikan sisältöihin.

  1. Vaikka en Virve olekaan heitän tähän ilmoille oman arveluni 🙂 Voisiko kyse olla nikkeliallergiasta? Kuulin joskus aikoinaan, että YSL:n valokynässä on nikkelijäämiä joten nikkeliallergikkona en ole koskaan siihen edes tohtinut kajota. Nikkeliä on ilmeisesti useissakin kosmetiikkatuotteissa, mutta nimenomaan tuosta YSL:n valokynästä olen kuullut "kauhujuttuja".

  2. Jaa voishan se tuotakín olla. Vaikken tietääkseniole nikkelilekään herkistynyt. Kokeilin työkaverin YSL valokynää kyynärtaipeeseeni yhden viirun (tuli tää puheeksi) ja kolmessa tunnissa siihen tuli kohonnut viiru, kuin palovamma. Pesin pois ja laitoit basibactia päälle.

   Ehkä mun tarvii käydä hakemassa ripsiväristä näyte pussiin ja testata sillä ensin kotona kyynärtipeeseen. Hitsin hyvältä nimittäin tää ripsari vaikuttaa.

  3. Mielenkiintoisia kommentteja. Itse kokeilin YSL:n kasvojenpuhdistusta, kasvovettä ja voiteita. Se oli joku ikääntyvien sarja, lilat purkit. Iho oli kuin pakanamaan kartta käytön jälkee eli punaisia laikkuja täynnä. Viime keväänä kokeilin samaan settiin kuuluvaa seerumia jonka sain näytteeksi. Sama tulos, mutta paljon rajumpana. Saan oireita muistakin brändeistä ja tuotteista, mutta en ole keksinyt syytä eikä ainesosaluettelotkaan anna yhteistä nimittäjää. Tätä ripsaria sain näytteenä ja sitä olen käyttänyt ongelmitta. Tykännytkin olen. Kosmetiikka on kyllä aika haastavaa välillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *