Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maailman täydellisin ripsiväri läpi aikojen: YSL Volume Effet Faux Cils Mascara

Kun pari viikkoa sitten esittelin teille Sothys-merkin Escale Estivale -meikkilookin kysyi eräs lukijani, mitä ripsiväriä minulla on kuvissa ripsissäni.

Minä tykkään erittäin runsaista ripsistä ja kuvissa minulla sattui olemaan käytössä salainen aseeni, joka minulla on ollut tiedossa jo vuosia, mutta jota en ollut hetkeen taas käyttänyt.

Etsi kuvasta ripset. Aivan, niitä ei liiemmin nopeammalla tarkastelulla suoritettuna ole havaittavissa. Tai no, onhan niitä siellä jonkun verran ja pituuttakin niillä on, mutta ne ovat niin hentoiset, että värjäämisestäkin huolimatta ne jäisivät kadoksiin. Ne siis kaipaavat Volyymia isolla veellä.

Minun salainen aseeni on YSL Volume Effet Faux Cils Mascara, jonka vähän aikaa sitten uudistetun koostumuksen otin kesällä jälleen testiin.

Siihen nähden, kuinka suttuiselta ripsivärin harja näyttää ei todellakaan uskoisi, että se kykenee tuomaan ripsille niin uskomattoman siistiä tuuheutta -ja vieläpä niin paljon! Jo vuosien ajan olen tosiaan liputtanut tämän ripsivärin puolesta ja kun se nyt puolisen vuotta sitten uudisti koostumustaan heräsi mielenkiintoni kovasti. Koostumusta kun oli kuulemma päivitetty sen verran, ettei asiakkaita enää tarvinnut ohjeisaa pyyhkimää mascaraharjaa paperilla puhtaaksi säännöllisin väliajoin liiallisen määrän ripsivärimassaa kerrostuttua harjaan ja lätättyä sen harjakset lyttyyn.

Pidän ripsivärissä siitä, että sen kanssa voi lähteä kevyestä lopputuloksesta. Aina ei ole sellainen hetki, kun ripset tahtoisi kuorruttaa runsaalla ripsivärimassalla, joten ripsivärini ei saa tehdä välitöntä massainvaasiota ripsissäni.

Toisaalta ripsivärin on kuitenkin oltava sellainen, että se jättää ripset pehmeiksi ja lopputulosta voi kerrostaa ripsissä niin paljon kun vaan tahtoo. Ja minähän tahdon.

Minä vetelen ripsiini mielelläni runsaasti ripsiväriä, mutta tahdon lopputuloksen silti pysyvän siistinä.  Massaa saa ja täytyykin olla runsaasti, mutta klimppejä ei saa olla valtavaa määrää eivätkä ripset saa muodostaa sinne tänne sojoittavia kompastuneen hämäkin jalkoja.

Tämä ripsiväri on se, jonka koostumusta vertaan aina muihin ripsiväreihin kun joku kysyy minulta, että millainen sen täydellisen ripsivärimassan sitten tulisi olla. No juuri tällainen! Sopivan voidemainen ja jämäkkä, muttei silti liian kuiva. Ripset pehmeiksi ja erotelluiksi jättävä. Kerrostettavissa oleva. Tuuheutta ja pituutta tuova.

Tämä on minun aseeni ripsiin, jotka ovat omaan makuuni täydelliset ja vievät huomion väkisinkin silmiini -ja silti lopputulos on yllättävänkin siisti siihen nähden, kuinka paljon hentoisten ripsieni päälle onkaan kasattu ylimääräistä meikkiapua!

Muita YSL:n Volume Effet Faux Cils Mascaralle sydämensä menettäneitä?


Lue myös nämä postaukseni:

Elizabeth Arden ripsiväri Loreal Mega Volume Miss hippie mascara 2000 Calorie Curl Addict Max Factor

Kommentit (37)

 1. Anonyymi

  Onko tämä parempi kuin Max Factorin False lash effect?

  • virve

   Täytyisi varmasti verrata uudelleen yhtäaikaa, mutta minusta tällä saa nopeammin ainakin rakennettua tuuheutta. Max Factoristakin on kyllä hyvät muistot, joten melko rinta rinnan saattavat jopa olla. 🙂

 2. Draci

  Olihan munkin nyt ostettava tää ripsari tän kirjotuksen perusteella! 😀 Eikä oo eka kerta ku ostan jotain sun blogikirjotuksen perusteella :p Ootan jo et pääsen testaa 🙂

  • virve

   Tulehan kertomaan sitten mitä pidit! 🙂

 3. Mary

  Pakko kommentoida myös! Rakastan tätä kyseistä Faux Cils Effectiä – on ollut tiedossa jo pitkään, ja käytinkin sitä todella ahkerasti pari vuotta sitten. Jossain vaiheessa kiristin lompakon nyörejä ja siirryin Maybellinen Falsies -maskaraan, joka mielestäni on ihan käypä halvempi versio YSL:stä – mutta YSL luonnollisesti voittaa, täydellinen maskara! 🙂

 4. Vuosituhannen yllättäjä: Lumene True Mystic Volume – Kauneus & Terveys -blogit

  […] tämän, mutta minulla taitaa olla uusi lemppariripsiväri, joka  taitaa peitota jopa myös sen YSL:n kestosuosikkini. Kyllä, täällä mennään jo melkoisilla […]

 5. Too Faced Better Than Sex Mascara -ripsiväri – Ostolakossa

  […] suosikkejani ovatkin olleet mm. YSL Volume Effet Faux Cils Mascara, Lumene True Mystic Volume ja L’Oréal Mega Volume Miss Hippie Mascara, joita kaikkia on […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *