Maailman paras sivellinputsari – Beautyblender Solid Blendercleanser

Meistä moni on melko kova laiminlyömään meikkisiveltimiensä puhdistusta. Jotenkin se vaan aina unohtuu ja samoja siveltimiä ja sieniä tulee käyttäneeksi huomattavasti suositumpaa pidempään ilman, että niitä pesee välillä. (Anteeksi, että yleistän. Kyllähän te tiedätte: itselleen tulee huomattavasti parempi olo kun voi väittää muiden syyllistyvän juuri siihen samaan, mitä itse tekee.)

Myönnän siis itsekin syyllistyväni tähän syntiin usein. Kun sitten vihdoin pesen siveltimiäni käytän siihen yleensä ihan vaan shampoota tai käsisaippuaa asiaa sen kummemmin miettimättä. Lopputulos on ollut hyvä ja homma on ollut helppoa.

Sain kuitenkin keväällä kaverini kautta kokeiltavakseni Beautyblenderin oman Solid Blendercleanser -palasaippuan, joka mullisti käsitykseni puhtaudesta ihan täysin.

Siveltimille ja ihan erityisesti meikkisienille tarkoitettu puhdistustuote on ollut aivan mielettömän loistava ja ohittanut puhdistustehoissaan mennen tullen muut kokeilemani vaihtoehdot. Olen käyttänyt siveltimien puhdistukseen toki joskus ennenkin palamuodossa olevaa marseille-saippuaa, mutta jotenkin sen käyttö on vaan vuosien kulutessa jäänyt täysin ja nestemäiset muussakin käytössä olleet tuotteet ovat ohittaneet sen täysin.

Oma saippuani nousi silmissäni aivan mielettömiinatmosfääreihin tehokkuutensa puolesta kun puhdistin sillä beautyblendermäistä kasvosientäni, jonka olin pessyt käsisaippualla jo pariin otteeseen saamatta sitä kunnolla puhtaaksi. Tällä ihmesienellä jälki oli kuitenkin jo välittömästi todella puhdasta. Wow!

Vaikka saippua puhdistaakin sienet ja siveltimet todella tehokkaasti, ei se sen rasvaisen koostumuksen vuoksi kuivata varsinkaan helposti kuivuvia aitokarvaisuakaan siveltimiä.

Omassa kotelossaan asustavan palasaippuan pohjalle on tajuttu laittaa pieni ritilä, joka kohottaa saippuaa sen verran, että ilma pääsee kiertämään ja pala pääsee kuivumaan käytön jälkeen. Palasaippuathan pysyvät hygieenisinä sillon, kun ne saavat käyttökertojensa välissä kuivua eikä niiden alla muhi jatkuvasti kosteutta.

En ole yleensä ollut ahkera sivellintenpesijä, minkä vuoksi pidänkin itselläni melkoista sivellinkavalkaadia voidakseni aina saada käsiini puhtaita siveltimiä, mutta tämän tuotteen löydettyäni minäkin olen ainakin väliaikaisesti innostunut meikkivälineiden puhdistamisesta.

Millä te puhdistatte meikkivälineenne ja kuinka usein te sen teette?

Beautyblender Solid Blendercleanser -sivellinsaippualla on hintaa n. 17 euroa.


Joko luit nämä postaukseni?

sivellinmatto sivellinsaippua vanupuikkojen-kaytto

Kommentit (17)
 1. Mä pesen juurikin sillä Marseille-saippualla! Tosin harvemmin tulee käytettyä sormien lisäksi muita meikkivälineitä kun Beauty Blenderiä 😀

  Emmi L.

 2. Girls Run the World
  10.7.2015, 17:29

  Toi saippua on todella mielenkiintosen kuulonen mutta 20€ yhestä saippuasta on ihan liikaa

  1. Girls Run the World
   11.7.2015, 12:50

   Joo ja lisään vielä et pesen siveltimeni noin kerran viikossa kun meikkaan päivittäin (syksy-kevät) mutta kesällä meikkaaminen ja sitä kautta siveltimien pesu jää n. Kolmeen kertaan / kk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *