Maailman paras meikkivoide – Clarins Everlasting Foundation

Vain todellinen kosmetiikkabloggaaja voi luultavasti sanoa näin, mutta olinpa onnissani, kun eräänä aamuna heräsin poskellani kunnon punainen finni.

Ai miksi se tekee onnelliseksi? No siksi, että se tarkoittaa hyvää päivää demonstroida vihdoin uusimman lempparimeikkivoiteeni erinomaisuutta!

Kun minulta töissä kysytään peittävää meikkivoidetta, olen aina kävellyt Clarinsin Everlasting Foundationin luokse. Ongelmana on vaan välillä ollut, että meikkivoide on tuntunut joidenkin mielestä vähän liian paksulta, vaikka se onkin ollut melko kevyt niin peittäväksi tuotteeksi.

Nyt tuokin väite voidaan kuitenkin kumota, sillä kun Everlasting Foundation -meikkivoiteen nimen perään ilmestyi puolisen vuotta sitten plus-merkki kuvaamaan sen uudistunutta koostumusta oltiin meikkivoidetta paranneltu siinä määrin, ettei siihen voi olla hullaantumatta.

Oma ihoni on hieman kuivuuteen taipuvainen, mutta en voi sietää klähmäiseksi jääviä tai rasvaiselta levityksen jälkeen tuntuvia meikkivoiteita. Puuteroin pinnan aina mattaisen tuntuiseksi mikä ei tietenkään ole kuivalla iholla optimaalisinta, mutta se on ainoa tapa, jolla useimmista meikkivoiteista tulee omalla ihollani miellyttävän tuntuisia.

Clarinsin Everlasting Foundation+ -meikkivoiteen kanssa tuota ongelmaa ei ole, sillä meikkivoide jää iholle aivan ihastuttavan rasvattoman tuntuisena.

Aloitetaan meikkivoiteen kehuminen vaikkapa tästä poskeani komistavasta finnistä ja sen peittämisestä.

Äsken tässä oli finni ja punoittava poski…

Vaan eipä ole enää. Sinne katosivat niin finni, muut punoitukset, pisamat kuin jopa tummat silmänalusetkin lähes täysin. Ja silti lopputulos on aivan suunnattoman luonnollisen näköinen!

Toisella poskella tilanne näytti ennen meikkivoidetta tältä. Iho voi periaatteessa hyvin, mutta sielläkin punoitus ja pisamat vaivasivat minua.

Meikkivoiteen jälkeen tilanne on kuitenkin tämä. Lopputulos näyttää todella kevyeltä ja luonnolliselta, mutta ihon sävy on tasoittunut uskomattoman hyvin.

Ainoa pieni ongelma on meikkivoiteen sävyssä, joka on minulle hitusen liian kellertävä. Sain kaveriltani sävyn 105 Nude, joka on valikoimissa olevista sävyistä se kolmanneksi vaalein ja vaikka tämän meikkivoiteen sävyt ovatkin yleensä harvinaisen hyvin suomalaiseen pohjasävyyn sopivia olisi oma ihoni kaivannut vielä sitä hitusen vaaleampaa sävyä.

Jos sävyasian ei anneta vaivata voin jatkaa kehumalla, että tässä on ylivoimaisesti paras koskaan kokeilemani meikkivoidekoostumus. Tuote levittyy iholle aivan uskomattoman ihanan ja ohuen tuntuisena ollen juuri täydellisen puuterimainen ja rasvaton muttei silti yhtään kuivan tuntuinen. Minun ihollani kaikki liian kuiva ja puuterinen korostaa kuivia kohtia, mutta tämä ei sitä tee. Tämän levityksen jälkeen oli myös aluksi suorastaan mahdotonta lakata silittelemästä poskea, sillä meikkivoiteen jättämä pinta paitsi näytti myös tuntui niin luonnolliselta ja miellyttävän rasvattomalta, ettei sen päälle ollut edes tarvetta lisätä puuteria.

Kasvojen iho jäi tämän meikkivoiteen jäljiltä niin uskomattoman tasaisen ja kauniin näköiseksi etten vaan voinut olla antamatta teille pärstäövereitä tässä postauksessa, sillä lopputulos on vaan niin mielettömän loistava. Alimmaisessa kuvassa olen lisännyt meikkivoiteen päälle vielä kevyesti puuteria parantaakseni meikkipohjan kestoa, mutta meikkivoide on nimensä mukaisesti kestävä kyllä jo ilman puuteriakin.

Jos joku on etsinyt peittävää, mutta ohutta ja kevyen tuntuista sekä mattaisen tuntuisen mutta heleän näköisen pinnan jättävää meikkivoidetta niin etsinnät voi nyt lopettaa. Se on nimittäin tässä.

Onko joku muu hullaantunut Clarins Everlasting Foundation+ -meikkivoiteesta?

 

Clarins Everlasting Foundation+ -meikkivoiteella on hintaa n. 41, 40 euroa ja valikoimaan kuuluu 10 sävyä.


Joko luit nämä postaukseni?

hyva-valokyna oriflame-kivipuuteri sothys-meikkivoide
Kommentit (26)
  1. Kyllä, tämä on ihan ehdottomasti suosikkimeikkivoiteiden joukossa! 🙂

    1. Tämä on loistava! 🙂

  2. Olitko siis kokeillut alkuperäistä? Mietin, että mitä siinä on muuttunut, mutta kaipa se toisaalta googlettamallakin selviää. Vanha kanssa oli ainakin se ongelma, että se oli sy-alueelle liian kuivaa tavaraa. Alkoholiahan tuossa on edelleenkin.

    1. Olen käyttänyt alkuperäistä ja tämä uusi on tosiaan ohuempaa ja notkeampaa eikä tunnu minusta yhtään kuivalta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *