Maailman paras meikkipeili

Minut on helppoa saada innostumaan hankinnoista, joilla voin paitsi helpottaa omaa arkista elämääni, myös työtäni. Yksi tällainen hankinta on ollut jo viime elokuussa ostamani aivan erityinen meikkipeili, josta innostuin sen somessa nähtyäni välittömästi niin paljon, ettei peilin hinta edes kirpaissut. Kutsuisin tätä peiliä vaatimattomasti somettajan märäksi päiväuneksi, josta on varmasti hyötyä myös muillekin.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Glamcor Riki Skinny LED Mirror on aivan mielettömän huikea meikkipeili, jota on jopa kutsuttu parhaaksi meikkipeiliksi. 32 cm x 24 cm kokoisen meikkipeilin reunoja kehystävät LED-valot, joiden voimakkuutta on mahdollista säätää asteittain viidessä eri kirkkaudessa luonnollisen kirkkaasta erittäin kirkkaaksi. Peilin värilämpötila on 4800K, joka alkaa jo olla lähellä luonnonvaloa.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Erityistä mini-USB-johdolla pistokkeen kautta ladattavassa meikkipeilissä ovat paitsi sen kirkkauden säädön mahdollisuudet myös se, kuinka peiliä voi hyödyntää puhelimen kanssa. Peilin mukana tulee magneetilla peilin keskiosaan kiinnittyvä pidike, johon saa niin kapeamman kuin leveämmänkin puhelimen asettumaan. (Oma puhelimeni on iPhone 8 Plus.)

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Paitsi että puhelin voi olla pystyasennossa, voi sen myös kääntää vaakatasoon tai muuhun haluamaansa kulmaan. Erityistä peilissä on, että sen voi yhdistää puhelimeen Bluetoothin kautta, jolloin selfiet voi ottaa peilin alakulmassa olevaa nappia helposti painamalla.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Peilin mukana tulee myös kätevä jalusta, jolla peilin voi asettaa haluamaansa kulmaan helpottamaan meikkausta tai selfieiden ottoa.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Taittuva jalusta on ollut suureksi avuksi minulle varsinkin silloin, kun olen kuvannut puhelimellani Instagram Stories -klippejä, sillä olen voinut laittaa valon tulemaan kätevästi myös hieman yläviistosta ja kuvata kirkkaita pätkiä myös talvi-iltoina, kun hämärä tavallisesti haittaisi hommia.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Peiliä onkin kehuttu erityisen loistavaksi apuvälineeksi nimenomaan somessa paljon puuhaaville, sillä se toimii erinomaisena valona niin perus selfieissä kuin Instagram Stories- ja YouTube-videoissakin. Varsinkin live-videoita kuvanneet ovat kehuneet tätä, sillä tämän kanssa valaistus on aina automaattisesti hyvä. Tämän peilin avulla on myös ollu helpompaa ottaa blogikuvia kasvoista silloin, kun muu valaistus ei ole optimaalinen.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Välillä käytän tätä lisävalona myös blogiin tuotekuvia ottaessani ja tämä toimii siinäkin aivan loistavasti viiden eri valovoimakkuutensa ansiosta.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Vaikka peili onkin erityisen kätevä nimenomaan meille someen sisältöä tuottaville, sopii se minusta loistavasti myös muidenkin arkeen. Käytän peiliä itse ihan tavallisena meikkipeilinä ja pakkaan sen mukaan jopa matkoillekin sen kätevyyden vuoksi. Peilin ansiosta hotelleissakaan ei tarvitse harmitella huonoa meikkausvaloa ja minulla tämä onkin ollut mukana jokaisella reissullani  siitä lähtien, kun tämän ostin.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Pakkasin peilin myös tänne Thaimaahan, mutta jätin ottamatta mukaani yhden sen mukana tulevan osan, josta on varmasti kuitenkin hyötyä monille meikkaajille. Peilin mukana tulee nimittäin myös sen keskelle magneetilla kiinnittyvä pyöreä lisäpeili, joka suurentaa kolminkertaisesti. (Lisäosa näkyy Glamcorin omalla sivulla olevissa tuotekuvissa.)

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Peilin mukana kuljettamista helpottaa suuresti sen mukana tuleva kätevä, läppärilaukun kokoinen ja näköinen laukku, johon peili mahtuu hyvin. Laukkuun mahtuu loistavasti myös peilin jalusta ja muistaakseni myös tuo suurentava lisäpeili, mutta latausjohto ja kännykkäpidike sinne eivät enää sujahda, vaan ne täytyy pakata mukaan erikseen.

EDIT 23.4.2018: Ilmeisesti peilin mukana ei enää ainakaantule tätä kyseistä koteloa.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Olen ollut ihan huipputyytyväinen tähän hankintaani, joka on ollut juuri niin kätevä kuin etukäteen odotinkin ellei jopa kätevämpikin. Minusta peili sopii loistavasti avuksi kenelle tahansa meikkaajalle, joka tuskailee valaistuksen kanssa ja meikkailee milloin missäkin ilman kiinteää meikkipistettä.

Erityisen loistava peili on kuitenkin meille somettajille ja sanoisinkin sitä suositun ring light – valon monipuolisemmaksi vastineeksi. (Jos peilillä ottaa still-kuvia, on ring lightiin verrattuna huonoa tietysti se, että peili heijastuu silmistä epäluonnollisena neliönä ympyrän sijaan.)

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Innostuin peilistä itse niin kovasti sen ostettuani, että yllytin myös meillä töissä sisäänostomme hankkimaan peilin meille myyntiin. Peili löytyy elevenistä myynnistä täältä* ja sivulta löytyy myös lisää tietoa sen teknisistä ominaisuuksista. (Edit 23.4.2018: elevenillä myytävän peilin mukana ei tule säilytyskoteloa.)

Jos joku siis kaipailee mahdollisimman monipuolista meikkipeiliä, niin tässä olisi todellakin sellainen!

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Kenelle tällainen meikkipeili tulisi tarpeeseen?


Katso myös: Parhaat kosmetiikkatuotteet – näitä suosittelen ja Kaikki korealaisesta kosmetiikasta – näin pääset alkuun

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (6)
  1. Ooijoijoi. Nyt taitaa hiirikäsi napsua. Tuollainen valaistu ja suurentavakin peili olisi tällaiselle ikänäköä potevalle mammalle aivan huikea apuväline. Pahoin kyllä pelkään, että se löytää tiensä teinin huoneeseen ja sen kautta some-käyttöön alta aikayksikön… 😀

    1. Tämä on kyllä loistava peili varsinkin silloin, jos näön kanssa on ongelmia kun saa tuon suurennuspeilin tähän kätevästi magneetilla kiinni ja halutessaan vielä lisättyä hyvinkin paljon valoa. Ja on ehdottomasti aiheellinen pelko, että joku omii sen somekäyttöön… 😀

  2. Tilasin peilin postauksestasi inspiroituneena. Tuotteen tultua havaitsin ettei elevenillä myynnissä olevassa versiossa tule mukana suojakoteloa- harmillista sinänsä. Osaatko sanoa saako sellaisen tilattua irtokappaleena jostain (suhteellisen helposti)?

    1. Ai ei ole vai? 😮 Enpä tiennyt, ettei se tule automaattisesti peilin mukana kun omassa peilissäni se tuli silloin kun sen ostin. Ehkä sain sitten jonkun kamppisjutun tai ehkä kotelosta on sittemmin luovuttu. Nyt kun katselin muualla myynnissä olevaa niin eipä ollut siinäkään sitten mainittu siitä. Onpa todella, todella kurja juttu! Kiitos, että sanoit ja pahoittelen, etten tiennyt, että peiliä voidaan myydä ilman sitäkin. :/ Lisään heti postauksen tietoihin tuon jutun.

      En kyllä valitettavasti tiedä, mistä kotelon voisi sitten saada käsiinsä. Merkin omilla kotisivuilla on myynnissä koteloita, mutta tulevat Jenkeistä, eli voi tulla tilaaminen kalliiksi. :/ Onpa blääh! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *