Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maailman ihanin ihoa heleyttävä meikkipohja

Pääsin keväällä töiden kautta tutustumaan erääseen aivan ihastuttavaan meikkivoiteeseen, jonka sitten lopulta sain ihan itsellenikin.
En ole tehnyt ihan hirveästi tuttavuutta Giorgio Armani -meikkien kanssa, mutta moni kokeilemani tuote on ollut hyvä ja niistä on jotenkin vaan tullut ihana luksusolo. 
Armanin uusi Luminessence CC Color Control Bright Moisturizer SPF 35 kuulosti korviini juuri siltä, mitä uuvuttavan kevään jäljiltä sameaksi mennyt ihoni kaipasi. Minulla oli kevään työharjoittelussa erään lehtijuttuni vuoksi missiona löytää hyvä ihoa heleyttävä meikkivoide ja etsintöjeni lopputulos oli, että suosikikseni valikoitui tämä.
Kevyt ja kosteuttava tuote on kaiki puolin aivan loistava, sillä se tekee ihan vähän kaikkea: hoitaa ihoa, tasoittaa sen sävyä, tuo iholle heleän ja kuulaan pinnan sekä vieläpä sisältää kunnollisen aurinkosuojankin. Kaikki se yhdessä tuubissa!
Minulle päätyi testattavakseni sävy 2, joka näytti aluksi hieman tummalta.
Selkeästi keltapohjainen sävy vaikutti levittämään lähtiessä liian keltaiselta, mutta häivyttyi loppujen lopuksi iholleni melko hyvin. 
Kädenselällä sen saattaa vielä hieman huomata, mutta kädenselkäni näyttää itseasiassa kasvojani vaaleammalta ja punertavemmalta.
Omat pisamaiset kasvoni ovat voineet ihon osalta viimeaikoia hyvin eikä niillä ole ollut suurempaa peitettävää, joten tällainen ohut tuote on niille omiaan.  Ihoni kaipailee lähinnä kevyttä tasoitusta kauttaaltaan ja toivoisinkin tuotteen paitsi tasoittavan poskien ja nenänpielten punoitusta mutta myös häivyttävän hieman pisamia. Vaikka olenkin saanut viimeaikoina kuittailtua univelkojani hyvin pois ovat silmänaluseni silti aina tummat, joten tuote saisi myös mielellään häivyttää niitä. Ne kuitenkin kaipaavat muuta ihoa enemmän peittoa, joten lisään niille mielelläni sitä erillisellä peiteaineella.
Minun ja tämän CC-voiteen välille syntyi rakkaussuhde oikeastaan välittömästi tuotetta kokeiltuani.  Katsokaa nyt itsekin, kuinka kauniin heleänä meikkivoide iholla on! Se myös levittyi kauniisti ja häivytti punoitusta ja pisamia, mutta oli silti todella ohut ja luonnollisen tuntuinen ja näköinen.
Kuten lähikuvista näkyy, asettui se myös kuiviin nenänpieliini kauniisti ilman, että niiden ajoittainen jopa hilseilynä näkyvä kuivuus ilmeni. Lopputulos todellakin näyttää luonnolliselta! Sanoisinkin, että tuote on parhaimmillaan normaalista kuivemmalla iholla rasvaisemman ihon kaivatessa ehkä hieman mattaisemman tuntuista lopputulosta. Näissä kuvissa en muuten ole käyttänyt silmänalusille vielä peiteainetta, mutta lisäisin sitä kyllä tämän päälle hieman, jotta silmien sisänurkissa varsinkin näkyvä sinisyys häivyttyisi.
Iho näyttää meikkivoiteen nimen mukaisesti todella heleältä ja freesiltä ja vaikka sävy näyttikin hieman kellertävältä kädenselällä häivyttyy se silti melko kauniisti yhteen myös leukalinjan kanssa eivätkä kasvot näytä liian keltaisilta -enemmänkin vain ehkä kauniisti kevyttä päivetystä saaneilta. Ihan keskellä talvea tämä on kuitenkin hitusen liian tumma tuote omalle iholleni, mutta näin kesän edetessä varmasti sävyltään jo loistava.

Tässä meikkipohja vielä Lumenen kivipuuterin sävyn 0 ja Hohdeaurinkoputerin kanssa:

Meikkivoide on jo parisen kuukautta ollut omia uusia meikkipohjasuosikkejani, jota on ollut aivan ihanaa käyttää varsinkin niinä päivinä, joina iho on kaivannut ylimääräisiä unitunteja joita minulla ei ollut aikaa sille antaa.

Mikä on teidän suosikkinne ihoa heleyttävistä meikkipohjista?

Kommentit (10)

 1. Milla

  Rakastan Holikaholikan Petit BB shimmering voidetta! Tulee niin täydellinen, kuultava pohja! Ootko kokeillu? Olisi kiva saada sun arvosteluja Holikaholikan tuotteista 🙂 sävytkin ovat meille erittäin vaaleille passeleita 😀

  • virve

   Hyvä vinkki, kiitos! 🙂

 2. Nella

  Minä vannon jo sinunkin esittelemäsi Lumenen Blur-meikkivoiteen nimeen. Mun iholle se sopii täydellisesti ja antaa kauniin hehkuvan ihon.

  • virve

   Jättää kyllä kauniin heleän pinnan! 🙂

 3. Anonyymi

  En tarkoita tätä missään nimessä ilkeilynä, mutta minusta näyttää ihan kuin kasvoillesi olisi heitetty epäluonnollinen kellertävä maski – huomaa esim. hiusrajassa. Lähinnä maksaongelmaisilla on kasvoissa sama efekti omasta takaa… Meikitön iho on varmasti edustavampi ja kaikki tuotteen hyvät ominaisuudet jäävät väärän sävyn varjoon.

  • virve

   Tämä on meidän kalvakkakasvoisten ongelma, sillä täydellisiä sävyjä on vaikeaa löytää. Lisää sävyjä meille! 🙂

 4. Jonna H.

  Sain tästä Armanin ostosten yhteydessä näytteen, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, nyt on varmaan pakko. 🙂

  • virve

   Pakko! 🙂

 5. Liisa

  Mä olen kokeillut tätä, ja oli ehdottomasti ihan liian keltainen mun iholle. Höööh!

  • virve

   En itsekään panisi pahakseni, jos olisi vähän neutraalimpi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *