Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mä tahdon kiihdyttää, sua viihdyttää…

Rimmel toi myyntiin uuden Lash Acceleration Endless -ripsivärin ja kuten moni muukin bloggaaja, pääsin minäkin kokeilemaan sen omakohtaisesti.
Metallinvihreään hylsyyn pakattu masca on ensimmäinen Rimmel, jota kokeilin aikoihin, joten jännitys oli suuri. 
Mascara lupasi pidentää ripsiä kiitos koostumuksensa ja uudenlaisen harjaosansa.
Jämäkkä harjaosa näyttikin lupaavalta, sillä ripseni pitävät yleisesti juurikin muovisista ja kumisista harjaksista, jotka erottelevat ne hyvin.
Jos massa vaan on kohdallaan, voi tällaisella harjalla tehdä ihmeitä hennoille ripsilleni!
Mascara lupailee jopa 99% pidempiä ripsiä, mikä on kuitenkin minusta jo ihan naurettavan paljon liioiteltua. 
(Ja ihan tosi, kuvitelkaapa minun NeuLashilla kasvatetut ripseni tuplapituisina… hah! Terveisiä sirkuksesta!)
Koostumuksen kerrotaan sisältävän mikrokuituja, mutta kuidut ovat todellakin niin mikroja, ettei massan seasta voi kovin helpolla nähdä mitään yksittäisiä kuidunpalasia. Hyvä niin, sillä ne tuppaavat muutenkin aina varisemaan silmiin.
Millaisiin lopputuloksiin masca sitten ripsissäni kykeni? No tällaisiin:
 
Mascara toi ripsiini lisäpituutta sekä jonkun verran tuuheutta.
Läheltä katsottuna ripset näyttävät  myös siisteiltä ja erotelluilta.
Ripsivärin aikaansaama ripsiviuhka näyttääkin siis periaatteessa varsin mukavalta.
Lash Acceleration todellakin toi ripsilleni pituutta ja itseasiassa mascara lupailee saavansa hoitavan koostumuksensa ansiosta näyttämään (kyllä, näyttämään…) ripset kolmessakymmenessä päivässä jopa 127% aiempaa pidemmiltä, mutta koska käytän edelleen NeuLashiani (sitä vanhaa versiota), en osaa ottaa kantaa pidempiaikaisiin vaikutuksiin.
Mascara lunasti lupauksensa ripsien pidentämisestä ja erottelemisesta joskaan ei kuitenkaan siinä mittakaavassa, mitä se lupaili.
Omat ripseni ovat kuitenkin enemmän tuuheutuksen tarpeessa ja kuten tästä kuvasta käy ilmi, jätti tämä ripseni loppujen lopuksi melko rimpuloiksi:
Kaipaan siis tuuheutta, runsautta ja MASSAA, joten mascaraseikkailuni kohti täydellisen mascaran löytymistä jatkuvat edelleen. Tämän mascaran koostumus oli nimittäin liian löysä tuomaan ripsiini volumea.
Jos Lash Acceleration Endless Mascara kuitenkin kuulosti ja/tai näytti siltä, mitä teidän ripsenne kaipaavat, saa sellaisen hankittua itselleen noin 14,50 eurolla.
Joko teiltä löytyy Lash Acceleration Endless? Entäpä oletteko tykästyneet johonkin muuhun Rimmelin ripsiväriin?

Kommentit (20)

  1. muna

    ite vannon rimmelin nimeen ja tämä uus ripsari pamahti heti lemppariksi! mikään muu ei pysy näin hyvin ja silti peseytyy kivasti pelkän veden avulla. ihan fabulous t. rimmel lover

  2. muna

    ite vannon rimmelin nimeen ja tämä uus ripsari pamahti heti lemppariksi! mikään muu ei pysy näin hyvin ja silti peseytyy kivasti pelkän veden avulla. ihan fabulous t. rimmel lover

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *