Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lyhyt kuin tämän kesän shortsimuoti

Tykkään kokeilla erilaisia kuivashampoita ja hiuspuutereita ja viimeisin kokeiluni niiden saralla oli blogini kautta testailuun saatu Goldwellin Dualsenses Ultra Volume Touch-Up Spray (n. 22,50 €).
Nimensä perusteella runsasta tuuheutusta lupaileva kuivashampoo vaikutti houkuttelevalta, sillä itse tahdon hiusteni tyveen juurikin sitä volyymia ja rakennetta. 
Simppelisisältöinen tapiokatärkkelyksen johdannaiseen pitkälti perustuva kuivashampoo imikin itseensä kiitettävästi rasvaisuutta saaden hiuksistani puhtaan tuntuiset ja näköiset, muttei varsinaisesti kyennyt tuomaan niihin minkään näköistä volyymia. 

Hiukset kyllä näyttivät tuotteen jälkeen hyviltä ja puhtailta, mutta vaikka kuinka yritin jopa kerrostaa tuotetta, en kokenut sen olevan muu kuin hyvä, tavallinen kuivashampoo ilman sen suurempia tuuheuttavia tekijöitä.  

Tämä tuotearvostelu onkin siis lyhyempi kuin tämän kesän pakaroita paljasteleva teinityttöjen shortsimuoti. 

 Kiva ja asiansa ajava kuivashampoo, mutta sitä luvattua volyymia en siitä löytänyt. Olen käyttänyt tätä niin tummissa hiuksissani kuin vaalennetuissakin ja vaikka tuote vähän vaalean puuterinen onkin, passasi se hyvin freesaamaan tummiakin hiuksiani.
Onko joku muu sattunut kokeilemaan Goldwellin Dualsenses Ultra Volume Touch-Up Sprayta? Kuulisin mielelläni, mikäli se on toiminut jonkun hiuksissa omia kokemuksiani tehokkaammin.

Kommentit (6)

 1. Tibs

  Tätä tuotetta en ole kokeillut, mutta yksikään kuvashampoo ei ole tuntunut ihmeitä tekevältä eikä oikein muutenkaan sopivalta pitkiin hiuksiin. En tiedä annostelenko väärin vai missä vika.

  • virve

   Ehkä et vain ole löytänyt Sitä Oikeaa? 🙂 Itse saan niillä oikeilla nimenomaan ryhtiä ja kohotusta pitkähköön tukkaani, joten ovat luottotuotteita. 🙂

 2. Anonyymi

  Oletko huomannut, että myös pirkalle on tullut kuivashampoo? 🙂

  • virve

   Oi, kiitos vinkistä! En ollut huomannut. 🙂

 3. Anonyymi

  Mun kokemuksen perusteella jopa rainbown kuivashampoo toimii tätä paremmin.

  • virve

   En ollutkaan tajunnut kurkata, että jopa Rainbowltakin löytyisi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *