Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lupauksia vain

Kuten tiedätte, on minulla muutama kynsilakka.

Kun omistaa muutaman kynsilakan, on todella harvinaista, että koskaan saa yhtäkään niistä loppumaan eikä se toki ole tavoitteenikaan, sillä moista noin 360 kynsilakan kokoelmaa nyt ei vaan millään ole edes mahdollista saada kulutettua loppuun.

Tämän vuoksi onkin aina juhlapäivä, kun joku lakoistani loppuu.

Lumenen kuutisen vuotta vanha Quick & Chic -kynsilakka sävyssä 5 Lupauksia vain on ollut minulla jo jonkun aikaa mukana töissä hyttilakkana ja kun huomasin sen alkavan näyttämään loppumisen merkkejä, otin sen tehokäyttöön.

Muutamat käyttökerrat sormien ja varpaiden kynsiin riittivät ja lakka kului vihdoin loppuun.

Lakka oli oikein mukavan persikkaisen sävyinen cremelakalta näyttävä lakka, jossa kuitenkin lähikatselulla löytyikin pieni hopeinen shimmeri.

Mitään erityistä rakkaussuhdetta en tähän lakkaan kuitenkaan kehittänyt, joten olen totaalisen sinut sen tosiasian kanssa, etten enää koskaan tule saamaan tätä edesmennyttä Lumenen kynsilakkaa toiste käsiini.

Lopulta minun oli pakko hieman leikkiä ja vetää homma täysin överiksi crackle-lakan ja hilelakan avulla.

Koska teiltä on viimeksi loppunut kynsilakka? Tapahtuuko sitä teille useinkin?

Kommentit (32)

 1. Vive

  Minulta loppui juuri yksi pullo ihanaista IsaDoran luottovakkariani (144 Icy Nougat). Työpaikkani on sen verran konservatiivinen (meikeistä ja lakoista ym. on itse asiassa ihan ohjeistuskin), että suosin yleensä töissä lähinnä beigejä, vaaleanpunaisia, ruskeita jne. Tuo Icy Nougat on mielestäni tyylikäs ja hienostunut.

  Tuleeko mieleesi muuten jotain lakkaa, joka muistuttaisi väriltään ja lopputulokseltaan vanhan kynsiblogisi puolelta bongaamaani taivaallista Nabin Burgundya? (http://asinworthcommitting.blogspot.com/search/label/Burgundy)

  Haluaisin myös kiittää ihanasta blogista. Kosmetiikka on myös minun heikkouteni, ja tunnistan itseni monista mietinnöistäsi ja tuskailuistasi. 😉 Raikasta kevättä!

  • virve

   Heti tuli mieleeni juuri nyt varpaideni kynsiä koristava Essien Size Matters -lakka. Googletahan se, voisi olla hyvä vaihtoehto. 🙂

   Ja kiitos. 🙂

  • Vive

   Kiitos vinkistä! Nyt menee kyllä ihan omaan piikkiin, kun tarkoitin siis tuon laittamani linkin takana alempanaa olevaa Nabia, mutta tuo ylempihän siitä tuleekin näkyviin. Tämän pitäisi antaa suoraan tuo Nabi, joka mulla oli mielessä. 🙂 http://asinworthcommitting.blogspot.com/2009/01/nabi-burgundy.html

   Upea kyllä tuo tumma viininpunainenkin!

  • virve

   Ouh, sorry, en katsonut nimeä… 🙂
   Nyt täytyy kyllä sanoa, ettei näin heittämällä tule mitään mieleen. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *