Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Luonnon koodi syklattuna

Natural Code päätti, että kolmen ja puolen vuoden jälkeen on sopiva hetki uudistaa sarjan luomivärit. (Lumene luottaa omien havaintojeni mukaan usein noin kolmen vuoden sykliin tuotteidensa uudistamisessa.)

Uudistuneisiin trioihin on napattu joku vanhakin suosikkiyhdistelmä mukaan, mutta kehiin on tuotu myös uusia värikomboja tai vanhojen päivitettyjä versioita.

Beauty on vanha paletti, jonka koostumusta on vain uusittu. Helppo paletti, jolla minä voisin tehdä arkimeikkini vaikka joka päivä.

Divine on edellistä astetta lämpimäpi, mutta silti sävymaailmaltaan kevyt paletti.

Lulussa on ihanaa vaaleanpunaista, lilaa ja violettia.

Roxy puolestaan on astetta näyttävämpi sinisen ja siniturkoosin sävyissään.

Uudistuneita paletteja on yhteensä yhdeksän ja hintaa on noin 7,90 euroa.

Mitään mieletöntä värikylläisyyttä näissä ei tietenkään ole, mikä on varsin ymmärrettävää, kun kohderyhmä kuitenkin ovat alle 25-vuotiaat Natural Coden palettien ollessa useimpien heistä ensimmäisiä luomivärejä. Liian voimakkailla pigmenteillä saataisiin aikaan vaan harmaita hiuksia isäpapalle ja äitimuorille, joten aloittelijan meikkipussiin näissä on pigmenttiä mielestäni ihan tarpeeksi.

Oletteko jo nähneet uudistuneita Natural Coden Eye Dramatizer Trioja jossakin? Oletteko havainneet teitä kiinnostavia sävyjä?

Kommentit (17)

 1. Anonyymi

  Olisitpa näyttänyt näitä sävyjä silmissäsi. 🙁

  1. Belle

   Voi pojat tuo Lulu on ihana! Kun vaan itelle sopisi ko. sävyt!

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *