Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Luonnollisestikin loistava

Blogini puolelle eksyy ehkä jopa harmillisen vähän luonnonkosmetiikan tuotteita esiteltäviksi. 
Kyse ei niinkään ole siitä, ettenkö testaisi niitä, sillä kokeilen niitä kyllä usein niin työni kuin bloginikin puolesta, mutta vain harva tuotteista jää käyttötuoteitteni arsenaaliin niin pysyvästi, että se joko kuluisi loppuun tai pääsisi edes pidempiaikaiseen aktiivikäyttöön.
Tämän vuoksi jokainen blogissani erityistä kehua saanut luonnonskosmetiikan tuote on tosiaankin sitten ihan erityisen hyvä ja nyt voinkin kertoa blogini kautta kokeiluun saadun Laveran Invigorating Cleansing Gel with Ginkgo and Organic Grape -putsarin todellakin olevan sellainen!
Tuote on tarkoitettu rasvaiselle- ja sekaiholle ja aavistelin etukäteen sen olevan kuivuuteen taipuvaiselle iholleni liian pesevä. Otin tuotteen kuitenkin käyttööni kakkosvaiheen putsariksi sekä aamuiseen ihonpuhdistukseen ja yllätyin siitä, kuinka hellävarainen tuote itseasiassa olikaan. 
Koska puhdistustuotteiden varastoni olivat ensimmäisellä Lontoon jaksollani rajalliset, päätin eräänä iltana kokeilla tätä meikinpoistoon silmämeikinpoiston jälkeen. En odottanut paljoa, sillä geelimäiset tuotteet eivät aina ole parhaita nimenomaan rasvapohjaisia meikkituotteita iholta poistaessa. Yllätykseni oli kuitenkin suuri, kun huomasin tuotteen poistavan meikin kasvoiltani täydellisesti ja ilman, että ihoani kiristi operaation jälkeen tipan vertaa. Olin innoissani!
Olin jopa itseasiassa niin innoissani, että päätin seuraavana iltana kokeilla poistaa samalla tökätillä ihan koko meikkini -myös runsaat mascarakerrokseni. 
Normaalisti en koskaan suosittele kellekään geelimäisiä puhdistustuotteita silmämeikinpoistoon (poislukien geelimäiset silmämeikinpoistoaineet), sillä kuten tämäkin, ovat ne lähes poikkeuksetta  seka- tai rasvaisen ihon tuotteita, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat myös hyvin peseviä ja yleensä aivan liian voimakkaita ohuelle ja muutenkin helposti kuivuvalle silmänympärysiholle. Niiden tekemää vahinkoa ei aina välttämättä huomaa samantien, mutta vuosia jatkuva pesu liian tymäköillä aineilla jättää kyllä iholle lopulta jälkensä. Usein tällaiset tuotteet myös kirvelevät silmissä, sillä silmämeikkiä poistaessa ja silmiä huuhtoessa pienen pieni ripaus tuotetta saattaa hyvinkin eksyä veden mukana silmän puolelle. 
Koska paras neuvo on aina ”tee kuteen sanon äläkä kuten minä teen”, päätin kokeilla tätä silmämeikinpoistoonkin. Olin laiska enkä jaksanut kurottaa kaapista erillistä silmämeikinpoistoainetta ja olin jo todennut useaan otteeseen tämän olevan hellävarainen, joten anti mennä vaan, ajattelin.
Ja voi jestat, kuinka taas yllätyinkään! 
Tämä tuote poisti niin kasvomeikkini kuin kaiken silmämeikkini hellävaraisesti ja hyvin jättäen ihoni todella puhtaaksi, muttei yhtään kiristäväksi! Ihastuin tuotteeseen aivan suunnattomasti enkä voinut uskoa, että olin tehnyt näin hyvän löydön luonnonkosmetiikkatuotteesta, jota ei oltu edes suunnattu omalle ihotyypilleni. Uskomatonta!
Lienee sanomattakin siis selvää, että annan tuotteelle kymmenen pistettä ja kynsitarran sekä julistan jokaiselle minua kuuntelevalle sen erinomaisuutta. 
Jos et siis innostu maitomaisista tai öljymäisistä puhdistustuotteista, vaan tykkäät enemmän puhdistusgeeleistä, mutta pelkäät niiden olevan liian peseviä ihollesi, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä!
Tässä vielä INCI siitä kiinnostuneille:
Water (Aqua), Glycerin, Alcohol*, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Lactate,
Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Ginkgo
Biloba Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Hamamelis
Virginiana (Witch) Hazel Extract*, Calendula Officinalis Flower
Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Fragrance (Parfum)**,
Citral**, Citronellol**, Limonene**, Linalool** 
* ingredients from certified organic agriculture, ** natural essential oils
Oletteko te kokeilleet tätä tai muita Laveran puhdistustuotteita? Mitä olette tykänneet?
Puhdistustuotteella on hintaa n. 9,90€ ja Laveran tuotteita voi ostaa mm. Hyvinvoinnin Tavaratalosta tai täältä löytyviltä jälleenmyyjiltä. Koodilla TTOSTOLAKKO saa muuten -15% alennuksen Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

Kommentit (8)

  1. Anonyymi

    Kiitos jälleen kerran loistavasta tuotevinkistä! Olin katsellut tätä jo ennen kehupostaustasi kaupan hyllyllä, mutta jättänyt sinne hyllylle ajatellen, että tämä on kuitenkin liian tujua pintakuivalle sekaiholleni. Mutta kiitos sinun, uskalsin kuitenkin ostaa ja tämähän on aivan loistava! Ei kiristä, ei kirvele silmissä (itse en jaksa käyttää erillistä silmämeikinpoistoainetta, tunnustan) ja pesee hyvin, muttei liian… pesevästi. Mahtava löytö, tätä tulee varmasti ostettua lisääkin 🙂

    Jenni

  2. Anonyymi

    Itse ostin ykkösvaiheen putsariksi ja aamupesua varten Laveran puhdistusmaidon. Aiemmin en ole oikein välittänyt maitomaisista tuotteista, mutta toisaalta myös todennut geelimäiset aivan liian tujuiksi iholleni (myös täällä kehutun Erisanin, valitettavasti). Olen tykännyt käyttää lähinnä perusvoidetta tai öljyä meikinpoistoon. Tämä maito osoittautui kuitenkin ihan huipuksi! Eli jos Laveran geeliputsari on kuitenkin liian tehokasta, suosittelen sarjan puhdistusmaitoa. Sensain spongechiefin kanssa tekee hyvää jälkeä, ja toimii silmämeikillekin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *