Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Luonnollinen löytö!

Eilen puhuttiin luonnonkosmetiikasta (ja sitä ennen samaa linjaa seurailevista saippuoista) ja tänään jatketaan joidenkin teistä iloksi edelleen samalla linjalla.

Sain pieni ikuisuus sitten Essentia Naturalen kautta kokeiluuni Provida Organicsin Kehäkukka kosteusvoiteen kasvoille.

Provida Organics on luonnonkosmetiikkamerkki ja sarjan Kehäkukka kosteusvoide on nimenomaan tukkeutuneelle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettu tuote ja juuri sellainen minun ihoni on viimeaikoina ollut (tai oli ainakin ennen viimeisintä antibioottikuuria ja Paulan tuotteiden käyttöönottoa).

Tuotteen luvataan sopivan myös janoiselle ja stressaantuneelle iholle ja sen pitäisi nimenomaan vähentää iholla kireydestä johtuvia tukkeutumia (eli kun tali ei pääse kunnolla ulos ja iho menee tukkoon) sekä stressin aiheuttamia näppyjä sekä se myös lupaa palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja rauhoittaa mahdollista ärsytystä. Siis tämähän on aivan täydellinen tuote minulle jo lupaustensakin perusteella! Miksi ihmeessä en ole ottanut tätä käyttööni jo aiemmin?? Tässähän on apu aivan kaikkeen, mistä ihoni on viimeisen vajaan vuoden ajan jatkuvasti kärsinyt!

Tuotteen sisältökin on simppeli:
Vesi, soijaöljy, cetearyl alcohol, kehäkukka (Calendula officinalis), sorbitoli, cetyl palmitate, sodium cetearyl sulfate, sheavoi (Butyrosperum parkii), bengoic gum, E-vitamiini (tokopherol), kamomillasaunio (Chamomilla recutita).

Ihoni tykkäsi tästä todella paljon. Olen käyttänyt tätä yökäytössä Paula’s Choice -tuotteiden rinnalla, sillä käyttämäni Paulan tuotteet hoitavat, mutta eivät niinkään tuo kosteutusta iholleni.

Kehäkukka kosteusvoide kosteuttaa ihoani todella tehokkaasti saaden sen näyttämään heleältä, tuntumaan pehmeältä ja ennen kaikkea tasaiselta. Tämä todellakin tuntuu auttavan ihoani!

Käytän tämän tuubini todella mielelläni loppuun!

Lisätietoja sarjasta voit lukea myös täältä.

Onko teillä kokemuksia Provida Organicsin tuotteista?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Kyselijöille; voidetta näyttää olevan tarjolla ainakin biodellyssä (www.biodelly.com) 🙂

  – Illusia

 2. Anonyymi

  Kyllä löytyy tuotteet tuon linkin takaa! Tilaaminen onnistuu esim. http://www.helunanetti.con tai http://www.ekolo.fi.
  Tuotteella hintaa n. 18-19e.

 3. Sanna

  Tätä mun täytyy päästä testaamaan! 🙂

 4. Helinä

  Providan Avokado-käsivoide on yksi ihanimpia kokeilemiani käsivoiteita! Mieto tuoksu, simppeli inci, täyteläinen mutta suht nopeasti imeytyvä (kun annostelee tosiaan vain nokareen), ei jätä kalvoa käsiin ja pehmeät käpälät tulee. Tätä käytän itse asiassa myös huulivoiteena ja on siinä ihan ässätuote! Suosittelen!

  Hyvin riittoisa 50 ml:n tuubi ei ole edes kovin kallis, Biodellyn nettikaupasta olen tainnut halvimmalla ostaa (nyt hinta näkyy olevan 6,70e). Tai no sai tätä vielä alkuvuodesta Ekolosta reilun neljän euron hintaan, mutta tuntuu kosmetiikan hinta ylipäänsä tänä vuonna nousseen kohisten…

  Providalta olen halunnut useita tuotteita testata, mutta kasvotuotteilla on sen verran enempi hintaa (eivätpä tosin muuhun kosmetiikkaan nähden mitään kalliita silti ole!), etten ole vielä tutustunut Avokado-käsivoiteen ulkopuoliseen maailmaan. =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *