Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Luonnollinen Clinique-jatkumo

Käytin loppuun yhden minulla jo hyvin, hyvin kauan aikaa käytössä olleen Cliniquen tuotteen ja luonnollisen kiertokulun ja kosmeettisen tasapainon ylläpitämiseksi ostin jemmoihini myös yhden uuden Cliniquen tuotteen. Lisäksi kosmetiikkakeiju tuuppasi kaappeihini kaksi muutakin Cliniquen tuotetta.

Loppunut tuote oli jo 1,5 -vuotta avattuna ollut Superdefence SPF 25 -antioksidanttivoide (dry combination skin -versio). Voide itsessään oli oikein mukava, mutta en ole enää yli vuoteen luottanut tämän tehoihin. Kiva juttu, että purkkiin laitetaan voiteen hapettumista ehkäiseviä antioksidantteja, mutta voitaisiinko pakkauksesta tehdä sitten myös ilmatiivis, jotta koostumus pysyisi hyvänä? Aurinkosuojankaan tehoon en ole enää uskonut ja olenkin käyttänyt tätä lähinnä suojakertoimellisten meikkituotteiden alla päivinä, joina en pahemmin ulkona käy.

Tykkään kovasti Superdefence SPF 25 -voiteiden koostumuksista. Linjasta löytyy voide kolmella eri koostumuksella kuivan ihon versiosta rasvaisemman ihon versioon. Omani oli näiden kahden väliltä ja kosteutti ihoa kivasti, mutta myös imeytyi iholle. Yleensä hajustettomuus ei innosta minua, mutta tässä se ei häirinnyt minua. Muuta pahaa sanottavaa minulla ei tästä ole kuin että pliis Clinique (ja kaikki muutkin), käyttäkää ilmatiiviitä pumppupulloja (tai edes tuubeja) tuotteitanne pakatessa, niin ne teidän kallisarvoiset antioksidanttinne ja muut ihmeaineenne eivät mene hukkaan!

Käytän tätä mielelläni vielä yhden pienen 15 ml matkakokoisen purkin verran, jollaisen tästä omistan, mutta pakkauksen vuoksi tuskin ostaisin uudestaan. Muuten voin kuitenkin suositella niin tätä kuin kahta muutakin rinnalla kulkevaa tapausta. (Linjan yövoide on muuten saanut kehuja kosmetiikkaguru Paula Begounilta, minkä vuoksi harkitsen itsekin hankkivani sen joskus.)

Uusi hankkimani tuote oli puolestaan Cliniquen All About Eyes Serum, jonka luvataan vähentävän turvotusta silmänympäryksillä.

Tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi yksinään, vaan kyseessä on seerumi, joka tuo lisätehoa voiteen alle. (Toki joku voi tätä yksinäänkin käyttää, mutta mitään erityistä kosteutusta tämä ei yksinään tuo.) Katsotaan, mitä väsyneet silmänympärykseni tulevat tästä (varsinkin aamuisin) tykkäämään!

Suomessa tällä keväällä myyntiin tulleella uutuudella on hintaa n. 36 euroa.

Lisäksi sain tosiaan vielä kaksi Cliniquen tuotetta.

Olen pitkään halunnut kokeilla sarjan Mild Clarifying lotionia. Tässä ei ole alkoholia (toisin kuin muissa sarjan kasvovesissä) ja tässä on kuulemma 0,5 % salisyylihappoa ja pH 2,9, jotka toimivat yhdessä ihoa kirkastaen (suomeksi siis kevyesti kuorien). Moni mustapäistä ja epäpuhtauksista kärsinyt on saanut tästä apua ongelmiinsa ja vaikkeivät mustapäät olekaan ongelmanani, tahdon silti kokeilla, miltä tämä iholla tuntuu. Pieni kuorinta ja heleytys ovat aina plussaa ja kyllähän kuivemmallekin iholle tekee kevyt kuorinta hyvää.

Näin ensikokeilujen perusteella voinkin sanoa, ettei tästä ja sarjan muista kasvovesistä (1-4) voi edes puhua samana päivänä! Tämä on koostumukseltaan hieman geelimäiseen menevää, puhdistaa ihoa kivasti ja jättää ihon mukavan pehmeän ja hoidetun tuntuiseksi. Geelimäisyys toki saa aikaan sen, että tätä on hankalahkoa laittaa iholle vanulapun avulla ja ainetta tuntuu jopa menevän hukkaan hieman ja kulutuskin on reilumpaa. Tätä voisikin kuitenkin ajatella enemmän hoitovetenä (millaisiksi esim. Shiseido ja Sensai ”kasvovesiään” kutsuvat) ja levittää tämän iholle käsin hieroen. Voin ehdottomasti suositella, sillä minusta tässä on kaikki kohdallaan ja tämä sopii varmasti monelle! (Suosittelen kuitenkin välttämään silmänympärysihoa.)

Toinen kokeiluun napattu tuote on Liquid Facial Soap Extra Mild. Kokeilin Mild Formulan jo aiemmin ja tykkäsin siitä, joten tämä Extra Mild on myös mukava kokeilla. Mitään nitisevän natisevaa jälkeähän tämä ei iholla tee, vaikka nimi ”Liquid Facial Soap” voisikin saada tämän sellaista jälkeä tekevältä kuulostamaan. Innolla otan siis tämänkin kokeiluun!

Kokemuksia näistä tai muista Cliniquen tuotteista?

Kommentit (26)

  1. Mob

    Oh my. Kohdannut vertaiseni? Joskus kuullut sun blogista, mutta taisin löytää uuden lempparini JUST 🙂

    T: viisitoistavuottaelänytjahengittänytpurkkejapurnukoitajatuubejaolinesittenmeikkejätaivoiteita

    eikö tällaista maniaa tarvikaan hävetä?

    mobify.blogspot.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *