Luomiväripuikkojen huumaa

Nyt on kuulkaas tehty sen verran mahtava luomivärilöytö ettei mitään rajaa! Minusta nimittäin tuntuu ihan täysin liioittelematta, että nämä tuotteet taisivat muuttaa joka-aamuisen meikkausrutiinini kertaheitolla.

TheOneEyeshadowStick

Kuulin loppukesästä paljon kehuja Oriflamen uusista The ONE -luomiväripuikoista ja sainkin niitä joukon blogitestaukseen, mutta jostain syystä unohdin ne kokonaan. Tyhmästä päästä kärsii tunnetusti koko kroppa ja vaikka en tiennytkään koko syksyn ja alkutalven aikana kärsineeni näiden puutteesta niin nyt todellakin tiedän. Voi, olisinpa löytänyt nämä jo aiemmin!

En varmasti ole ainoa, joka inhoaa sitä, kuinka helmiäishohtoiset puuterimaiset luomivärit varisevat levittäessä ja usein myös päivän mittaa silmänympärysiholle. En pidä siitä yhtään. Oikeastaan jopa ärsyynnyn siitä. Suorastaan nykyään jopa inhoan sitä. Koska kuitenkin rakastan helmiäishohtoista lopputulosta olen jo vuosia sitten ottanut asiaan ennaltaehkäisevän lähestymistavan ja tehnyt aina silmämeikin ensin, minkä jälkeen pyyhin silmänalusihon puhtaaksi kasvovedellä (tai nykyään usein misellivedellä)  ja levitän vasta sitten silmänympärysvoiteen, päivävoiteen ja meikkipohjan.

TheOneEyeshadowStick

Tämä menetelmä ehkäisee pahimmat silmänaluskimaltelut, mutta ei silti tuo absoluuttista ratkaisua ongelmaan. Ja sitäpaitsi joskus sitä vaan tahtoisi lisätä niitä luomivärejä luomille vasta illemmalla päivämeikkiä iltameikiksi muuttaessa, mutta sitten sitä pirun luomiväripölyä ja helmiäishohdetta on jälleen pitkin ja poikin.

TheOneEyeshadowStick

Onneksi pääsin itse astumaan aivan täysin uudelle luomiväriaikakaudelle saatuani käsiini nämä Oriflamen ihanat luomiväripuikot. Tehköön heti aluksi selväksi, että läheskään kaikki voidemaiset luomivärit eivät pysy silmissäni vaan karkaavat hyvin usein luomivakoon. Jos kyseessä on pehmeä, kynämäinen tuote, on tilastollisesti 80% todennäköisyys, että se ei vaan pysy luomillani kauniina kymmentä minuuttia kauempaa.

TheOneEyeshadowStick

Oriflamen puikkomaisissa kynissä oli todella pehmeä ja helposti levittyvä voidemainen koostumus, joten olin aivan varma, etteivät nekään pysyisi luomillani. Vaan toisinpa kävi: nämä nimittäin pysyivät paikoillaan kuin unelma!

TheOneEyeshadowStick

Paitsi etteivät puikot karanneet luomivakoon eivät niiden helmiäiset tosiaan myöskään varisseet minnekään. Voidemaisia puikkoja oli helppo pyyhkiä luomille ja niiden jälki häivyttyi helposti synteettisellä siveltimellä pyyhkien.

TheOneEyeshadowStick

Vaaleimmat sävyt antoivat silmiin juuri sopivasti pilkettä ja valoa, mutta pysyivät silti melko huomaamattomina.

TheOneEyeshadowStick

Tummemmilla sävyillä puolestaan oli nopeaa pyyhkiä meikkiin äkkiä päälle lisää intensiivisyyttä ja sama päivämeikki muuttuikin ihan hetkessä iltameikiksi vain huulikiiltoa lisäämällä, luomiväripuikkoa silmiin pyyhkimällä ja jälkeä nopeasti siveltimellä pehmentäessä. (Ja minähän olen tunnetusti melko suurpiirteinen luomivärien sutija, joten tämä todellakin oli nopeaa ja helppoa.)

TheOneEyeshadowStick

Minä rakastuin näihin uskomattoman nopeisiin ja näppäriin puikkoihin niin paljon, että ne taitavat ainakin lähitulevaisuudessa syrjäyttää jokaisen puuterimaisen luomivärin ja liittyä joka aamuiseen meikkirituaaliini. Näiden kanssa kestävä silmämeikki nimittäin todellakin syntyy minuutissa ja olenkin nyt jo toista viikkoa mennyt joka aamu pelkän luomivärinpohjustajan sijaan näillä puikoilla tehdyllä silmämeikillä töihin (skipaten sen koko luomivärinpohjustajan, sillä nämä pysyvät luomilla loistavasti kellon ympäri ihan yksinäänkin).

TheOneEyeshadowStick

Ja kuten ostosteevee sanoisi: ”Eikä siinä vielä kaikki!” Nämä puikot toimivat nimittäin loistavasti myös luomivärinpohjustustuotteinakin. Sipaus puikkoa luomille, puuterimaiset luomivärit päälle ja valmista tuli! Kestävä silmämeikki on siinä, plus että sen sävyt toistuvat vielä entistäkin paremmin.

TheOneEyeshadowStick

Onko joku muu hurmioitunut näistä yhtä paljon?

The ONE Colour Unlimited Eyeshadow Stick -luomiväripuikoilla on hinta 14 euroa.

Kommentit (6)
  1. Loistava tuotevinkki – kiitos! 🙂 Nämä näyttäisivät juuri nyt olevan vieläpä tarjouksessa 7,90€ hintaan, nyt vaan pohtimaan minkä tai mitkä noista tilaukseen lähtisi 😀 (P.s. En panisi pahakseni jos kerkeäisit swatchauksetkin näistä tehdä :))

  2. Wau upean näköistä jälkeä! Luomivärien (laiskuus)karttajakin kiinnostui 😀 Tosissaan melkein vielä 50% alessakin tällä hetkellä, voi värivalintojen vaikeutta… Osaatko suositella noista esim. kahta? Vaikka arki- ja juhlakäyttöön sopivia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *