Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Luomiväripaletti-ilmiö

*Sis. mainoslinkkejä

Tätä postausta näpyttelee jälleen se lievästi sanottuna stressaantunut opiskelija, jolla olisi edessään vielä viimeisen kurssityönsä kanssa taistelu. Koska joskus on hyvä hetki myöntää, että apu tulisi tarpeeseen niin ajattelin ojentaa apua anovat käteni teidän suuntaanne siinä toivossa, että että saisin hieman tukea hommaan.

luomiväripaletti

Viimeinen kurssityöni käsittelee kosmetiikan trendi-ilmiöitä ja päätin, etten jaksa tehdä asiasta yhtään sen syvällisempää, joten analysoin Urban Decayn aloittamaa usean sävyn luomipalettitrendiä. Minusta ilmiö on nimittäin erittäin kiinnostava.

Kymmenen vuotta sitten tuntui usein mahdottomalta yrittää myydä asiakkaille edes neljää luomivärisävyä sisältävää palettia. Moni ahdistui usean sävyn valikoimasta eikä auttanut, vaikka asiakkaalle kuinka yritti selittää, ettei niitä kaikkia tarvitse levittää luomille kerralla vaan ne vain tuovat meikkaamiseen lisää mahdollisuuksia ja tekevät tuotteesta monipuolisemman. Eih, liikaa sävyjä ja aivan liian ahdistavaa ja ei niitä kaikkia tulisi kuitenkaan käytettyä.

luomiväripaletti

Ja sitten tuli Urban Decay ja nakupaletit. Lopulta yhtäkkiä kaikkialla alkoi olla vastaavia usean luomivärisävyn paletteja YSL:stä Maybelineen, L’Oréalista the Balmiin ja Clarinsista IsaDoraan. Tuntui, että niitä tulvi joka suunnasta ja nyt yhtäkkiä kaikille onkin ok omistaa luomiväripaletti, jossa oli kymmenkunta neutraalia luomivärisävyä. Kyllähän niille oli tarvetta ja kivaa, kun on noin monipuolinen paletti! Ilmiö kasvoi kasvamistaan ja nudepalettien lisäksi on ollut trendikästä lanseerata myös mm. vastaavia smokey-paletteja.

Koska ilmiö ihan oikeasti kiinnostaa minua kovasti kuulisin mielelläni paitsi tietysti teidän paletti-ilmiantojanne eri tuotemerkeiltä, mutta myös oikeasti ajatuksianne useita luomivärisävyjä sisältävistä meikkipaleteista. Ennen Urban Decayn ja kumppaneiden paletteja useita sävyjä sisältävien meikkipalettien ideana oli lähinnä läväyttää kuluttajan eteen kaikki sateenkaaren värit ja niitä löytyikin lähinnä vain halpismerkeiltä, mutta nykyään palettien sävymaailmat ovat huomattavasti sekä harmonisempia että hillitympiä ja niitä tarjoavat selektiivisetkin kosmetiikkamerkit. Tuntuukin, että nykyään lähes jokaiselta naiselta löytyy jonkun merkkinen usean sävyn luomiväripaletti, jonka avulla syntyy niin klassinen nudemeikki kuin intensiivisempikin lopputulos eikä kukaan enää valita, ettei halua ostaa kerralla niin montaa sävyä.

luomiväripalettiMitä mieltä te olette tästä luomiväripaletti-ilmiöstä?

PS. En malta olla vinkkaamatta, että sekä kaikki Anastasia Beverly Hillsin* että Sigman tuotteet* ovat meillä elevenillä naistenpäivän kunniaksi 20 %:n alennuksessa! Minusta ainakin naistenpäivä on aivan loistava syy hemmotella itseään hieman. 😉

Kommentit (21)

  1. Jess

    Itse tykkään hirveästi paleteista, mutta ainoa mikä on ongelma on se etten yleensä käytä luomivärejä kuin viikonloppuisin (jep laiska arkimeikkaaja) = värit kstävät n 10000 vuotta ja lopulta menevät pilalle enkä tosiaankaan ole ehtinyt käyttää niistä edes 50%! 🙁

    Inhottaa jo se haju mikä niistä alkaa leijailemaan.. Just eilen siivosin kaappeja ja piti heitellä luomivärejä ja vaikka mitä kosmetiikkaa roskiin ku oli päiväykset osassa mennyt sellaset 4 vuotta sitten ja ne haisi niin hirveältä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *