Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Luminize Code BB

L’orealilta ilmestyy BB-voiteita kuin sieniä sateella ja Suomen valikoimaankin on päätynyt niistä kolme: Nude Magique BB, Revitalift 10 BB sekä Luminize Code BB. 
Nappasin kolmikosta viimeisenä mainitun töissä hyttiini kokeiluun eräänä iltapäivänä tehden sen kanssa lähempää tuttavuutta muutaman päivän ajan.
Luminize Code BB-voidetta on saatavissa kahdessa sävyssä.
 
Ikävää on ainoastaan se, että sävyistä molemmat ovat melko tummia suomalaiselle hipiälle…
Koska kuitenkin välttämättä tahdoin testata tämänkin BB-voiteen omalle iholleni, päädyin lainaamaan vaaleamman Light/Clair -sävyn testeriä.
 
Luminize Code BB-voide lupaa paitsi kosteuttaa ja suojata ihoa, myös heleyttää sitä.


 BB-voiteen koostumuksessa onkin paitsi meikkimäisiä, myös ihan oikeasti ihoa kosteuttaviakin aineosia mukana (mistä jaksan aina L’orealin ollessa kyseessä yllättyä…).

 Kuvaushetkellä takanani oli jo pitkä työpassi ja sekä minä että ihoni näytimme molemmat jo todella väsyneiltä ja heleytystä kaipaavilta.
Ihoni voi töissä yleensä muuten hyvin, mutta se kuivuu pinnalta pahasti, mikä saa sen punoittamaan helposti.
Toivoinkin BB-voiteen paitsi tasoittavan ihon sävyä ja häivyttävän hieman pisamia, myös tuovan iholleni nimenomaan sitä kosteutusta ja heleytystä, jota se juuri kaipasi.

 Mitään varsinaista kovin suurta peitettävää ihollani ei tuolla hetkellä ollut, joten kevyempikin tasoitus riittäisi.
Lupauksensa mukaisesti Luminize Code BB toikin iholle heleyttä, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy.
BB-voide tasoitti ihon sävyä kevyellä pinnalla, muttei ollut loppujen lopuksi kovin peittävä. Koin kuitenkin sen tasoittaneen omaa ihoani tarpeeksi.
Koostumus oli sillä hetkellä kuivalle iholleni sopivan kosteuttava, sillä se oli hieman L’orealin toista BB-voidetta Nude Magique BB Creamia rasvaisempaa. 
 
Tämän koostumus oli ehkä hieman Nude Magiqueta vähemmän peittävääkin?
(Suokaa anteeksi ripseni, joissa oli jälleen menossa joku random mascarakokeilu…)
Vaikka ihoni on töissä pinnalta kuiva, kaipaa se silti meikin kiinnitykseen puuteria hyvää kestävyyttä tavoiteltaessa. Tässäkin tapauksessa lisäsin BB-voiteen päälle vielä lopuksi MACin kivipuuteria.
Vaikka BB-voiteen vaaleampi sävy olikin iholleni hitusen liian tumma, häivyttyi se sille silti yllättävän hyvin puuteroinnin häivyttäessä sävyeroa entisestään. 
Kasvot jäivät kuitenkin ihan hitusen liian punertaviksi kaulaan verrattuina.
Lopputulos oli joka tapauksessa kosteutetun tuntuinen, kevyesti tasoitettu iho, joka tuntui hyvältä ja näytti heleältä.
Meikkipohja pysyi yllättävän siistinä päivän, mutta suurin kiitos siitä varmasti kuului puuteroinnille.
Jos tätä BB-voidetta vertaa muihin kokeilemiini vastaaviin tuotteisiin, on se peittävyydeltään ehkä suurinpiirtein samaa luokkaa kuin Garnierin ensimmäinen BB-voide. Koostumukseltaan tämä on kuitenkin vähemmän rasvaista. Lumenen BB-voide puolestaan on tätä huomattavasti peittävempää sekä paksumman tuntuista ja L’orealin toinen BB-voide Lumi Magique rasvattomamman tuntuista.
Luminize Code BB oli mukava tuttavuus, mutta tuotteesta ei löytynyt minun iholleni mitään niin ylivoimaista tai ylivertaista, ettäkö tahtoisin ottaa sen omaan käyttööni. 
Kyseessä oli kuitenkin mukava sävyttävän päivävoiteen kaltainen ihoa kevyesti tasoittava ja iholle heleän pinnan jättävä tuote, joka on minusta parhaimmillaan pintakuivalla tai kuivalla iholla
Oletteko te kokeilleet tätä L’orealin BB-voidetta?
 
Entäpä muita merkin BB-voiteita?

Kommentit (8)

 1. Lady Narcissa

  Mie taisin kokeilla Garnierin ekaa bb-voidetta. Totesin kuitenkin omalle todella kalpealle (lue: olen oikeasti kalkkilaivan kapteeni) iholleni aaaaivan liian tumma puuterista huolimatta + oli se ihan turhan rasvainen.

  Odottelenkin innolla, että milloin valmistajat hoksaavat miun kaltaiset lakanat miettiessään noita sävyjä. Juuri meinaan tuon sävyvalikoiman takia on jäänyt ostamatta nuo bb-voiteet.

  • Anonyymi

   Sama juttu mulla. Eikä meikkivoiteistakaan koskaan löydy tarpeeksi vaaleita sävyjä.

  • Anonyymi

   Lumenen Natural Code-meikkivoiteesta vaalein sävy on erittäin hyvä kalkkilaivan kapteeneille. Olen käyttänyt sitä jo n. viisi tuubia viime vuosien aikana
   (itselläni on todella vaalea iho + vähän pisamia), koska se on ainoa testaamani meikkivoide, joka ei tummu päivän aikana. Jättää myös matan lopputuloksen ainakin normi-iholle.

   -Kirsi

 2. Jonna H.

  En ole kokeillut, mutta näyttääpä tuo vaaleakin sävy tummalta!! :O

 3. Kattis

  Mä oon ehkä sitten hieman tummempi iholtani, koska mulle Garnierin BB:n sävyt ovat sopineet ja olen tykännyt siitä! Hinta-laatusuhde on minusta mainio!

  P.S Kävin vappuna Suomeen reissatessani kurkkaamassa olitko töissä ja olithan sinä! En kuitebkaan uskaltautunut hiukkamaan, että tykkään blogistasi, joten teen sen nyt! Keep up the good work 🙂

  • virve

   Voi, olisit vaan tullut! Mutta kiitos. 🙂

 4. Anonyymi

  Itse vaaleahkona, joskaan ei kalpeimmasta kalpeimpana, kaipaisin keltapohjaisia bb-voiteita. Järjestään kaikki mitä olen testannut tai hypistellyt ovat punertavia ja tekevät, ainakin omasta mielestäni, ihostani kummallisen sävyisen. Osaisitko virve suositella? Bb- nimitys ei ole välttämätön, kaipaan kaunista kuulasta pintaa, kevyttä tasoitusta ja tervettä hehkua.
  Tintti

  • virve

   Miten olisi Lumenen uusi CC-voide? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *