Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lumenen Blueberry Volume mascarareportterin testissä

Hain syyskuussa mascarareportteria testaamaan Lumenen uudistunutta Blueberry Volume Mascaraa. Kyseiseen pestiin valikoitui lopulta Liisa Beauty Blabbers -blogista. Suuret kiitokset Liisalle!

Hei kaikki!

Tällä kertaa postausta ei kirjoittelekaan Virve, vaan minä, Liisa. Olen se onnekas, joka sai mahdollisuuden päästä Ostolakossa-blogin maskarareportteriksi! Voitte lukea lisää tästä postauksesta.

Tulin siis kertomaan teille Lumenen uudistuneesta Blueberry Volume-ripsiväristä, jonka sain postissa muutama viikko sitten. Maskara lupaa tuuheita ja taipuisia ripsiä, ja sehän sopii minulle! Itse omistan nimittäin hyvin hennot ja tuuheutta kaipaavat ripset. Siksi yleensä haen juuri volyymia lupaavia maskaroita.

Maskarassa on joustava muoviharja, jonka luvataan tekevän ripsistä täysin paakuttomat sekä tuuheat. Pidin erityisesti juuri ripsivärin harjasta. Harjalla oli helppo levittää ripsiväriä koko ripsiin, ja kapeneva pää auttoi lisäämään väriä myös sisä – ja ulkonurkkien lyhyisiin ripsiin. En kuitenkaan sanoisi, että harja estäisi paakkujen syntymistä kovinkaan hyvin, sillä väriä tulee harjaan ehkä hieman liikaa. Pieni miinus siitä harjan piikkisyydestä, sillä itse olen kiireessä muutaman kerran onnistunut sohaisemaan harjasosalla silmääni, ja voitte vain kuvitella kuinka tuskaisaa se sitten oli..


Tältä ripseni siis näyttävät lähtötilanteessa. Omistan tosiaan hyvin hennot, ja melko lyhyetkin. Taivutin ripseni ensin ripsientaivuttimella, ja sen jälkeen lisäsin kaksi kerrosta kyseistä maskaraa ripsiini.

Ja tässä lopputulos. Volyymia tämä ripsiväri toi omiin olemattomiin ripsiini ihan kiitettävästi. Olisihan sitä voinut toki olla enemmänkin, kun ripsiväri juuri sitä lupaa. Muistattehan kuitenkin että tältä ripsiväri näyttää siis MINUN ripsissäni. Varsinkin jos omat ripsenne ovat luonnostaan hieman tuuheammat, saattaa tämä ripsiväri toimia sinulle paremmin. Volyymia ripsiini janotessani aion kuitenkin jatkossa turvautua omaan HG-ripsariini, joka tällä hetkellä on L’orealin Volume Million Lashes.

Valitettavasti minun täytyy kuitenkin todeta, että maskara sai ripseni taivutuksista huolimatta suoristumaan todella nopeasti. Tätä ei ole muilla maskaroilla minun ripsissäni tapahtunut, joten en ymmärrä mistä tämä seikka voisi johtua.

Yksi ripsivärin lupauksista on pitkä kestävyys. Maskaran luvataan pysyvän ripsillä varisematta koko päivän, ja sen se tosiaan tekeekin! Uteliaana yritin jopa hieroa silmiäni, mutta siltikin ripsiväri pysyi päättäväisenä ripsissä yhtään rapisematta. Siitä paljon plussaa tuotteelle.

Lumenen nettisivujen mukaan tuote sisältää myös 100 % mustikansiemenöljyä, jonka tarkoitus onravita ripsiä ja ylläpitää niiden vahvuutta. Itse en tietystikään näin lyhyellä käyttöajalla ole huomannut mitään muutosta ripsieni kunnossa, mutta en myöskään näe näitä luvattuja vaikutuksia mahdottomina.

Itselleni en ostaisi kyseistä maskaraa jatkossa ihan vain siksi, että haluaisin ripsieni pysyvän taivutettuina koko päivän. Aion kuitenkin suositella juuri tätä ripsiväriä jos vain kuulen jonkun ystäväni tarvitsevan maskaraa, joka ei rapise pitkin poskia päivän mittaan.

Lopuksi haluan kiittää Virveä tästä mahtavasta tilaisuudesta päästä kirjoittelemaan hänen blogiinsa! Kirjoittelin tätä todella mielelläni, sillä olen itse seuraillut Ostolakossa-blogia jo sen alkuajoista asti. Toivon myös että teille lukijoille oli tästä arvostelusta jotain hyötyä!

Ja lisäksi vielä haluaisin mainita minun ja ystäväni yhteisen kauneudenhoitoon ja kosmetiikkaan keskittyvän blogin, jota voitte halutessanne käydä kurkkaamassa!

Beauty Blabbers

Kommentit (1)

  1. Anonyymi

    Ensimmäiset kerrat tuolla ripsarilla tuovat ripsiin aavistuksen paakkuja, mutta kun sitä on käyttänyt noin viikon ei paakkujakaan enää tule, en ymmärrä kyllä miksi.. Itsellä tämä ripsari siis jokapäiväisessä käytössä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *