Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lumene True Mystic Precise Eyeliner

Kun postailin vähän aikaa sitten uudesta suosikkiripsiväristäni eli Lumenen Mystic Volumesta, huikkasi muutama, että uusi nestemäinen True Mystic Precise Eyeliner -silmänrajaustussi on myös loistava. No niin on!

Lumene True Mystic Eyeliner

Sain testattavakseni myös kyseisen tussin, joka oli tietysti pakko kokeilla. En rajaa silmiäni enää nykyään kovin usein, mutta tämän tussin kokeilu muistutti minua siitä, että ehkä minun olisi syytä. Skarppi rajaus kun tekee ihmeitä katseelle.

Lumene True Mystic Eyeliner

Pakko sanoa heti alkuun, että minua hieman hymyilytti tämän ”uuden silmänrajaustussin” hypetys. Vanhaan Raspberry Miracle -tussiin verrattuna uudistuksia ei nimittäin näyttänyt liiemmin syntyneen ja paitsi että tussin ulkomuoto oli pakkaustekstejä lukuunottamatta identtinen niin oli myös INCI-listakin. Sehän ei tietenkään tarkoita, etteikö koostumusta oltaisi voitu hienosäätää hieman, mutta mistään suurista uudistuksista ei tässä tapauksessa varmaankaan kuitenkaan ole ollut kyse.

Lumene True Mystic Eyeliner

Mutta en valita, sillä rakastin tussin vanhaa versiota ja pidän tuotteesta siis edelleen. Tarkalla ja napakalla tussikärjellä saa luotua ohutta ja kapeaa tai halutessaan myös paksumpaakin rajausta, minkä lisäksi tussi myös liukuu iholle hyvin ja pysyy sillä loistavasti. Mitäpä sitä enempiä toivomaankaan, vai?

Lumene True Mystic Eyeliner

Ja onhan se totta, että skarppi rajaus tosiaan tekee katseesta intensiivisemmän. Tässä kuvassa vain toisessa silmässä on rajaus ja kyllähän se heti saa silmän erottumaan paremmin.

Lumene True Mystic Eyeliner

Aiempi silmärajaustussisuosikkini on ollut Sensain nestemäinen rajaustussi, mutta vaikka tämä Lumenen tussi onkin parhaita tusseja tarkkojen ja intensiivisten rajausten tekoon, ei tämä silti haasta Sensaita, sillä minun käytössäni ne kilpailevat itseasiassa jopa eri kategorioissa.

Lumenen nestemäistä tussia käyttäessäni saan intensiivisen mustat rajaukset, mutta Sensaihin olen ihastunut eri syistä. Tykkään käyttää sen ruskeaa sävyä ja siinä missä esimerkiksi Lumenen tussista tulee aina kunnolla väriä, täytyy Sensain tussista itse naksutella tulemaan lisää sävyä. Itse otankin sen tussikärkeen vain harvoin lisää sävyä ja käytän sitä tekemään kevyempiä, mutta tarkkoja rajauksia. Lumene = syvä ja intensiivinen, Sensai = pehmeä ja tarkka.

Lumene True Mystic Eyeliner

En rajaa silmiäni tosiaan enää nykyään läheskään päivittäin (hyvä jos kuukausittainkaan), joten tarkkojen rajausten tekemiseen aamu-unisena ei ole syntynyt rutiinia. Lumenen tussilla nekin ovat kuitenkin sujuneet hyvin (ilman niitä vanupuikkojakin…) ja lopputulos on aina ollut hyvä. Jos minulle vain sopisivat kissamaisemmat rajaukset niin käyttäisin niitä varmasti jatkuvasti, mutta nyt tyydyn vain satunnaiseen ”tavalliseen” rajailuun. (Karkkipäivä-Sannin blogissa tätä asiaa testailtiinkin jo pari vuotta sitten ja todettiin, että ne eivät ole se minun silmilleni imartelevin vaihtoehto.)

Lumene True Mystic Eyeliner

Yksi Kyllä-ääni Lumenen True Mystic Precise Eyeliner -silmänrajaustussille täältäkin, siis!

Kommentit (3)

 1. Eveeee

  Uskon, että sullekin sopii kissarajaus oikein tehtynä! Pyöreäsilmäinen ei voi tehdä samanlaista rajausta kuin mantelisilmäinen, mutta vaihtelemalla rajauksen paksuutta ja flickin kulmaa saa varmasti aikaan hyvännäköiset kissarajaukset. Minun mielestä sinulla ei ole edes niin pyöreät silmät, kun voisi olla, enemmänkin pienemmän puoleiset. Pehmeä geelirajaus on varmasti parempi kuin tarkka nestemäinen!

  • virve

   Eivät ole tosiaan täysin pyöreät, mutta en ole vielä vaan löytänyt imartelevaa kissarajausta. 🙂

 2. Inka

  Tä on yks lemppari eyelineri mutta (!), rasvoittuvilla luomilla kestää max. puoli päivää hyvänä. Pohjustan luomen meikkivoiteella + irtopuuterilla. Auttaisiko joku muu pohja vai eikö tämä sovi rasvoittuville luomille?
  Kiitti!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *