Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lumene Longwear Blur Foundation, hitti vai huti?

Esittelin teille vähän aikaa sitten Lumenen suuressa suosiossa olleen Mattameikkivoiteen ja iloitsin paitsi sen vaaleasta 0-sävystä myös tuotteen ihanasta laadusta. Tästä innostuneena tahdoin tietysti myös testata Lumenen toisen meikkivoiteen, josta moinen vaalea sävy löytyy myös.

Olin kuullut Lumenen Longwear Blur -meikkivoiteesta paljon hyvää. Sitä oltiin kehuttu aivan suunnattomasti eivätkä pakkaustekstitkään olleet jättäneet minua kylmäksi. Pitkäkestoisuutta, samettisuutta, ihon välittömästi tasoittamista… Kuulostaa hyvältä.

Tuote lupaili myös hyvää peittävyyttä ja kun saatavilla tosiaan oli vielä se omalle iholleni istuva 0-sävy en voinut kuin innostua selvittämään, olisiko tämä vielä Mattameikkivoidettakin parempi.

Oma ihoni voi tällä hetkellä hyvin eikä kaipaa vahvaa maskia. Mitä lähinnä kaipaan on ihon sävyn tasoitus kauttaaltaa, jotta poskien ja nenänpäiden punoitus sekä pisamat häivyttyvät. Myös tummien silmänalusten peittäminen ei ole pahitteeksi, mutta siihen käytän mielelläni lisäksi vielä erillistä tuotetta.

Meikkivoide lupasi nimessään uusimman trendin mukaista blurraavaa, eli huokosia häivyttävää ja ihoa suorastaan photoshoppaavaa efektiä. Olen jotenkin tottunut, että tällaiset meikkivoiteet ovat yleensä iholle silikonisen himmeän pinnan jättäviä ja lähinnä puuterimaisen mattaisen lopputuloksen luovia. Siksi tämä tuote yllättikin minut täysin.

Tämä nimittäin näyttikin iholla todella heleältä ja valoa heijastavalta! Olin suorastaan hämmentynyt, sillä olin odottanut paljon mattaisempaa pintaa ja suorastaan kuvitellut mielessäni, kuinka meikkivoiteen silikoninen puuterihuntu blurraisi huokoseni näkymättömiin. Ja nyt naamani kiiltelikin heleyttään!

No, jos nyt totta puhutaan niin blurraus efekti voi olla mitä vaan. Ei se tarkoita, että se nimenomaan vaan blurraa huokosen kadoksiin. Se voi tarkoittaa, että se blurraa ihon photoshoppimaisen kuulaaksi. Ja sen tämä kyllä teki.

Meikkivoide tasoitti ihon sävyä hyvin, mutta jotenkin olisin ehkä kuitenkin kaivannut ihan hitusen enemmän peittävyyttä loppujen lopuksi, eli ihan oma juttuni tämä ei sitten kuitenkaan ollut. Nopeana arkimeikkivoiteena tuote oli kuitenkin hyvä, sillä sen ohuelta tuntuva koostumus levittyi iholle hyvin ja iho tuntui tämän jälkeen kosteutetulta. Sanoisinkin jopa, että tämä sopinee paremmin normaalista kuivemmalle iholle kuin rasvaisemmalle, sillä ihon pinta jäi tämän jäljiltä hieman nahkean tuntuiseksi (itse pidän eniten mattaisemman tuntuisesta lopputuloksesta).

Pidin kovasti meikkivoiteen jättämästä todella heleästä ja suorastaan kiiltävästä pinnasta, vaikka se minut yllättikin odotettuani himmeämpää lopputulosta. Omaan makuuni meikkivoide tuntui myös iholla lopulta hieman liian rasvaiselta vaikka koostumus olikin ohut, joten tämä ei mennyt Mattameikkivoiteen ohi omassa rankingissani. Yllätyin kuitenkin siitä, kuinka hyvin meikkivoide ihollani pysyi myös ilman puuteria siitäkin huolimatta, ettei sen koostumus ollut yhtä mattainen kuin pitkäkestoisten meikkivoiteiden koostumukset yleensä ovat.

Iso plussa kuitenkin siitä, että meikkivoiteesta löytyy vaalea sävy, joka näytti uppoavan iholleni hyvin. (Vaaleiden sävyjen vertailua löytyy tästä aiemmasta Lumenen Mattameikkivoidetta käsitelleestä postauksestani paremmin.)

 Onko joku ihastunut tähän ihon heleäksi blurraavaan meikkivoiteeseen?


Joko luit nämä postaukseni?

vaalea-kivipuuteri vaalea-meikkipuuteri vaalea-meikkivoide

Kommentit (34)

 1. Typy

  Häh! Mistä kuulaudesta te puhutte?? Mulla tää jäänyt käyttämättä juurikin tunkkaisen lopputuloksen takia. :/ Kunpa olisikin kuulas lopputulos 😮 aika jännä.

 2. kimeeri

  Liittymättä varsinaisesti tähän tuotteeseen, onks sulla ollut postausta tummien silmänalusten peitosta (etin – en löytänyt..). Jos ei, niin ois kiva semmonen saada joskus. 🙂

 3. Merja

  Hankin omani viime kesänä, enkä ole kauheasti käyttänyt. Jotenkin ihmeellinen koostumus. En osaa selittää, mutta ei miellytä minua. Tahmea? Mielestäni korostaa nenän vieressä olevia suuria ihohuokosia ja otsaryppyjä. Ei peitä pisamia eikä ihoni läpi kuultavia verisuonia. Ei jatkoon.

 4. Em

  En tiedä johtuuko tästä Blur meikkivoiteesta, vai Mizonin water volume ex hoitonesteestä ja kosteusvoiteesta, mutta kasvoihini on alkanut ilmestymään runsaasti pientä näppyä sinne tänne. :/
  Ja sekä meikkivoiteen, että ko. ihonhoitotuotteet otin käyttöön pari viikkoa sitten.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *